Повна версія цієї сторінки:
Алкоголізм?
Ptashechka
17.3.2009, 14:25
Цитата(Scary @ 17.3.2009, 11:15)
«А може це не їм тре помагати, а нам? Нам це заважає, а їм на нашу думку всерівно. Це їх природа і її міняти ніхто не захоче
Та забийте і все! Було б через що переживати. От мені заважають алкоголіки. Але серед моїх друзів і просто знайомих є таких багато. Та і сама не раз мішала водяру з пивасиком. Одним словом, у кожного свої таргани у голові. Якщо лікувати гомосексів, то давайте лікувати і алкоголіків, курців, трудоголіків! З.І. І шопоголіків
Щодо алкоголіків. Пташечка, якщо кожного ранку твій організм непотребує "похмелитися", то ти не алкоголік. Будь чемною дівчинкою непий.

Вот я водяру і коньяк взагалі неп'ю (по святах не більше трьох стопок). Правда пиво з чіпсами обожнюю, але ненапиваюся як свиня.
Якщо взяти алкоголіка, який справді не може більше ні про що думати крім того як дістати ще 100 грам водяри, то деякі з них оговтуються тільки тоді коли вдаряються об дно свого існування, більшість звичок нам нав’язує суспільство. В підлітковому віці кажуть що курити модно, дальше пити треба і т.д., а чого так бо так всі роблять, а я що гірший за інших, от і дехто привикає так що потім за вуха не відтягнеш.
Ptashechka
26.3.2009, 23:23
Цитата(Andy_aka_Andy @ 26.3.2009, 16:42)
«та й пивом я останнім часом зловживав(( от зараз робитиму двомісячну відмову від хмільного і спробую переплюнути рекорд Позітроніка (3 тижні без пива, здається)

Хіба так важко відмовитися від пива? Просто не пий і все. А щоб не було спокуси, не ходи на форумівки, а замість посиденьок з друзями у барах, йдіть у трєнажорку
Andy_aka_Andy
26.3.2009, 23:53
Цитата(Ptashechka @ 26.3.2009, 22:23)
«Хіба так важко відмовитися від пива? Просто не пий і все. А щоб не було спокуси, не ходи на форумівки, а замість посиденьок з друзями у барах, йдіть у трєнажорку

от якраз через форумівки й важко відмовитись) а форумівки пропускати не годиться))
та й тепер чомусь мало не кожна вечірня вилазка в місто включає в себе пиво) тому й апріорі важко відмовитись...
COLOBOCman
27.3.2009, 12:54
Цитата(Ptashechka @ 26.3.2009, 23:23)
«Хіба так важко відмовитися від пива? Просто не пий і все. А щоб не було спокуси, не ходи на форумівки, а замість посиденьок з друзями у барах, йдіть у трєнажорку

Пташка, давай я тобі небуду згадувати вчьорашній день) ти розумієш про що я

Ptashechka
27.3.2009, 14:50
Цитата(COLOBOCman @ 27.3.2009, 11:54)
«твоя правда, я вчора напилася як свиня! Всьо! більше ніякого пива! Ніколи! Тільки сочок
Завжди уважуха до тих хто вміє пити (тобто до тих, хто ненапивається як свиня, бо пьяний як свиня нічим некращий за наркомана чи педофіла. Гггг).

Всьо, Пташечка, до тебе немає уважухі!
COLOBOCman
28.3.2009, 12:24
Цитата(Sensor @ 27.3.2009, 16:46)
«Завжди уважуха до тих хто вміє пити (тобто до тих, хто ненапивається як свиня, бо пьяний як свиня нічим некращий за наркомана чи педофіла. Гггг).

Всьо, Пташечка, до тебе немає уважухі!

Цікаве порівняння....може і закон зробим один на всіх? рассстрелять))
Замітив що слово "розстріляти" часто попадається на цьому форумі. А 20 століття здається вже закінчилося.
Ну думаю КОЛОБОКмен багато може випити літрів пива. Правда?
Та шо ви... рекорди ставите. Я от не бухав півроку поки в госіт не зайшли два однокурсники
COLOBOCman
29.3.2009, 16:05
Цитата(Sensor @ 28.3.2009, 14:03)
«Замітив що слово "розстріляти" часто попадається на цьому форумі. А 20 століття здається вже закінчилося.
Ну думаю КОЛОБОКмен багато може випити літрів пива. Правда?

Ну слово "расстрєлять"(саме так) зразу навіює мініатуру з COMEDY CLUB "Брєжнєв и Берия", думаю всерйоз це ніхто не говорить
Нарахунок багато пива....ну тут вже в кожного персональне поняття "багато"...для когось і 0.33 - багато, а для когось цистерна - багато, з тобов не пив ше, тому незнаю скільки для тебе - багато

повторюсь...
ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ - одне з найпоширеніших явищ серед молоді. розвинуті країни це визнали і лікарі про це говорять.
у мене питання. чому ми цього не визнаємо?
Цитата(greya @ 31.3.2009, 0:02)
«повторюсь...
ПИВНИЙ АЛКОГОЛІЗМ - одне з найпоширеніших явищ серед молоді. розвинуті країни це визнали і лікарі про це говорять.
Ну хто не визнає а хто визнав

. (Шо називається сам себе не похвалиш - ходиш як обпльований). Трохи страшно правда висловлювати свою думку - знов будуть на мну ображатись. Але скажу - дуже багато не визноють по одній простій причині. Так легше.
НЕ СПРИЙМАЙТЕ НІХТО НА СВІЙ РАХУНОК!!!
Цитата(greya @ 31.3.2009, 0:02)
«повторюсь...
я не признаю цього, наприклад, тому що
покоління пепсі не п"є пиво, а п"є всякі коктейлі і прочу дрянь... Ніхто не помічав, що народ п"є багато енергетиків типу REVO.
Пивний алкоголізм - це міф, вигаданий виробниками альтернативних слабоалкогольних напоїв
Цитата(Агонь @ 1.4.2009, 21:46)
«я не признаю цього, наприклад, тому що покоління пепсі не п"є пиво, а п"є всякі коктейлі і прочу дрянь... Ніхто не помічав, що народ п"є багато енергетиків типу REVO.
Пивний алкоголізм - це міф, вигаданий виробниками альтернативних слабоалкогольних напоїв
А ти хоч сам повірив в те що написав?..
я - да.
я впевнений в цьому єслі чо
Andy_aka_Andy
2.4.2009, 0:32
Цитата(Агонь @ 1.4.2009, 21:46)
«я не признаю цього, наприклад, тому що покоління пепсі не п"є пиво, а п"є всякі коктейлі і прочу дрянь... Ніхто не помічав, що народ п"є багато енергетиків типу REVO.
я отут шось не хочу сперечатися з приводу пивного алкоголізму, але "алкоголізм" енергетичних напоїв визнаЮ. купа народу реально не уявляє відпочинку без енергетиків, цмулить їх ніпадєцкі, причому в молодому віці від того шкоди навіть більше, ніж від пивка.
Цитата(Andy_aka_Andy @ 1.4.2009, 23:32)
«я отут шось не хочу сперечатися з приводу пивного алкоголізму, але "алкоголізм" енергетичних напоїв визнаЮ. купа народу реально не уявляє відпочинку без енергетиків, цмулить їх ніпадєцкі, причому в молодому віці від того шкоди навіть більше, ніж від пивка.
Ага, у мене друг в силу нічної роботи підсів на рево. Серденька вистачило на 2 тижні, потім почув шо барахлить.
2Агонь - "Ты ошибаешься" (с)
Ptashechka
2.4.2009, 15:01
Підсумую: алкоголь, у яких кількостях і якостях не був би (пиво чи енергетики - це все одним словом: допінг) - ШКІДЛИВО! І алкоголізм не є водярним, пивним чи енергетичним. Алкоголізм - є алкоголізм, а саме, звичка до алкогольних напоїв
Алкоголизм - это страшная болезнь!
Потому нужно с ним бороться...
...пить что б другим не досталось! ))))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
13.7.2009, 14:39
знаєте, я вже і не пробую когось просити відмовитись від алкоголю... якщо підліток ледь не щодня цлумить рево, кінг брідж і пиво, ну то я що, відбиратиму у нього? Не здивуюсь, якщо за 4 роки деякі мої однолітки стануть алкоголіками, самі цього не розуміючи.
COLOBOCman
13.7.2009, 22:15
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 13.7.2009, 14:39)
«Не здивуюсь, якщо за 4 роки деякі мої однолітки стануть алкоголіками, самі цього не розуміючи.
Або тебе ще й споять

Йа_ЯбЛуЧкО_XD
14.7.2009, 15:08
Цитата(COLOBOCman @ 13.7.2009, 22:15)
«ой, не треба)) вже пробували і деколи вдавалось, але не хочу. та ну його той алкоголь їм в рота
El Vampiro
15.7.2009, 15:46
Nevzhe ya yedynyi predstavnyk vymyrayuchoho vydu "ne pyushchyh?"? Ya perestav litom 2008 z toho chasu 0! I tym duzhe hordyi. Vidpochynok ne obovyazkovo oznachaye alkohol'. Pravda pyu ne malo Kavy, ale bez cukru)))
A vy znaly sho naibilsha nebezpeka dlya sertsya ce enerhrtyk + alkohol? Bo odyn ce stymulyant, a druhyi depresant. Razom duzhe zhushchuyut' krov i zastavlyayut' orhanizm pracyuvaty na maxymumi. Red Bull + Vodka v deyakyh miscyah nazyvayut "sertsevyi napad".
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
15.7.2009, 21:04
чому ти лише один? я також не пю. тобто часом находить, але я собі згадую поведінку пяних людей
COLOBOCman
18.7.2009, 14:53
А я як згадую поведінку пяних людей по відношенню до тверезих.....

кароче в такі моменти краще пити з ними))))))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
18.7.2009, 16:47
або краще уникати взагалі
бо пяний тверезого не зрозуміє

)
Andy_aka_Andy
18.7.2009, 17:14
Цитата(Scary @ 18.7.2009, 16:57)
«Калабок алкаш!
е, може досить вже?
COLOBOCman
24.7.2009, 10:08
Цитата(Andy_aka_Andy @ 18.7.2009, 17:14)
«е, може досить вже?

Хватить йому, чи хватить мені бути "алкашом"?))))
BAD__GIRL
24.7.2009, 10:47
алкоголем не захоплююсь
люблю посмакувати трішки=)
Правельно ! ПИВО рулит! Класный хмельной напиток!
ну якщо смакувати...то можна..но не напиватись в кізяк...
Конечно же попивать и кайфовать от вкуса!
- - - - - - - - - - - - - -
Пивом напиться в кизяк?
Скорее плохо от него станет... Хотя разные люди бывают...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.