Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Година Землі
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Наука і Освіта
Andy_aka_Andy
хто що думає про цю шнягу? хочеться почути якісь обгрунтовані думки з фактами, якщо знаєте)
ну, і зразу - шо самі будете робити 28.03 в 20.30? )

Йа_ЯбЛуЧкО_XD
якщо змушу своїх батьків відключити тв - це буде ідеально. але вони мене не зроузміють. тому на годину вимкну комп.
Sportsman
Батьки проти. Треба їх випроводити кудись. ))) Цікаво буде зі свічками посидіти. smile.gif
COLOBOCman
Пропоную десь зібратись десь, на лавочці посидіти попити пива))
Sashok
а я як великий критик, скажу шо ця ідея не дуже...
більше похоже на масове маніпулювання)
Nick
витерто
Andy_aka_Andy
Цитата(Nick @ 26.3.2009, 23:01) «
сьогодні декілька годин без світла були общаги №4, 5, 6 (нафтиігазівські).
Я не знаю, що вони там святкували, день якої Землі, але крики і свічки були помітні ще з дороги!

гагага, ну, вони своє вже відбули)) 28 березня сидітимуть при повній ілюмінації ))
Агонь
а я десь читав не пам"ятаю де, правда, шо ця ідея не очєнь. просто по закінченню цих 60 год. люди масово почнуть включати світло, від чого і виникне перегруз в електричній мережі)
Strange_V
Цитата(Агонь @ 27.3.2009, 7:15) «
а я десь читав не пам"ятаю де, правда, шо ця ідея не очєнь. просто по закінченню цих 60 год. люди масово почнуть включати світло, від чого і виникне перегруз в електричній мережі)
це що, з серії хотіли як краще, а вийшло як завжди?)

ІМНО, така разова економія не є виходом.. (потім пропонуватимемо відключитися на 2 година, на день, на місяць?) економити треба впроваджуючи енергозберігаючі технології, та розвиваючи альтернативні джерела енергії. Хоча враховуючи, що другого в нас нема, можливо перше й краще чим нічого, та всерівно не вихід.

Почуто на одній з ФМ:
Якщо в Канаді виключити всі компи, що офісні працівники залишають включеними наніч, можна буде живити енергією величезний хмарочос декілька років.
Andy_aka_Andy
Цитата(Агонь @ 27.3.2009, 7:15) «

є таке) але нам не загрожує, бо в принципі мало хто піде на цю штуку)
а я собі ше думав, як це все з космосу виглядатиме, якби всі справді виключали світло - крутиться собі планета, а одна жирна смуга весь час чорна)

а ще цікаво, як це має Росія робити. це ж типу 20.30 за місцевим часом, в Росії за Московським. але ж країна велика - в 20.30 десь уже темна ніч, а в іншій частині ще цілком нічо такий собі світлий день smile.gif і лампочки виключати точно не треба.
Sashok
взагалі то Росія поділена, якшо непомилаюсь на 5 чи 6 часових поясів, відповідно вимикати їм прийдеться не всюди водночас
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
ну що, хто вчора вимкнув світло?
Я вимкнула в майже всьому будинку, бо присутність півторарічної дитині в домі не дозволила це зробити повністю.
Majesty
Я сидів при світлі ноутбука, але потім батарея сіла, і поклонило на сон, так і заснув аж до ранку. Та й очі втомились без фонової підсвітки.
Andy_aka_Andy
а я провтикав) прийшов ввечері з міста ледве живий (бо ше перед тим в Галич на велику їздив), сів контент писати, а тут Юраха десь за 5 дев'ята нагадав мені про день Землі... та й я зрозумів, шо пролетів) ну і шо, зате я на природі сміття не розкидаю)
COLOBOCman
Теж прийшов додому якись задуманий(якраз перед тим з Юрою пиво пилиsmile.gif)...спочатку забув, але поті згадав, і в мене було десь 45хв Землі)) хотів десь вилізти в центр, але так як ніхто не відкликнувся на мій пост щодо зібратись, теж сидів дома при світлі ноутбука, а потім вже аж пішов гулятиsmile.gifsmile.gif
Sportsman
Нажаль забув, але в суботу був весь день по справах в місті, то хоч на компі не висів. smile.gif
Galina
Цікава ідея, але якось воно мені слабо уявляється, щоб всі всюди вимкнули світло. Якщо просто компи, які працюють у пасивному/сплячому режимі, то зрозуміло. А так, щоб все світло і всюди... не вірю!
Агонь
Цитата
Якщо в Канаді виключити всі компи, що офісні працівники залишають включеними наніч, можна буде живити енергією величезний хмарочос декілька років.

то пацикі з торентів фільми лиють))) треба заборонити торенти smile.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here