трохи дискомфортно для тих, кого мертвий, власне, покидає
Andy_aka_Andy
26.8.2009, 21:56
Коли людина померла, її стає якось дуже-дуже шкода. В якийсь момент уявляєш собі, ніби вона програла якусь боротьбу... Пробуєш уявити собі останню хвилину її життя — що ця людина тоді думала, що робила, що планувала зробити? Може, відчувала в останню мить наближення смерті і намагалась боротись? Якраз тоді її стає дуже сильно шкода, коли уявляєш якісь безсилі дії, рухи, відчайдушні намагання зберегти собі життя... Малюєш в уяві обставини смерті, ті предмети, які оточували людину, і головне — як вона в ту хвилю билася зі смертю?? Можеш не заплакати на похороні, але проллєш сльозу, коли думаєш про останню хвилину... Про програну боротьбу, яка могла тривати лише одну мить... Так шкода
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
27.8.2009, 7:34
Я смерті не хочу.Вона і так забрала багатьох людей з мого життя. А я піти не можу - ще багато справ на Землі. Не розумію людей,які робили чи роблять суїциди.Нащо мама з татом дали тобі життя,якщо ти його не хочеш?
Sashok
27.8.2009, 10:35
не треба забувати, що смерть це природньо, тому нічого страшного тут нема, всі ми колись вмремо). Звичайно жалко коли з життя йде близька людина, але так було завжди. Потрібно розуміти який слід ми після себе лишимо, що будуть говорити і думати про нас люди, адже як мінімум, ми залишимось жити в їхній пам'яті, а так то ше десь (життя після смерті, якшо це правда)
Target
27.8.2009, 22:22
Смерті в принципі не боюся бо розумію що всі ми там будем. Але не спішу пізнати всі радості потойбічного існування.
Sam
28.8.2009, 0:06
хм...а клінічну смерт ви зарахуєте як звичайну....?
я наприклад небоюсь смерті але жити трохи ще хочется, і не боячись смерті це лекше, але вона нагадує що скоро прийде і за тобою...якось водночас і лекше і тяжче....змішані почуття "до" смерті...
Сарацин
8.10.2009, 14:24
всі помремо але поки що я смерті не хочу ..не нагулявся)))а гачкувати не треба смерті а всі сльози за бл изькими які померли то ж просто наслідок привязаності.От якби вони поїхали назавжди в інші краї і не могли б даватись знати думаю це теж саме було б для вас.
Olex
13.10.2009, 23:02
Чесно сказати, боюся смерті. Як подумаєш, а як це, коли тебе нема? Нема і все. Аж в піт холодний кидає. Але хтось із філософів казав, що смерті боятися не варто. Бо коли ми є, то її нема. Коли вона є - то нас нема. А взагалі не так давно був наткнувся на цікаву статтю на цю тему - . Непогано написано.
13-den
15.10.2009, 0:03
Правельно! Смерти не нужно бояться - её нужно опасаться и только для того что б по дольше прожить!
Сарацин
15.10.2009, 16:09
та всмеодно всі помремо..а може смерть це і не фініш повний хз.
13-den
15.10.2009, 22:56
...как я выше говорил тема это реторическая и философская)
Сарацин
20.10.2009, 10:46
дада дествительно))ну але все таки зараз я негочу вмирати))хочу ще насладіццо земними благами))
Кібер_злючка
2.11.2009, 21:52
Смерті не боюсь як такої. Зараз не хотілось би померти, але і довго жити теж не хочеться. Хочу померти швидко і не бути в старості обузою для дітей - ну таким собі овчем, який лежить на ліжку... Краще загинути в автокатастрофі наприклад Ну а поки що насолоджуюсь життям і про смерть не думаю
Агонь
4.11.2009, 0:19
а від пневмонії помирати важко?
Сарацин
7.11.2009, 0:23
хз)можеш попробувати))))))))
Агонь
7.11.2009, 1:02
нє, мені неможна, я ще маю ремонт дома доробити
Baida
10.11.2009, 0:55
Смерті неварто боятись, всіх нас вона чекає,і після смерті як хтось там вище писав уже нічого невідчуваєш, я про якись там дискомфорт, адже тіло помирає - а душа?
13-den
11.11.2009, 0:42
А как вы думаете смерть природная отличаеться от самоубийства? - - - - - - - - - - - - - А як ви вважаєте смерть природна відрізняєть від самогубства?
А как вы думаете смерть природная отличаеться от самоубийства? - - - - - - - - - - - - - А як ви вважаєте смерть природна відрізняєть від самогубства?
Практически нет но; Если ты старший или отец,мать то это повторится в твоих детях.
Бог не любить коли до нього на суд лізуть поза чергою ,та щей голі и босі.
Сарацин
8.1.2010, 0:58
*Бог не любить коли до нього на суд лізуть поза чергою ,та щей голі и босі.* це він тобі особисто повідав?)
husain_if
14.3.2010, 1:15
дуже погане, саме більше це чи є життя після смерті ? час від часу подумаю а якщо нема? помру і зникну тай все, нема Хусі да і взагалі всіх рідних і кого знаю і незнаю.. вдруг ми придумали собі релігію щоб житти ? бо якщо знаєш що після смерті ти зникаєш, життя позбавленне сенсу і тоді хаос, безпорядки і т.д... не подумайте що Богохульвтую, ну просто є такі думки.. хоча віруючий..
13-den
14.3.2010, 12:34
Вера это илюзия.... потому точно никто не скажет что будет после смерти
Black
14.3.2010, 18:44
як багато запитаннь , скільки відповідей ....... єдине що нам залишається це здогадки , і надія на щось краще , наприклад рай , реінкарнацію , інший кращий світ.... але факт залишається фактом в даному житті всі ми смертні і як би ми не хотіли уникнути смерті , продовжити своє нікчемне життя , нічого не зміниш .....