Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Горобці зникають?
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Рідний Івано-Франківськ > Вулиця-мікрорайон
sword
Не знаю, як в інших районах міста, але на Позитроні кудись зникли всі горобці. Принаймні за останній місяць я не бачив жодного. Зауважила це моя донька, а потім я чув розмови про це і від сторонніх людей. Можливо хтось щось чув з цього приводу. Виникає якесь дивне почуття, ніби ми наближаємось до "щасливого" кінця blink.gif
Andy_aka_Andy
спочатку таргани, потім горобці... недавно бачив новинку про страшне захворювання каштанів, і що їх уже значно менше під ногами.
усі ці начебто втрачені чудеса природи я досі зустрічаю, хоча й справді в меншій кількості.
Sashok
не тількі на Позитроні зникли, недавно по новинах (24 канал) розкривали цю проблему, то вияснилось, що у нас надто в місті чисто для горобців)) тому їх стало надто мало
13-den
нет просто у нас когда-то было что-то похожое с голубями!
Просто бомжи их ловят и кушают... Моя версия)))
Odmin
Їх відстрілюють з пневматичної зброї.
Sid
да никуда они не исчезли у меня вот бабка(соседка каждый день их сотнями кормит)))
13-den
могло их вполне стать меньше экология города же падает потехоньку...
husain_if
Біля прикарпатського теж не замічав горобців уже купу років. Помню років 10 разад ще було троха а тепер галяк( да і голубів уже внас нема. ітлкьи в парку. На подвірї теж галяк(
А нє брешу, помнб десь 2-3 місяця назад бачив як ворона тримала в роті горобця.
COLOBOCman
Горобці тільки ще по Великій Кишені літають, більше ніде не помічав...мабуть там їхній заповідник=)
ratm
Цитата(COLOBOCman @ 26.8.2010, 17:40) «
Горобці тільки ще по Великій Кишені літають, більше ніде не помічав...мабуть там їхній заповідник=)

В Арсені теж є. (:
lifelong
Цитата(sword @ 13.10.2009, 0:21) «
Не знаю, як в інших районах міста, але на Позитроні кудись зникли всі горобці. Принаймні за останній місяць я не бачив жодного. Зауважила це моя донька, а потім я чув розмови про це і від сторонніх людей. Можливо хтось щось чув з цього приводу. Виникає якесь дивне почуття, ніби ми наближаємось до "щасливого" кінця blink.gif

Не панікуйте!) Горобці будуть там, де їх краще годують! годуйте інших пташок і вони повернуться wink.gif
IvFraYo
я теж бачу, що горобців значно меньше, вони помирають мабуть.
IvanoFrank2017
Они все перелетели к бабкам во дворы в поисках пищи)))
Giga156
Цитата(IvanoFrank2017 @ 9.6.2017, 15:48) «
Они все перелетели к бабкам во дворы в поисках пищи)))

Це так, лиш уявити важко.
KarlSon
Не бачу взагалі, тільки голуби пасуться.
KaVas
Нема (((
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here