Повна версія цієї сторінки:
Горобці зникають?
Не знаю, як в інших районах міста, але на Позитроні кудись зникли всі горобці. Принаймні за останній місяць я не бачив жодного. Зауважила це моя донька, а потім я чув розмови про це і від сторонніх людей. Можливо хтось щось чув з цього приводу. Виникає якесь дивне почуття, ніби ми наближаємось до "щасливого" кінця
Andy_aka_Andy
13.10.2009, 0:10
спочатку таргани, потім горобці... недавно бачив новинку про страшне захворювання каштанів, і що їх уже значно менше під ногами.
усі ці начебто втрачені чудеса природи я досі зустрічаю, хоча й справді в меншій кількості.
не тількі на Позитроні зникли, недавно по новинах (24 канал) розкривали цю проблему, то вияснилось, що у нас надто в місті чисто для горобців)) тому їх стало надто мало
нет просто у нас когда-то было что-то похожое с голубями!
Просто бомжи их ловят и кушают... Моя версия)))
Їх відстрілюють з пневматичної зброї.
да никуда они не исчезли у меня вот бабка(соседка каждый день их сотнями кормит)))
могло их вполне стать меньше экология города же падает потехоньку...
husain_if
24.8.2010, 16:51
Біля прикарпатського теж не замічав горобців уже купу років. Помню років 10 разад ще було троха а тепер галяк( да і голубів уже внас нема. ітлкьи в парку. На подвірї теж галяк(
А нє брешу, помнб десь 2-3 місяця назад бачив як ворона тримала в роті горобця.
COLOBOCman
26.8.2010, 17:40
Горобці тільки ще по Великій Кишені літають, більше ніде не помічав...мабуть там їхній заповідник=)
Цитата(COLOBOCman @ 26.8.2010, 17:40)
«Горобці тільки ще по Великій Кишені літають, більше ніде не помічав...мабуть там їхній заповідник=)
В Арсені теж є. (:
lifelong
19.3.2012, 16:29
Цитата(sword @ 13.10.2009, 0:21)
«Не знаю, як в інших районах міста, але на Позитроні кудись зникли всі горобці. Принаймні за останній місяць я не бачив жодного. Зауважила це моя донька, а потім я чув розмови про це і від сторонніх людей. Можливо хтось щось чув з цього приводу. Виникає якесь дивне почуття, ніби ми наближаємось до "щасливого" кінця

Не панікуйте!) Горобці будуть там, де їх краще годують! годуйте інших пташок і вони повернуться
я теж бачу, що горобців значно меньше, вони помирають мабуть.
IvanoFrank2017
9.6.2017, 14:48
Они все перелетели к бабкам во дворы в поисках пищи)))
Giga156
14.12.2017, 13:18
Цитата(IvanoFrank2017 @ 9.6.2017, 15:48)
«Они все перелетели к бабкам во дворы в поисках пищи)))
Це так, лиш уявити важко.
Не бачу взагалі, тільки голуби пасуться.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.