Цитата(13-den @ 16.11.2009, 11:26)
«за какие такие шиши?
Если у нас с простой футбольной командой проблемы... так что уж говорить про американский футбол...
+ это не наше и я считаю на своё скромное мнение что нам этого и не нужно!
... может ты ещё захочешь сделать команду с крокета, бэисбола, и гольфа? так для разнообразия)))
У вас проблеми з простою командою? ну так хто вам винен, що футбольні функціонери пальцем по пальцю не вдарять щоб знайти кошти для команди, а самі утьболісти вважають себе супер зірками, і хочуть велику зарплату, а насправді не можуть мяча забити з двох метрів у пусті ворота, а на другий тайм виходять з такою задишкою, що чути аж на верхніх рядах
Це не наше? Дзюдо, ушу, карате, самбо, джиуджитсу, панкратіон... далі продовжувати? чи також вважаєш, що це наше? і доречі в де-яких із цих видів спорту фінансуівання взагалі нульове, але нічого спортмени знаходять "шиши" і їздять на змагання, стають чемпіонами...
Вам це не потрібно? ну так *** з вами. Є інші люди які прочитають цей пост і їм буде цікаво. Не ображайся, але саме легше сказати нам це не потрібно. Відмовитися можна від будь-чого, а от досягнути чогось неможливо без бажання. У вас я бачу бажання немає нідочого. І ви такий не один... подібні теми створенні на форумах Львова, Луцька, Тернополя, Хмельницького, Чернівців... і кругом одне і теж саме

. Тільки от у Львові створюється команда Львівські Леви, у Тернополі - Хрестоносці, у Луцьку - Вежі, хоча спочатку всі також казали, що їм це не потрібно, і це не наше. Доречі, якщо взяти західну Україну (а саме на неї в мене спрямовані зусилля, іншими регіонами хай займаються інші команди), то у цьому регіоні є лише одна повноцінна команда - Ужгородські ЛІсоруби. Львівські Леви та Рівненські Монархи - команди що можуть приймати участь у змаганнях (флаг-футбол), Тернопольські Хрестоносці та Луцькі Вежі - тільки набирають склад. Є спроби створити команду в Чернівцях, але там поки що хлопчина сам, і цей карантин наламав де-які його плани.
Так що американський футбол цікавий, і багатьом.
Для "разнообразія" я КМС по бейсболу (грав за всі юніорські команди Рівненщни, 3 роки виступів у Першій лізі). І якщо Івано-Франківськ Богом забуте місце, де немає команди по бейсболу, регбі, слава Богу з хокеєм вам повезло (чи ти не знаєш, що у вас є хокейна команда?), а мрієте тільки про сокер, то це Ви самі заганяєте Івано-Франківськ у таке становище. Якщо нічого не робити, то будете сидіти в горах, і жаліти себе, що нікому Ви не потрібні. Потрібно перед собою ставити питання: якщо не я, то хто? якщо не зараз, то коли? І буде у жителів Івано-Франківська все ОК.
П.С. Вибачайте, але нікого не хотів образити, і якщо хочете відписатись, то будь-ласка не будьте дітьми, і пишіть більш аргументовано, а не поверхово.