Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Залізничний вокзал
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Рідний Івано-Франківськ > Що нового в Івано-Франківську
Friday13
mellow.gif
Хотів запитатись може хтось знає шо робиться в другій частині вокзалу? Мова іде про частину вокзалу, яка знаходиться за "Локомативо-ремонтним заводом"
Majesty
Ем... Хіба там вокзал? Якщо не помиляюсь, там депо-відстійник локомотивів ст. Івано-Франківськ. Обслуговування, ремонт рухомого складу.
Friday13
так я про це знаю, але там проставили шось типу дешевого перону і поставили гучномовці....
rolleyes.gif
Majesty
huh.gif А, помічав, що там ремонтець провели і засипали гарно. Навряд чи там спинятимуться пасажирські потяги, хіба звільниться наскрізна колія через депо, що малоймовірно. В Франику додаткова платформа є, називаєтсья правою стороною вокзалу (за новим автовокзалом). В Рівному є таке як ковельський парк - треба до посадки йти по мості, і потім спускатись. Подібне на те, що ти описуєш.
Агонь
а мну здається що вони всеж таки вирішили відділити приміськи поїзди
Russel
ем живу недалеко тому можу стверджувати що там не буде ніякого вокзалу просто там відстоюють вагони ..а упорядкували ту територію бо давно вже пора так звані перони то просто дороги по яких підвозять до вагонів вугілля, постіль cool.gif cool.gif cool.gif
Friday13
Дякую шо пролив світло на ситуацію, а я вже думав шо ми розвиваємся трохи, а то...
rolleyes.gif
Агонь
а вот в одного з юзерів нашого міста його брата жінки швагро бачив на власні очі як електричка Івано-Франківськ-Моршин один раз прибувала в цей самий відстійник. Правда тоді були якісь учєнія терористів на вокзалі
Russel
ну от власне .. товариство будьмо реалістами ))) якщо вже енний рік не можуть відкрити новий автовокзал то що говорити про приміський вокзал дотого ж пасажиропотік по ст.Івано-Франківськ не є настільки великим )))
firestalk
Може ще одне крило будувати зібралися?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here