Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Бійцівський клуб
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Активний ритм > Спорт та здоров'я
Aks
Бійцівський Клуб:
  • це не секція, не тренування, не секта. Ми не підтримуємо жодну політичну чи релігійну організацію.
  • ми проводимо бої в повний контакт і без захисних засобів (дозволяються бинти на руки, рекомендується тільки - зубна капа).
  • в нас немає переможців і переможених - всі рівні.
  • ми не робимо фото-відео-з'йомки боїв і не виставляємо таких матеріалів.
  • ми не пропагуємо насильство.
  • ми не будемо вказувати, як тобі думати і нам байдуже в що ти віриш.
  • в нас є свої правила, і їх дотримуються всі бійці.
  • люди приходять в Клуб кожен по своїх причинах, але з однією метою.

В цьому весь Бійцівський клуб.
Перейти на сайт Бійцівського клубу! (www.fclub.if.ua)  

Якщо є запитання - задавайте..
Aks

Aks
107 переглядів і жодного поста)) народ оживіть..
Sashok
Цитата
107 переглядів і жодного поста)) народ оживіть..

от зразу видно шо мало людей там буває, зразу агітація пішла))

Target
От я дивився фільм "Бійцівський клуб" і там основним правилом було... вроді таке: "Первое правило клуба: никому не говорить о клубе". Якщо я правильно зрозумів то ви намагаєтесь притримуватись ідеології цього фільму. То чому ж ви так рекламуєтесь? Я якось навіть на візитки натрапляв!! Це ж некомерційна органцізація, тож яка вам з того всього вигода?
Aks
Цитата(Target @ 11.3.2010, 20:44) «
От я дивився фільм "Бійцівський клуб" і там основним правилом було... вроді таке: "Первое правило клуба: никому не говорить о клубе". Якщо я правильно зрозумів то ви намагаєтесь притримуватись ідеології цього фільму. То чому ж ви так рекламуєтесь? Я якось навіть на візитки натрапляв!! Це ж некомерційна органцізація, тож яка вам з того всього вигода?

дякую за запитання.. звичайно, ідея створення figfhtclub була запозичена з книги.. і дуже багато людей думають, що хтось намагається перенести книгу на життя.. мушу Вас розчарувати.. від книги і фільму взято тільки ідею проведення боїв з метою переборення страхів і негативних емоцій.. і більше нічого..

правила в нас інші дивіться на сайті.. 

про рекламу.. навіть найкраща ідея не здійсниться, якщо про неї не знатимуть люди.. 

бої абсолютно безкоштовні.. і ми звичайно не є прибутковою організацією.. яка мені вигода?! я спробував і знаю, що дружня бійка допомагає багато в чому)) зростає впевненість, вміння оцінити свої сили, розуміння того, що ти не скляний і не розсипешся від ударів.. і коли буде потрібно, ти вже не стоятимеш осторонь потупивши погляд.. 

у кожного, хто приходить в клуб своя причина.. і насправді неважливо яка. Головне, що людина робить крок у невідоме.. переступає через страх.. а таких людей в нас було вже дуже багато! Ми зустрічаємось раз на тиждень.. Ласкаво просимо..
Target
Особисто я підтримую вашу ідеологію. В дечому вона мені навіть імпонує. Зігнати злість краще в такий спосіб ніж потім десь тупо зірватись і відметелити якогось випадкового перехожого що криво подивився на тебе)
Як на мене то наше суспільство ще трохи не дозріло до такого роду клубів. Тай кількість в цьому ділі не головне. Поки є з ким помахатися доти і буде клуб))
Aks
Цитата(Target @ 12.3.2010, 15:30) «
Особисто я підтримую вашу ідеологію. В дечому вона мені навіть імпонує. Зігнати злість краще в такий спосіб ніж потім десь тупо зірватись і відметелити якогось випадкового перехожого що криво подивився на тебе)
Як на мене то наше суспільство ще трохи не дозріло до такого роду клубів. Тай кількість в цьому ділі не головне. Поки є з ким помахатися доти і буде клуб))

ти правий) для бою потрібно лише двое.. 

а суспільство ніколи і недозріє.. ми не вкладаємся в рамки і стереотипи, які в нас заганяли з самого дитинства.. типу що битися погано.. гуляти пізно неможна.. системі вигідно щоб люди були покірним стадом..

Знаєш, що у новачків в основному є один комплекс.. вони приходять в клуб.. і у них є страх вдарити) їх удари невпевнені.. уяви коли на вулиці якесь бидло принижує тебе чи твоїх близьких, а ти стоїш, бо боїшся нанести удар.. 

цей страх зникає після кількох зустрічей.. людина розкривається..) 

13-den
Возможно, но выброс агресии и негатива череват...
Sashok
Цитата
но выброс агресии и негатива череват...

викид йде, коли ти реально б'єшся. А коли тобі поганого нічого неробили, то і по пиці неудобно вдарити))

Aks
Цитата(13-den @ 12.3.2010, 19:27) «

навіть стояти під дощем чревато.. простудитись можна.. для мене приймати участь в боях, з такими ж як і я - це нормально..  а негатив викидається в любому випадку, бо до нас люди приходять по власній потребі і бажанню.. і бються по справжньому..
Target
Цитата(13-den @ 12.3.2010, 19:27) «

Наслідки таки можуть бути, якщо людина не контролює свій гнів. Накидається і не заспокоїться поки або його не вирубають або сам до полусмерті не відтлумить суперника. З такими людьми реально страшно битися... вроді би він адекватний і все по правилах, а наступної миті в тебе якась каменюка летить.
Aks
Цитата(Target @ 12.3.2010, 23:11) «
Наслідки таки можуть бути, якщо людина не контролює свій гнів. Накидається і не заспокоїться поки або його не вирубають або сам до полусмерті не відтлумить суперника. З такими людьми реально страшно битися... вроді би він адекватний і все по правилах, а наступної миті в тебе якась каменюка летить.

в Клубі є правила. Одне з них - коли один з суперників сказав стоп - бій припиняється! Правила клубу не порушуються.
COLOBOCman
Хотілось би якось піти, страхи свої поборотиsmile.gif
Aks
Цитата(COLOBOCman @ 13.3.2010, 12:51) «
Хотілось би якось піти, страхи свої побороти smile.gif

реєструйся, на сайті.. роздивись, розберись і приходи..
Target
Заглохла тема, тай сайт накрився.

Невже забили на це все?(
COLOBOCman
вже поборов) недавно був у спарингу з одним з членів вашого клубу) мені чувак просто порвав шаблон бачення цього всього) зараз чуть розгребусь з своїми справами і стану активним учасником)
Target
Цитата(COLOBOCman @ 25.8.2011, 15:15) «
вже поборов) недавно був у спарингу з одним з членів вашого клубу) мені чувак просто порвав шаблон бачення цього всього) зараз чуть розгребусь з своїми справами і стану активним учасником)

А був у спарингу на одній із зустрічей чи просто на вулиці?)
yarukman
підкажіть якз вами зв*язатись. Ось мій номер 0668522800
Allecte
Подскажите хорошие перчатки для бокса! Вот здесь есть бу кожаные за 500 грн, это нормальная цена?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here