Пару років тому в Нашиму чудовому місті комунальні служби хотіли ввести нововедення... "Контейнери для роздільного збирання"!
Це нововедення не зовсім прижилося у нас, як ви вважаєте чому?
Чому наше чудове місто незмогло викидати сміття по Європейські?
А ви приймали участь в цій ініціативі?
Ваші думки по темі!
дивлячись на мій двір, тих людей треба принаймні навчити сміття до смітника доносити, не те щоб розділяти по контейнерах.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
27.1.2010, 13:31
у приватному секторі кожен сам вирішує чи робити йому три кульки для сміття, чи один. і так машина, що забирає сміття, скидає усе в одну купу.
Ну по технолонии не так... А дня Зелёного мусорника есть свои клиенты - Бомжи
BAD__GIRL
27.1.2010, 15:13
ідея,щодо розподілу сміття мені подобається..нажаль в моєму дворі,цього не зробили...
а де я бачила,ці різні смітники,то люди взагалі нічого не ділили,хтось десь..а так все в одну кучу,нівіщо паритись...така логіка у людей....
П.С.правЕльно,а не правИльно то спеціально=)?
Цитата(Sashok @ 27.1.2010, 15:41)
«а куди все інше кидати?
Наверно в старую добрую сАвковую мусорку))))
у нас із Злюкою в дворі стоїть жовтий контейнер для пласмасових пляшок і звичайний для іншого сміття
я , наприклад раньше пляшки пласмасові викидав в той контейнер
а коли одного разу побачив що одна машина і з того і з того ящика забирає сміття - забив
я завжди ПЕТ пляшки викидав у ті контейнери сітки... навіть бачив як їздила газелька і спустошувала контейнер...
папір не викидаю, вожу в село...
Склотару, викидав у спеціальні контейнери, поки вони були
все решта в загальний контейнер....
Крім цього всього, у нас ще є проблема з будівельним мусором!!!
потрібно зробити якісь пункт прийому будівельних відходів, і туди відвозити все, що залишилося після ремонтів, а не викидати поряд з сміттєвими контейнерами
Цитата(kucher @ 29.1.2010, 10:33)
«Крім цього всього, у нас ще є проблема з будівельним мусором!!!
потрібно зробити якісь пункт прийому будівельних відходів, і туди відвозити все, що залишилося після ремонтів, а не викидати поряд з сміттєвими контейнерами

да таких актуальных проблем много...
Проблем багато , але тре спочатку людей того навчити , привчити до культури , щодо пунктів прийому будівельних відходів то повір це нічого не дасть більшості легше буде викинути то все на смітярку, ніж кудись везти там, всі буде впадло...це реалії життя(
Ну, тоді прийдеться людей привчати і до роздільного сміття і до будсміття.
Поставити людей біля цих зон, які б контролювали і виписували штраф...
Коли річ піде про гроші, всі почнуть думати, як правильно сміття викидати, або придумають як від цього ухилитися
ну да у нас так всё всегда... а потом на єтом начнут спикулировать)
firestalk
20.2.2010, 19:10
Був у Києві, бачив там що для сміття є різні контейнери при домах.
FelisTRS
27.2.2010, 17:30
Те, що у місті є контейнери для різного типу сміття - дуж сподобалося. У Львові теж таке пробували зробити, але фірми отримували збитки ... отакий батярський народ ...
Живу в гуртожитку і проблеми з сміттям дуже не подобаються. Є мусоропровід, але непрацюючий, тому кидають сміття просто під нього, а він знаходиться близько до загальної кухні ...
А склотару лентами складють під дверима
Бутылки можна здавать и получать бабло)))
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 27.1.2010, 13:31)
«у приватному секторі кожен сам вирішує чи робити йому три кульки для сміття, чи один. і так машина, що забирає сміття, скидає усе в одну купу.
prawulno! ale yakuy zwist u tomu , kolu bude 3 mashunu , yaki zaburayut rizne smittya a w kozhnomu smitnuky wse i tak zmishano... polychaetsya "vicious circle". lydu pruwuklu zhutu yak swuni, zhutu yak wonu wse swoye zhuttya zhuwut.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.