Повна версія цієї сторінки:
Цвинтарі Івано-Франківська
Зацікавило таке питання де колись в Івано-Франківьску були цвинтарі. Поясню чому цікавить таке питання. причина в тому що на місцях цвинтарів не можна будувати будинки і якщо там побудовано то люди будуть хворіти і всякі будуть аномалії. Тому я б наприклад не хотів жити в квартирі на місці де колись був цвинтар чи щось подібне...
Тепершній меморіальний сквер бувший цвинтар, пару склепів залишили, хоча там нічого незбудовано крім каплички, проте люди гуляють...
П.С. аномалій непомічено))
Цвинтар колись був до вул. Незалежності!! І территорія гот. Надія в тому числі, і весь меморіальний
І цвинтар був на території к-т Космос доречі
Аномалії були помічені, двічі падала стеля ще в старому кіно-залі, не дискотеці УРА (теперішній малий кіно-зал Космосу) тупо гаснуло освітлення при тому що струм був, і довго відкладувалось відкриття оновленного Космосу від якогось там форс-мажору.
Кинотеатр Космос вообще на надгробных плитах построен! Они вошли в его фундамент если быть точным!
За міським озером в секторі приватних садиб ще трохи збереглося старе єврейське кладовище...але наголос на слові трохи...збереглося
Цитата(Russel @ 7.2.2010, 9:45)
«За міським озером в секторі приватних садиб ще трохи збереглося старе єврейське кладовище...але наголос на слові трохи...збереглося
Да нет там сохранилось наверное около 20-30 % Ну много поломаных плит на сохранились! Даже остались следы фашистских пуль на надгробных камнях!
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
9.2.2010, 20:38
також між Майзлями і Космосом є чумний цвинтар 18 століття, але він, як і інші, зрівняний із землею. До речі, частина цвинтару знаходиться і на вул. Бандери, прямо на дорозі.
Andy_aka_Andy
9.2.2010, 21:57
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 9.2.2010, 20:38)
«також між Майзлями і Космосом є чумний цвинтар 18 століття, але він, як і інші, зрівняний із землею. До речі, частина цвинтару знаходиться і на вул. Бандери, прямо на дорозі.
між Майзлями і Космосом, але частина на Бандери?... ти орієнтуєшся в просторі? )
что-то незнаю где там куски кладбища...
Вот карта всех кладбищь в черте города:
(ну тоько на пасичной не отмеченое кладбище)
... не на свех біл но на половине точно)
Ще один цвинтар є на вулиці Київській, позаду ФТЛ і комерційного коледжу на Бандери
ruslanif
10.2.2010, 11:08
Які ви всі обізнані).
Цитата(ruslanif @ 10.2.2010, 10:08)
«Які ви всі обізнані).
а что завидно?)))))))
хм ще є цвинтар поблизу спиртзаводу))) принаймі колись був то там де є фаворит якщо їхати на пасічну то з правого боку від моста))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
10.2.2010, 17:58
Енді, я говорю про різні речі. Про РІЗНІ цвинтарі різних часів.
Andy_aka_Andy
10.2.2010, 21:31
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 10.2.2010, 17:58)
«Енді, я говорю про різні речі. Про РІЗНІ цвинтарі різних часів.
а, то ти просто неясно написала. тоді, напевно, на Бандери то кавалок міського цвинтаря, який були заснували у 1782 році.
BAD__GIRL
10.2.2010, 22:33
я жила до 5 класу)біля кінотеатру *космос*
була свідокм відкопувань частини могильників,*ззаду\збоку космосу*(там де зараз новобудова_)
бігали ми там,лазили по могильниках...дітьми,тішились, і вДень і вНочі)аномалій не помічали))
Цитата(Russel @ 10.2.2010, 11:46)
«хм ще є цвинтар поблизу спиртзаводу))) принаймі колись був то там де є фаворит якщо їхати на пасічну то з правого боку від моста))
Класное кладбище! Мы там когда-то часто зависали
Будинки які збудовані напроти заводу позитрон збудовані на цвинтарі, колись там був цвинтар а потім все заросло. там ще були болота, потім їх висушили і забудували.
Якщо обирати між заводом та старовинним кладовищем, я однозначно віддам свій голос за кладовище!
Цитата(Volkov @ 19.7.2010, 17:47)
«Якщо обирати між заводом та старовинним кладовищем, я однозначно віддам свій голос за кладовище!
Гот?
Цитата(ratm @ 20.7.2010, 10:26)
«Гот?
Скоріш естет. Не думаю, що готам принципово, щоб кладовище було саме старовинним.
... вообще-то для готов имеет значение насколько старое кладбище!
И что за тупой стереотип?! - если любишь кладбища значет ты гот! Хорошо хоть эмо не обзывают)
Цитата
Якщо обирати між заводом та старовинним кладовищем, я однозначно віддам свій голос за кладовище!
а в якому розумінні віддати голос?
якшо тебе ховають то звісно підійде старовинне кладовище, а місце роботи краще вибрати завод, особисто мені на кладовищі не дуже хотілося б працювати
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.