Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Що ми за народ такий, що постійно сваримось?
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Я - українець
ruslanif
Подивитись на політиків, на підприємців, на сусідів, будь де виходить що наша єдина самоціль це посваритись, сказати які всі погані, адже критикувати набагато легше ніж щось робити, а особливо говорити, а потім забувати... і так більшість
Питання це так нас накрутили чи це в крові?
Majesty
Такий менталітет, вважаю це через відсутність вільного вибору виду діяльності.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
я багато сварюсь, але у мене такий темперамент - холерик
BAD__GIRL
і я страшенно сварлива)
але я над цим працюю!коханий помагає)
хто знає мене давно-зміни відчув!

якшо по темпераменту-я теж холерик
якшо по гороскопу-лев
вобшем не люблю коли не по\моєму)
а в сукупності жах( wink.gif

щодо вибору професії
Majesty правильно підмітив!!
хоча я вибрала те,що люблю(вірніше відстояла),але дратуюсь через неМожливість прилаштуватись в цьому світі з нею,для якогось менш-більш нормального майбутнього... sad.gif
Агонь
таке маленьке яблучко і так сильно свариться? smile.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
насправді так. я чи не найсварливіша, найвибуховіша і найімпульсивніша зі всієї адміністраціїwink.gif
Odmin
багато залежть від типу людей, але багато залежить від того що нам говорять і як людина це сприймає! Деякі люди впитують в себе інформацію як губки а коли інформація іде з різних джерел, то вона в душі протиречить одна одній і тоді людина вибирає сторону і просто готова на все щоб довесту правильність цієї думки! Тому дорогі громадяни нашого міста, країни!, не сприймайте все те що говорять близько до душі! Вчіться аналізувати інформацію!
greya
сваряться - не виховані люди. це по-перше і, мабуть, найоднозначніше.

щодо менталітету, - то не вважаю, що українці не темпераментніші за інші народи. хоча через деяку історичну неспроможність, подекуди сформувалось спотворене почуття гідності. а міжусобиці - були по всьому світу, і більш крикливі чи нервові нації теж є....

тому моя відповідь таки одна - нам бракує виховання, поваги до традицій, повагу до старших, до сімейних цінностей, піддаємося страху бути обділеним, християнську мораль попри вуха пропускаємо..... о і щодо останньої, - то без неї ми вихованими бути можемо, але чи будемо людяними - не факт...

Majesty
А ще слов'яни люблять тролити. О, так! Це відчуття свідомого або несвідомого бидло- хохло- лінуксо- ... (продовжити) срачу сповнює наші душі терпким трунком ілюзії боротьби за істину.
ratm
Цитата(Majesty @ 7.8.2010, 1:25) «
А ще слов'яни люблять тролити. О, так! Це відчуття свідомого або несвідомого бидло- хохло- лінуксо- ... (продовжити) срачу сповнює наші душі терпким трунком ілюзії боротьби за істину.
Тролі є всюди, і пішли вони швидше за все не з наших країв. Але сварки і тролінг це різні речі. Принаймі для мене, оскільки мене вже давно не пробирає вся ця трололольщіна.
А з грамотного тролінгу ще й фан можна отримати (хоча дехто мабуть і від сварок отримує заряд позитиву)
Qwester
Цитата(ratm @ 8.8.2010, 17:43) «
(хоча дехто мабуть і від сварок отримує заряд позитиву)

Це типу така хвороба?
ratm
Цитата(Qwester @ 10.8.2010, 18:25) «
Це типу така хвороба?

Це типу такі гнилі гени. Типу не обісреш - не проживеш.

Цитата(Qwester @ 10.8.2010, 18:25) «
Це типу така хвороба?

Це типу такі гнилі гени. Типу не обісреш - не проживеш.
13-den
может это скорее менталететом назвать можно
GyrGylkA
greya, чи стосується це тільки невихованості - питання досить спорне....

Так, стосовно спотвореного почуття гідності - щось є....та судити і говорити наскільки ми гімняні та недосконалі неправильно....краще нехай кожен проаналізує що не так і хоча б раз у день змінив це у собі - незнаю, чи смішно вам з того чи звучить наївно, але наша країни - це ми, а культура, виховання, повага, мораль чи інші цінності ніщо інше як результат наших дій, прояв думок та всього що є
Odmin
Бо сваритися легше ніж щось робити! Вот і привикли 90% шукати конфлікти замість того щоб щось робити!
husain_if
Цитата(Odmin @ 11.8.2010, 23:53) «
Бо сваритися легше ніж щось робити! Вот і привикли 90% шукати конфлікти замість того щоб щось робити!

підтримую)
Кстаті на форумах теж люблять більше критикувати чим дати пораду...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here