Цитата(Агонь @ 10.6.2010, 18:39)
«Чарлі, а не пох як кого звати. Ти прийшов, скажем, в банк, для того щоб гроші покласти на депозит. Яка тобі різниця як звати операціоністку? Прийшов в банк, зробив своє діло і пішов собі. А своїх колег по роботі - тут вже вибач, треба знати )
Скажу чесно що ні бейджики ні корпоративні стилі до добра не приведуть.
Прикинь шо не пох. Гроші в банк на депозит ставлять тільки самогубці. Стосовно того чи пох:
- ти приходиш в банк ставити гроші на депозит, тебе обслуговує банківський працівник, причому свою роботу робить на відмінно, але тобі пох як його звати. Приходиш в іншу фінустанову де тобі реально хамлять, і ти розчарований, знервований ідеш звідти. Але як в першому так і в другому випадку ти навіть не зацікавився тим хто тобі допоміг/нахамив. А якщо в тебе виникне бажання написати подяку/скаргу ти просто так і напишеш шо тебе обслуговував "чувак/чувіха на касі, ну така нагла/добра", або тицьнеш пальцем як це роблять діти...
Я тобі скажу більше: я навіть знаю імена касирів у супермаркетах де я постійно закупляюсь, навіть іду принципово на ту касу де мене знають, і знаєш чому?
залишаю місце дописати ____________________________________________________________________________
Стосовно корпоративного стилю - от уяви що в армії відмінили форму, і всі ходять в чому заманеться, або міліція, чи митники ходять в джинсах і футболках, а коли спека за вікном то в шортах і з голим торсом. Нормально дивиться? Сумніваюсь. Або ті ж депутати будуть ходити в сесійну залу у вільному одязі, прикинь шо їм ніхто не забороняє цього робити, але ж ходять в костюмах.