Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Стрибки з парашутом у Львові у зимовий період 2010 р.
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Активний ритм > Спорт та здоров'я
comandry

Чи мріяли Ви колись літати, як птах, насолоджуючись радістю вільного падіння?
Відчути сплеск адреналіну? Побачити нескінченність «п'ятого океану»? Осідлати вітер? Спробувати на смак екстрім? Всім сняться сни. І незрідка ми уві сні літаємо. Сьогодні Ви маєте можливість втілити свою мрію у життя – зробити крок у небо... Запрошуємо Вас здійснити стрибки з парашутом на аеродромі Цунів, що знаходиться поблизу міста Городок Львівської області (детальніше див. на мапі сайту). Тут Вас очікує дружелюбна атмосфера, http://tsuniv.lviv.ua/pro-nas.htmlінструктори, які з великою увагою і високою відповідальністю відносяться до підготовки парашутистів, а також море вражень, кипіння крові, досвід, (а після приземлення думка – Ви обов'язково сюди повернетеся). Сюди можна запросити друзів відсвяткувати свій перший стрибок та інші знаменні події у кафе "Смуглянка" або просто на галявинах соснового лісу, що прилягає до території аеродрому. Ви зможете під керівництвом досвідчених інструкторів самостійно здійснити стрибок з парашутом з літака АН-2. Стрибки можуть виконуватися з наступними типами парашутів: Д-5; Д-6; Д-1-5у. Висота десантування 900 метрів.

Стрибки з парашутом здійснюються по суботах і неділях. Початок підготовки о 9.30 год.

Бажаємо чистого неба та м'якого приземлення!

Детальніше на офіційному сайті:

http://tsuniv.lviv.ua/
Russel
хм і скільки цікаво коштує таке задоволення?))))
Target
Цитата(Russel @ 2.6.2010, 17:29) «

Якшо посьорфаєш по їх сайті то вздриш шо там пише 300грн.
Russel
дєкувати о великий !)))))))
що бдем збирати гроші?? на стрибочок?)))
Target
Цитата(Russel @ 2.6.2010, 18:23) «
дєкувати о великий !)))))))
що бдем збирати гроші?? на стрибочок?)))

Може давай спочатку з моста зі шнурками, а потім вже на такі висоти?
Хоча цього літа тра обов"язково стрибнути.)
Russel
не брате ..мені більше до парашуту там якшо вже не розкриється то ..усьо ..а з тими резинками ще бдеш баламбатися)) ..))
ratm
QUOTE(Russel @ 2.6.2010, 22:47) «
не брате ..мені більше до парашуту там якшо вже не розкриється то ..усьо ..а з тими резинками ще бдеш баламбатися)) ..))

Якщо не відірветься гума, або кріплення (як в КПД пару років тому, тоді летально все закінчилось).
Target
Цитата(ratm @ 7.6.2010, 15:15) «
Якщо не відірветься гума, або кріплення (як в КПД пару років тому, тоді летально все закінчилось).

Ліфт теж може впасти, чи машина збити... життя то досить цікава штука)
comandry
Цитата(Russel @ 2.6.2010, 17:29) «

Перший стрибок у 2010 році 300грн. на наступні стрибки діють знижки

Цитата(Target @ 2.6.2010, 18:49) «
Може давай спочатку з моста зі шнурками, а потім вже на такі висоти?
Хоча цього літа тра обов"язково стрибнути.)

З моста теж класно, але чесно кажучи стрибнути з парашутом це безпечніше! smile.gif
ratm
QUOTE(Target @ 7.6.2010, 20:10) «
Ліфт теж може впасти, чи машина збити... життя то досить цікава штука)

Та я так само вважаю, якщо маєш втонути, не розіб'єшся (:
comandry
Цитата(Russel @ 2.6.2010, 22:47) «

Парашут відкриється 100 %, а навіть якби і не відкрився то є запаска яка точно відкриється на висоті 400 метрів.
ratm
QUOTE(comandry @ 8.6.2010, 11:30) «
Парашут відкриється 100 %, а навіть якби і не відкрився то є запаска яка точно відкриється на висоті 400 метрів.

Я не спец в парашутній справі. Але...
1. З 100%ю впевненістю не можу стверджувати нічого.
2. Можливе заплутування парашуту, тобто він то відкриється, але не набере форми.
3. Якщо основний заплутається, запаска може зробити ще гірше.

Я ні в якому разі не хочу когось лякати або псувати задоволення, просто висловлюю думку.
Russel
ratm... !
маю до тебе питання ти б стрибнув з парашутом?))) бо
щось твої думки дуже не весело звучать.. biggrin.gif biggrin.gif
ratm
QUOTE(Russel @ 9.6.2010, 18:48) «
ratm... !
маю до тебе питання ти б стрибнув з парашутом?))) бо
щось твої думки дуже не весело звучать.. biggrin.gif biggrin.gif

Життя взагалі невесела штука, як тут озвучували можна йти по вулиці і або цегла впаде, або машина вилетить...Зрештою можна навіть не виходити на вулицю, в квартирі теж купа небезпек.

Стрибнув би, може навіть цього року зроблю це. Принаймі в планах це ще зі школи, як парашут так і банджі, але от після інцинденту у КПД на банджі з меншим ентузіазмом дивлюся. Зара на море, а там видно буде.
fishki
1. Погоджуюсь на всі 100%.
2. Не путайте спортивні купола з Д-5, Д-6, "ДУБОМ", заплутування там неможливе, як явище; навіть при часткових відмовах купола забезпечується надійне приземлення. площа цих куполів більша 80 м.кв.
3. Зновуж зе не стосується "круглої техніки". Запаска наповниться завжди, не залежно від форми основного купола.

А краще завітайте до нас в Цунів та перевірте все самі))
Цитата(ratm @ 9.6.2010, 10:16) «
Я не спец в парашутній справі. Але...
1. З 100%ю впевненістю не можу стверджувати нічого.
2. Можливе заплутування парашуту, тобто він то відкриється, але не набере форми.
3. Якщо основний заплутається, запаска може зробити ще гірше.

Я ні в якому разі не хочу когось лякати або псувати задоволення, просто висловлюю думку.
husain_if
Ну що народ, робим форумівку внебі ?) smile.gif
13-den
Было б круто!
husain_if
угу smile.gif
13-den
Только зачем для этого во Львов ехать? Как я знаю можна и у нас в городе прыгнуть с парашута)
Charly
у франику можна кинутись з літака? а де? бо якщо чесно то ні разу не чув за таке. І кіко то гроший вартує? чи є якісь курси того діла чи так одразу парашут і в небо?
13-den
да есть. так же 300 грн. вроде бы. Нужно узнать у дружбанов какие прыгали.
husain_if
Цитата(13-den @ 30.6.2011, 10:36) «
Только зачем для этого во Львов ехать? Как я знаю можна и у нас в городе прыгнуть с парашута)

гм... взнай, дуже цікаво. І з чого вони пригають яка висота, який літак ?..

Charly - у Львові, треба спочтаку пройти мед комісію, потім інструктаж, треніровка і аж потім через пару годин пригаєш. У тернополі, сказати що коротких інструктаж, дес ьпів години, показують шо як і в небо)

Є 2 види парашутів.
1. який автоматично відкирвається черз деякий час.. після стрибка.
2. який сам дьоргаєш за кільце - це походу професіональний називається. незнаю чи всім їх дають..

Я би хотів з тим що дьоргаєш за кільце, хочеться тримати своє життя в своїх руках а не на автоматиці)
13-den
УЗНАЮ
Цитата

с такого точно пригают с коротким инструктажем.
Цитата
2. який сам дьоргаєш за кільце - це походу професіональний називається. незнаю чи всім їх дають..

а для этого нужно проходить наверное долгое обучение или инструктаж.
Цитата
Я би хотів з тим що дьоргаєш за кільце

не ты один)))
Charly
По темі, але це якраз тип парашуту який не дають новачкам. Десантура називала такі "матрас", а чєл який служив зі мною і займався (хз як то правильно назвати, вони зірочки у небі з людей робили) парашутним спортом і на той момент мав 85 стрибків казав шо то "крило".
ratm
Цитата
Є 2 види парашутів.

Насправді вид один. Просто спрацьовують по різному.

1. З витяжним фалом. Це коли стрибаєш з літака, до парашуту привязаний шнурок, який одразу як ти випригнув відкриває парашут.
2. Ручне спрацювання. Тут пояснювати не треба. Тягнеш за кільце - маєш результат.
3. Автоматичне спрацювання. Використовується іноді для запаски. Спрацьовує на висоту, або може мати часовий механізм. Якщо не відкрився основний - виручає. Якщо відкрився - механіхм допоміжного потрібно зупинити.

По формі, це як було зазначено крило, яким важче керувати і яке мають професіонали, і звичайні "круглі" парашути, яки менш вибагливі.

Щодо
Цитата
Я би хотів з тим що дьоргаєш за кільце

То є варіант стрибку з інструктором (зчіплені разом), коли він витягує парашут. Кажуть по враженням набагато крутіше ніж з шнурком, і не треба довго чекати. Але коштує авжеж, дороще.

Ваш КО

П.С. А ще є бейс джампінг, і там свої парашути, і імхо це самий жир.
lifelong
чула, що це інструктор визначає. Зазвичай, в один день і підготовка і стрибок. Кажуть, що найстрашніше зробити той крок з літака...
Цитата(Charly @ 30.6.2011, 11:12) «
у франику можна кинутись з літака? а де? бо якщо чесно то ні разу не чув за таке. І кіко то гроший вартує? чи є якісь курси того діла чи так одразу парашут і в небо?
skydiver
Інформація по стрибкам з парашутом у Львові на 2014 рік.

Ціна: 400грн - перший самостійний стрибок (парашут - Д-5, Д-6, Д1-5У)
Висота: 800 м.

РЕЄСТРАЦІЯ - на стрибки для першоразників за тел. (067) 454 73 01, (093) 006 90 74

http://free-sky.com.ua/
http://vk.com/freeskylviv
https://www.facebook.com/SkydiveLviv
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here