Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Особистість нашого міста
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Рідний Івано-Франківськ > Історія міста
pozitronik
Кажуть людина народжується для того щоб стати особистістю, та не завжди це так, інколи можна прожити ціле життя і так і не стати особистіст
ю, думаю варто задуматись над цими словами... та я не про те, хотів просто запит
а
ти, на вашу думку хто в місті є тим кого можна назвати ОСОБИСТЬСТЬ, які критерії

відбору в цю категорію?
Majesty
Я завжди вважав, що особистістю є кожна людина.
Можливо, доцільніше було б назвати тему "Яскраві особистості нашого міста"?
pozitronik
чи краще просто писати в тему тих кого ти вважаєш особистістю... будь це бізнесмен чи просто звичайна людина
pozitronik
Сьогодні взнавпро дідуся одного мого знайомого, мене це навіть трохи вразило. Думаю дідуся можна спокійно віднести до особистостей Нашого Міста

Степан НАЗАРЕНКО, нажаль інфи про нього майже немає в неті, але думаю варта прочитати що є - http://dphotographer.com.ua/contest/read/68/
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
А кого ви у Франківську вважаєте особливим, неповторним, тільки Франківським?
чомусь одразу згадується пан "Пані, дайте 5 копійок!":)
NetStar
Ігор Фальчук, Володя Власенко, Володя Буряк... шоб не думали шо я тільки на тачках помішаний - Марія Ткачівська smile.gif
Andy_aka_Andy
Цитата(NetStar @ 12.5.2009, 0:20) «
Ігор Фальчук, Володя Власенко, Володя Буряк... шоб не думали шо я тільки на тачках помішаний - Марія Ткачівська smile.gif

Марія Романівна Ткачівська справді водить машину)) і не треба тут мене стирати, шановний адміне ))
я її студент колишній, і можу потвердити її визначність серед людей міста! пише прозу, поезію, видала не одну книгу, і взагалі людина неймовірної життєвої енергії.
natalka
Цитата(Andy_aka_Andy @ 12.5.2009, 23:32) «
Марія Романівна Ткачівська справді водить машину)) і не треба тут мене стирати, шановний адміне ))
я її студент колишній, і можу потвердити її визначність серед людей міста! пише прозу, поезію, видала не одну книгу, і взагалі людина неймовірної життєвої енергії.

о так, Марія Романівна просто чудожінка!

а особливим, неповторним і тільки Франківським, я б назвала Тараса Прохаська. як на мене, зашибеннний дядько!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here