Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: ТЦ "Галерея "Н" відкрито!
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Передмістя > Шило на мило
HotelNadia
Відкриття ТЦ "Галерея "Н" відбулось!
(www.galereya.if.ua)

Запрошуємо всіх до нового магазину "Делікатес" (ТЦ "Галерея "Н")!
Кулінарна продукція, м'ясні делікатеси та кондитерські вироби власного виробництва!

В цьому ж комплексі розміщена філія туристичної фірми "Надія" (www.karpaty-tour.com).

Адреса: пл.Ринок,1, м.Івано-Франківськ
Charly
ну а фотки хдє?
ratm
І де сайт? (:
Charly
Хліба і видовищ!!!!!!!!
GyrGylkA
і справді де ж фото? вже кілька днів все чекаю і надіюсь, що вони появляться на сайті
ratm
Цитата(GyrGylkA @ 22.6.2010, 9:46) «
і справді де ж фото? вже кілька днів все чекаю і надіюсь, що вони появляться на сайті

По логіці спочатку має з'явитися сайт. Мабуть алгоритм такий:
1. Побудувати ТЦ.
2. Зробити ремонт.
3. Відкрити Галерею.
4. Сфоткати.
5. Зробити сайт.
6. Викласти фотки.
7. ...
8. Профіт

(:
Charly
Але перш за все треба точку в якій аж (!) 11 "бутиків" назвати ТОРГОВИМ ЦЕНТРОМ, і буде всім щастя.
Andy_aka_Andy
можна би було робити розділ по цьому ТЦ на сайті фірми "Надія", не знаю чи тре цілий сайт. хіба що там запровадити постійно оновлювану довідку про асортимент, якусь систему замовлень може..
Агонь
Цитата(Charly @ 21.6.2010, 20:58) «
Хліба і видовищ!!!!!!!!

йогурта і телєпузіков
HotelNadia
Запрошуємо на дегустацію продуктів власного виробництва фірми "Надія".
Дегустація проводиться з понеділка по п"ятницю з 12.00 до 14.00 в новому магазині "Делікатес", що на пл.Ринок,1 (ТЦ "Галерея "Н").
ruslanif
За що ж сайт так скоро закрили?wink.gif
ratm
Цитата(ruslanif @ 23.8.2010, 0:21) «
За що ж сайт так скоро закрили? wink.gif

Його не закрили, його забули відкрити. Сайт відкрити, це не магазин або галерею... (:
Charly
підозрюю що сайт не працює з дуже простої причини: під час створення сайту вебмайстер був заліплений з чотирьох сторін кодом, і тепер скромно жде гелікоптера з неба, щоб його звідти витягли. Така вже традиція в галереї Не. laugh.gif laugh.gif laugh.gif
ratm
Цитата(Charly @ 23.8.2010, 20:16) «
підозрюю що сайт не працює з дуже простої причини: під час створення сайту вебмайстер був заліплений з чотирьох сторін кодом, і тепер скромно жде гелікоптера з неба, щоб його звідти витягли. Така вже традиція в галереї Не. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ну, і то не проїзд, це ноу-хау. Зара всі продвинуті компанії так роблять. (:
Агонь
я був в галареї Н.
Ходив перекусити.
смачно) але ...
вопшем ьобаний стид! як це так, взяв тарілку - заплати, взяв вилку - заплати, взяв ще щось - заплати. не здивуюсь, якщо захоцеться в сортір поссяти носік попудрити, тоже потрібно заплатити.
Обурений, шановні менеджери галереї Н. Взяв я у вас, для прикладу шаурму, що не можна серветку за щьот завєдєнія дати щоб писок повитирати? Чи все одно що до вас прийде клієнт поїсти за 5 гривень чи за скільки борщ - але за тарілку і за ложку принципово не заплачу - ви йому що - борщ за пазуху налиєте? Чи в кишеню? а якшо я прийду до вас поїсти зі своїм сервізом - можна так?))))))))
Це мені нагадує, шановні йузери і манагєри галереї Н чи як вас там, середину 90х років. Часи були тоді не зовсім прості. Я тоді, будучі ~10-12 річним шмарком, захотів зі своїм кєнтухою з району, який вже другу ходку мотає на зоні, пивасіка бахнути. Пиво, звичайно, цю субстанцію важко було назвати але річ не про те. Всьо як має бути: пішли на Ратушу, взяли біля магазину Природа вязку тараньок-сральок і пішли в кафе, яке розташоване біля бані, як з вулиці Шептицького на Новгородську йти. Зайшли в це завєдєніє, підходим до барної стойки з кєнтухою, він постарше був трошки, тому сам пиво купляв. А йому й кажуть - мол пиво продамо, але при умові, якшо ви дасте за бокал в залог або гроші або шось цінне. Цінного в нас нічого не було, а грошей було тільки на два стакана пива, часи були важкі... Пиво не хотіли продавати ні в яку, без залогу, ібо дуже багато бокалів 3.14здять. Так ми й не попили пива, сиділи на районі, давились своєю таранькою і мріяли по півасік =)
Так само і в галереї Н тепер. Ганьба вам!
13-den
интерестная история. Жесть!
Andy_aka_Andy
Агонь! Ти напевно якийсь по жизні невезучий =) Де саме ти сидів? В Делікатесі (шо дверями виходить на Тринітарську)? Бо я там один вечір провів і не зауважив описаних тобою багів.
Агонь
Саме там я сидів
але це було приблизно місяць тому, весь час забував тут відписати
13-den
интерестно это всё с тех пор так и осталось?
ну кто экстримал - может проверить?
Mishko
Шо даже сайта нема dry.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here