Повна версія цієї сторінки:
Повінь 2010
Andy_aka_Andy
29.6.2010, 10:18
Знову весь ефір заповнили новини про негоду, дощі і затоплення. От уже й тимчасовий міст у Драгомирчанах підмило. Будуть мабуть ставити третій )))
Хто що має цікавого по повені - розказуйте-показуйте!
Сам наразі не можу нічого викласти, бо був три дні на Закарпатті, і там усе не так трагічно, як у нас.
Andy_aka_Andy
29.6.2010, 20:15
Міст зі сполученням Драгомирчани-Рибне (об'їзна Івано-Франківська) відновили ще в обід =)
Зате в Тисмениці р.Ворона неслабо розлилася; там МНСники перевозять людей на човнах =)
Бував в навколишніх селах Тисмениці, їхали через Пшеничники, так і не проїхали, повернулись назад. Місцевий мужик розповів, що можна переїхати горою по болоті якось, але буксувати теж не мали бажання.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
30.6.2010, 0:01
річку підмило аж до дамби, течія дуже швидка. вода змивала все: дуже багато дерев попливло.
Цитата
річку підмило аж до дамби, течія дуже швидка. вода змивала все: дуже багато дерев попливло.
Традиция это уже... Что будет дальше?!?!)) Хорошо что дожди перестали идти!
Andy_aka_Andy
30.6.2010, 13:44
на Бистриці в Пасічній змило десь 20 метрів бетонного панциря дамби, тепер там не пострибаєш в воду.
© mcheetan
і пнівський замок трохи повалився.. частина вежі зруйнована.. сумно, ніц не скажеш
natalka, там проводилася реконструкція? Якщо ні, то він і без повені був у дуже плачевному стані.. на жаль.
та ні, там не було реконструкції. в 2008 через повінь при основі вежі позсувався ґрунт, і, я так розумію, ніхто з тим нічого не робив. тому то й зараз кавалок вежі відвалився.
Сьогодні по новинах говорили, що влада з мостами наводить порядок, що були зруйновані в 2008 році.. їх там більше 30 (на Прикарпатті). Жаль, що в нашій країні так.. ще попередня проблема не вирішена, а нова вже з'явилась.
Das_Licht
2.7.2010, 13:49
Росія, виявилось, не байдужа до нас..
Цитата
привезли пересувні електростанції, багатомісні намети, ковдри, консерви, 10 тонн цукру.
- для постраждалих від повені в червні.
Andy_aka_Andy
8.7.2010, 16:45
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
8.7.2010, 17:12
Andy_aka_Andy
8.7.2010, 17:22
оо, вода уже на дамбу лізе.
а звідки тече та вода на дорозі?
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
8.7.2010, 19:45
я без поняття, вона починається десь далеко в траві, була би в гумаках - полізла б дивитись, а так не змогла
станом на 19.30 вода вже менша, на дамбі так не заливає
Цитата
Вибачте за якість - фото прямо із камери.
Ябко, прошу тебе і молю, не викладай фотки, залиті вконтакт! Вони відображаються лише зареєстрованим там і залогіненим туди користувачам.Масштаб вражає.
Strange_V
9.7.2010, 13:24
Majesty, там прямий лінк на сервера з фото, не тре бути залогіненим, от я бачу.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
12.7.2010, 20:57
Судячи по погоді, варто чекати третьої хвилі. У мене вже все подвіря залило за півгодини.
У нас тепер млядь після кожної зливи буде передінфарктний стан тіпа ололо нова хвиля повені
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
13.7.2010, 0:16
Передінфарктного стану не буде, але просто цікаво
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
13.7.2010, 0:16
Передінфарктного стану не буде, але просто цікаво
Andy_aka_Andy
13.7.2010, 10:04
Агонь, ти неправ, тебе ж не топить ) а тим людям, які біля води живуть, ця повінь дуже навіть неприємна річ..
Мене не топить. і тих людей, що біля водиживуть 100500 років не топило.
якшо наша влада не спроможна порішати з системою каналізації, то сорі майкл
а наганяють жуті.
он під час позавчорашньої зливи стояв під дашком біля банкомату - підходить якась тьотка каже "пустіт пустіт мене хочу встигнути гроші зняти бо то мені племінниця щойно позвонила сказала що в марківцях (чому саме там - хз) шось прорвало і по місту буде по пояс води" ))))
Це брєд, чуваки. Користуйтесь здоровим глуздом.
Andy_aka_Andy
14.7.2010, 12:09
Цитата
тих людей, що біля водиживуть 100500 років не топило
ти напевно не те щось хотів написати )
Нажміть для перегляду прикріпленого файлуце я зняв в одному придністровському селі. як же не топить?
Енді не сварисі.
я про Франик говорю
по селам - я хз
Повінь- жах! У моєї тітки в Івано-франківській області затопило ціле подвіря та декілька кімнат, реально ніяк не вийти з хати...Якби така злива продовжувалась ще пару днів, незнати що могло б статися!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.