Цитата(ratm @ 1.4.2011, 9:23)
«А є люди які курять і бухають, і живуть до 90 років, це не аргумент.
Взагалі живуть десятиліттями звучить типу, років 20-30. Але це так.
Ну а пару постів вище є приклад, коли неадекватні (читай тупі, вперті, й**нуті на всю голову люди) заморили дитину до смерті, бо їм здавалося що так правильніше.
Сам не веган, хоча зара тримаю піст (і не з релігійних міркувань, просто цікаво стало що буде).
Взагалі мій знайомий каже так - політичні та релігійні фанати, а також підараси, можуть мати свою думку, але про неї не треба кричати на кожному кроці, проводити паради, одним словом намагатися переконати в своїй вірі людей. Щодо веганів - додам що треба мати здоровий глузд, хоча це будь-чого стосується.
Пригадую трьох затятих бухарів з мого будинку, які "бухали" і курили - один черговий раз напився на весілі, чіплявся до всіх, поки інший бухар не вивів його і не побив, побив сильно, він помер в лікарні. Інший пив теж майже кожен день, говорив що він пройшов закалку в танкових військах, йому все пох.й - спочатку на рибалці йому вибили око (п'яний був), а потім від запоїв його частково паралізувало. З цього не були зроблені висновоки, тому пив далі, помер буквально два місяці тому. Третій пив теж добре, напився в лісі зимою, відморозив пальці на ногах, відрізали, не покаявся, через два роки зловив "білочку", розвівся (двое дітей), зараз п'є далі - вже морда синя, якщо за рік-два не припинить - думаю буде біда.
Відносно поста вище - ну так і в нас в країні звичайні люди вбивають новонароджених, продають дітей, матері пьють горілку, а діти сидять голодні в квартирах чи хатах. ТАке зараз селяві.
Відносно останнього абзацу вашого поста - до чого тут вегетаріанство і релігійний та політичний фанатизм, а тим більше гомосексуалізм? Відносно веганів та здорового глузду, то вегани, вегетаріанці в більшості випадки не вживають алкоголю, наркотиків і не палять - хіба це не признак здорового глузду в людей?
І ще, я от три рази на тиждень або хожу в спортивний зал, або займаюсь в себе в дворі на брусах, турніках, бігаю, купаюсь до морозів в озері. І коли я чую крилатий вислів "кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет", часто в свій адрес - я просто не розумію логіки людей

Цитата(13-den @ 1.4.2011, 11:01)
«зато мы хаваем шашлык)))

ну так для вегетаріаців це не аргумент, це по типу, ніби я підійшов до спортсменів, наприклад, футболістів, і сказав, от ви кожен день тренуєтесь, бігаєте кроси, режим у вас, а от я зате лежу на дивані, дивлюсь телевізор, пью пиво а ще регулярно бухаю