Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Я — вегетаріанець
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Хто я?
Сторінки: 1, 2
Andy_aka_Andy
Цитата
я просто по свому оточенню бачу, шо більша половина сучасних вегатаріанців якісь неадеквати))

дик авітаміноз же laugh.gif
tenkovir
Ну так і я нічого проти не маю вегетаріанства )))
Відносно статті - кожен батько чи матір знає, що починачи з 6 місячного віку дитину можна і потрібно починати підгодовувати іншою їжею. Чому ці люди цього не робили я не знаю, думаю не варто факту не варто всіх під одну гребінку розчісувати. Якщо брати статистику, то 90-95% всіх вбивств в Україні робиться на підгрунті алкогольного сп'яніння, але ж це не означає, що всі, хто п'є, всі вбивці.
Відносно авітамінозу, то це все повна дурня, я спеціально пішов в лікарню в минулу п'ятницю, здав гров, щоб перевірити що там в мене зі всіма показниками, в тому числі гемоглобіном - все ок, все в нормі.
А що значить неадеквати?
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Лол, фанатизм у всьому є. У вегетаріанстві я це вважаю сироїдством, коли їдять тупо усе сире.
tenkovir
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 31.3.2011, 18:39) «
Лол, фанатизм у всьому є. У вегетаріанстві я це вважаю сироїдством, коли їдять тупо усе сире.

Я ще років 5 тому так само думав, а от зараз, все більше і більше вважаю, що це цілком нормально, більше того, цей аспект взагалі не вивчений. Адже є люди, які живуть десятиліттями подібним способом життя, а їм хоч би що. Хоча, по логіці, вони повинні якщо не померти, то ледве жити.
От недавно натрапив на цікаву ресурс і розповідь з цього приводу, кому цікаво http://syromono.info/ru/image/yzyum
ratm
Цитата(tenkovir @ 31.3.2011, 21:07) «
Я ще років 5 тому так само думав, а от зараз, все більше і більше вважаю, що це цілком нормально, більше того, цей аспект взагалі не вивчений. Адже є люди, які живуть десятиліттями подібним способом життя, а їм хоч би що. Хоча, по логіці, вони повинні якщо не померти, то ледве жити.
От недавно натрапив на цікаву ресурс і розповідь з цього приводу, кому цікаво http://syromono.info/ru/image/yzyum

А є люди які курять і бухають, і живуть до 90 років, це не аргумент.
Взагалі живуть десятиліттями звучить типу, років 20-30. Але це так.
Ну а пару постів вище є приклад, коли неадекватні (читай тупі, вперті, й**нуті на всю голову люди) заморили дитину до смерті, бо їм здавалося що так правильніше.
Сам не веган, хоча зара тримаю піст (і не з релігійних міркувань, просто цікаво стало що буде).

Взагалі мій знайомий каже так - політичні та релігійні фанати, а також підараси, можуть мати свою думку, але про неї не треба кричати на кожному кроці, проводити паради, одним словом намагатися переконати в своїй вірі людей. Щодо веганів - додам що треба мати здоровий глузд, хоча це будь-чого стосується.
13-den
зато мы хаваем шашлык)))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Я вегетарінкою стала із двох причин:
а) патологічний страх і бридота до мертвої плоті;
б) смак риби і мяса, який я ненавиджу.
Це мені абсолютно не заважає їсти молоко і яйця. Усе добре у міру!
COLOBOCman
Попахує якимись комплексами, я думав в тебе якісь "доросліші" причини. На рахунок смаку - більше грає роль як приготувати страву.
tenkovir
Цитата(ratm @ 1.4.2011, 9:23) «
А є люди які курять і бухають, і живуть до 90 років, це не аргумент.
Взагалі живуть десятиліттями звучить типу, років 20-30. Але це так.
Ну а пару постів вище є приклад, коли неадекватні (читай тупі, вперті, й**нуті на всю голову люди) заморили дитину до смерті, бо їм здавалося що так правильніше.
Сам не веган, хоча зара тримаю піст (і не з релігійних міркувань, просто цікаво стало що буде).

Взагалі мій знайомий каже так - політичні та релігійні фанати, а також підараси, можуть мати свою думку, але про неї не треба кричати на кожному кроці, проводити паради, одним словом намагатися переконати в своїй вірі людей. Щодо веганів - додам що треба мати здоровий глузд, хоча це будь-чого стосується.

Пригадую трьох затятих бухарів з мого будинку, які "бухали" і курили - один черговий раз напився на весілі, чіплявся до всіх, поки інший бухар не вивів його і не побив, побив сильно, він помер в лікарні. Інший пив теж майже кожен день, говорив що він пройшов закалку в танкових військах, йому все пох.й - спочатку на рибалці йому вибили око (п'яний був), а потім від запоїв його частково паралізувало. З цього не були зроблені висновоки, тому пив далі, помер буквально два місяці тому. Третій пив теж добре, напився в лісі зимою, відморозив пальці на ногах, відрізали, не покаявся, через два роки зловив "білочку", розвівся (двое дітей), зараз п'є далі - вже морда синя, якщо за рік-два не припинить - думаю буде біда.
Відносно поста вище - ну так і в нас в країні звичайні люди вбивають новонароджених, продають дітей, матері пьють горілку, а діти сидять голодні в квартирах чи хатах. ТАке зараз селяві.
Відносно останнього абзацу вашого поста - до чого тут вегетаріанство і релігійний та політичний фанатизм, а тим більше гомосексуалізм? Відносно веганів та здорового глузду, то вегани, вегетаріанці в більшості випадки не вживають алкоголю, наркотиків і не палять - хіба це не признак здорового глузду в людей?

І ще, я от три рази на тиждень або хожу в спортивний зал, або займаюсь в себе в дворі на брусах, турніках, бігаю, купаюсь до морозів в озері. І коли я чую крилатий вислів "кто не курит и не пьет, тот здоровеньким помрет", часто в свій адрес - я просто не розумію логіки людей smile.gif

Цитата(13-den @ 1.4.2011, 11:01) «
зато мы хаваем шашлык)))

biggrin.gif ну так для вегетаріаців це не аргумент, це по типу, ніби я підійшов до спортсменів, наприклад, футболістів, і сказав, от ви кожен день тренуєтесь, бігаєте кроси, режим у вас, а от я зате лежу на дивані, дивлюсь телевізор, пью пиво а ще регулярно бухаю biggrin.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Цитата(COLOBOCman @ 1.4.2011, 19:20) «
Попахує якимись комплексами, я думав в тебе якісь "доросліші" причини. На рахунок смаку - більше грає роль як приготувати страву.

А "доросліші" - це які? Релігія? Дякую, я агностик. Повага до тварин? У деяких видів тварин мозок не настільки розвинутий, щоб розуміти, що з ними трапилося. Покращення здоровя? Ну у деякій мірі так, бо мясо із собою також багато біди приносить у вигляді холестерину, глистів, хворіб, отруєнь і всякої біди. Вони не менш доросліші. Вони прості. Я не можу дивитися на мертву плоть, чого я повинна її їсти? Я ненавиджу ані запах, ані смак бульйону, чому я повинна його їсти?
COLOBOCman
не нервуйся, просто треба правильно готувати мертву плоть, щоб не думалось про неї) а причина як на мене не серйозна, і хоч трісни=) Краще б звучало, що в тебе якісь високі принципи, і т.д.)))
Sashok
Цитата
Повага до тварин? У деяких видів тварин мозок не настільки розвинутий, щоб розуміти, що з ними трапилося

добре шо хоть до багатого духовного світу капусти і фасулі не доходить, хотя унікуми такі є...з таким "прогресом" скоро на фотосинтез перейдем

13-den
Кстате как назвать таких людей какие не употребляют растительную пищу, а только мясную? )))
Sashok
хижаки)
ratm
Цитата(Sashok @ 6.4.2011, 10:01) «
хижаки)

Антивєгани.
Sashok
ше цікава стаття, але це не зовсім по вегетаріанству, так як багато з них рибку їсть)

Цитата
Обоснована причина эволюционного скачка древних людей

Резкий прыжок в величине и развитии головного мозга, а следовательно, и познавательных способностей гоминидов произошёл после освоения ими морского/речного рациона. Сенсационное открытие совершила группа учёных из пяти стран, чьё исследование разложено по полочкам в статье в PNAS.

Кости водных животных (рыб, крокодилов и черепах), оставшиеся от древней трапезы, вместе с каменными инструментами обнаружены в районе кенийского озера Туркана. Возраст инструментов определён как 1,95 миллиона лет, и относятся они к олдувайской культуре.

Следы обеда были оставлены либо Homo habilis, либо Homo rudolfiensis, либо Paranthropus boisei. Ранее считалось, что в ту эпоху люди употребляли в пищу лишь сухопутных животных, наряду с растительной едой. Между тем один из упомянутых выше видов (вероятнее, H. habilis) позже трансформировался в значительно более интеллектуального Homo ergaster и далее в Homo erectus — прямого предка Homo sapiens.
Любопытно, что ранее самый древний морской обед был датирован 164 тысячами лет и относился к человеку разумному. Тогда специалисты предположили, что расширение рациона сапиенсов за счёт мидий, китов и других морских существ стало ключом к выживанию нашего вида.

Теперь получается, что похожий шаг гораздо более далёких наших предшественников позволил эволюции людей совершить мощный скачок. И разгадка его, по мнению исследователей, кроется в новой диете, очень богатой жирными кислотами, важными для развития мозга и его энергообеспечения.

Правда, люди того периода вряд ли располагали средствами для массовой охоты на плавающих созданий, как и должной организацией подобного процесса, а потому, скорее всего, подбирали падаль, выброшенную на берег волнами или оставшуюся после отлива, — добавляют антропологи.

відси

так шо веган це зовсім не круто, більш того це антигуманно)
tenkovir
Той хто шукає, той знайде, ось наприклад
http://www.youtube.com/watch?v=SnvIr8Ucv1A
Charly
Илья Ильф и Евгений Петров. Двенадцать стульев (1956г.)
husain_if
Цитата(tenkovir @ 10.4.2011, 13:17) «
Той хто шукає, той знайде, ось наприклад
http://www.youtube.com/watch?v=SnvIr8Ucv1A

Модно.
Як на мене, їсти треба все що природа дає.
На відео росказується що у мясі є вітаміни Б12 і ще якісь там яких більше ніде немає. Ті хто не їсть мясо, скорше сивіють.

Якось примусово сидів на дієті в якій мясо, категорично заборонено. Що вам скажу, похудав на 9 кг) за 2 місяця, впринципі почувався якось лекше. Відчував себе пірїнкою)) у всіх значеннях цього слова..
proton
Доброго вечора.

Я не вживаю м’яса і взагалі веду здоровий спосіб життя.

Щодо не вживання м’яса, то я не повний вегетаріанець бо не вживаю лише м'яса та рибу, але вживаю яйця, сир та інші молочні продукти, які заміняють м’ясо по кількості білку та амінокислот. М’ясо я не вживаю бо воно шкодить здоров’ю людини, а також не хочу щоб вбивали тварин. В мене є ідея. Хочу спробувати створити на теренах інтернету клуб в якому б збиралися лише люди, які не вживають м’яса та алкоголю, не курять і не вживають наркотиків, люди які цікавляться творчістю інших, або самі займаються якимось видом творчості. Думаю цікаво і приємно було би спілкуватися в такому колі однодумців. В цьому клубі люди могли б демонструвати свою творчість за допомогою текстів, фото та відео в спеціальних категоріях на окремих сторінках порталу і коментувати творчість інших. А ще також на сторінках форуму розповідати про свої творчі ідеї, обмінюватися творчим досвідом, обговорювати різні запитання, дискутувати, і спілкуватися на форумі не лише про творчість, а і на іншу різну тематику. Мріючи про такий клуб я створив для цього сайт «Степова хата». Сподіваюсь на цьому сайті людям буде цікаво, приємно і зручно спілкуватися. З метою уникнення спамерів, тролів, флудерів та інших неприємних елементів, реєстрація на сайті відбувається лише за запрошенням. Запрошення можна отримати написавши листа в форму на сторінці «Контакти» .

Головна сторінка сайту «Степова хата»: http://www.stepovahata.in.ua

Що думаєте про цю ідею? Цікаво знати вашу думку.

Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here