Повна версія цієї сторінки:
Привітаємо Majesty
Andy_aka_Andy
26.7.2010, 11:40
Мешканці НашогоМіста, давайте дружно привітаємо Юру Majesty з Днем народження. Саме сьогодні народилася ця людина, безцінна для цього чудового проекту, який об'єднав таких кльових людей, як ми з вами =)
Majesty, рости і цвіти ) Нехай у голові завжди буде купа ідей і способи їх реалізації, у животі най булькають смачні життєдайні рідини, у серці нехай живе кохання до найперламутровішої перлинки, а на дисплеї нехай тішить своєю модністю і розвитком твоє викохане (разом з нами, звісно)) дітище
НМ
Так сталося, що майже одночасно написалися два привітання, просто в різних темах, так що вважатимемо їх повноправними ))
GyrGylkA
26.7.2010, 11:51
Приємно писати першою цього року привітання такому неординарному і водночас цікавому мешканцю Нашого Міста.
Majestу, вітаю Тебе з Твоїм днем народження!!! Перш за все бажаю залишатись собою, здоров‘я і саморелізції у всьому. А також цікавого й насиченого життя у всіх його проявах, багато перемог і безглуздих програшів, бажаю купку грошей і сімейного щастя. Посміхайся побільше!!!!
pozitronik
26.7.2010, 13:40
Долучусь до привітань.
Залишайся модним №1!
Вітаю! Шоб стояв і гроші були. решта долучиться ) перлинок багато і здоров’я до того діла!
Спасибі усім мешканцям, які наповнили хорошими словами і радістю! Нехай вас також переслідують подібні побажання!
Наразі вирішити питання якось зібратись.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
26.7.2010, 16:05
Юрко, вітаю з 24-річчям! Побільше тобі грошей в кишені, мудрості в голові, щастя в душі, пива в пузі і перлинок під боком
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 26.7.2010, 16:05)
«Юрко, вітаю з 24-річчям! Побільше тобі грошей в кишені, мудрості в голові, щастя в душі, пива в пузі і перлинок під боком

Спасибі, Ябко! тобі також медалька! Влучні побажання
COLOBOCman
26.7.2010, 17:29
Вітаю!)
Бажаю тільки здоров"я, бо все остальне ти вже маєш, бо ти класний, модний і прикольний
Das_Licht
26.7.2010, 20:00
Юрко, ти замітив, що всі тебе вітають говорячи твоїми ж словами?))) Бажаю тобі бути такою людиною, щоб інші брали з тебе приклад та наслідували все хороше, що є в тобі))) Вітаю!!!
і я теж вітаю Юру! най йому в житті щастить і посміхається)
хоч трошки пізно але всеодно вітаю )))
Всіг благ тобі пацан!
Я ще пізніше)))
Вітаю Юраха!!! Всього тобі самоо найкращого і як можна більше!!!
нефайно поздоровляти з запізенням, але...
бажаю усього найкращого, щоб ти завжди радував нас ну і ми тебе також))
Зовсім пізно, але краще пізно, аніж ніколи.
Многая літа тобі і форуму, щоб все що заплануєш виходило, все добре приходило, а погане відходило.
Приношу подяку мешканцям усім, ви найкращі, щастячка вам, приємного спілкування!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.