Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Відкати за виграш тендеру
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Наука і Освіта
Kolya
Кожен хто хоч раз брав участь у тендері добре знає скільки треба дати відкату за його виграш !!!
Звертайтеся обговоримо це питання, і за бажання зробимо порядок з чиновником який бере відкати !!!
УМВС

Charly
Коля, ну я проти хабарів, і зловживань владою, але для цього не треба створювати стопіцот тем з однаковим змістом. це все можна вмістити в одну тему і там вести обговорення,точніше боротьбу з нечистими на руку людьми. Тим більше ми тут не глухі, для чого писати таким великим і червоним шрифтом? проблема від цього не зменшиться і не збільшиться.
Якщо ви мене зрозуміли правильно, то я вам дуже вдячний.
Kolya
так ви праві, але ж ніхто нічого мудрого не підказує !!!!!!
ruslanif
Цитата(Kolya @ 20.8.2010, 16:29) «
так ви праві, але ж ніхто нічого мудрого не підказує !!!!!!

а що можна підказати?
хто кого здасть?
якщо ті що дають свідомо це роблять і ті що беруть так само
тому що всім вигідно і всі прикривають
потрібен ХТОСЬ над цим всім, але його принаймі серед наших людей немає, тому що наші люди раби і привикли до рабства і до наглядачів, а як тільки зявляється троха волі зявляється і безпредел і до того вже добезпределілись що практично ні один тендер не йде без відката ні одне діло з державною структурою і т.п.
Навіть студентам простіше заплатити пару гривень ніж іти на ту нещасну фізкультуру...
то про що можна говорити
хто не хоче не платить, але навіщо щось робити якщо можна заплатити?
можу тільки сказати що наш народ ЛЕДАРІ і МАРНОТРАТНИКИ.
так і живем
ratm
Цитата(ruslanif @ 23.8.2010, 0:16) «
а що можна підказати?
хто кого здасть?
якщо ті що дають свідомо це роблять і ті що беруть так само
тому що всім вигідно і всі прикривають
потрібен ХТОСЬ над цим всім, але його принаймі серед наших людей немає, тому що наші люди раби і привикли до рабства і до наглядачів, а як тільки зявляється троха волі зявляється і безпредел і до того вже добезпределілись що практично ні один тендер не йде без відката ні одне діло з державною структурою і т.п.
Навіть студентам простіше заплатити пару гривень ніж іти на ту нещасну фізкультуру...
то про що можна говорити
хто не хоче не платить, але навіщо щось робити якщо можна заплатити?
можу тільки сказати що наш народ ЛЕДАРІ і МАРНОТРАТНИКИ.
так і живем

Амінь
husain_if
Цитата(ruslanif @ 23.8.2010, 0:16) «

а я і не платив гроші за фізкултуру. тупо йшов додому)
Якшо шось не то "вмене живіт болів" або "вмене голова боліла". І фіг докажуть чи дійсно шось боліло чи ні tongue.gif
Charly
Ганьба хуся, голова може боліти тіко у осіб жіночої статі... Хоча хто зна чим ви там на фіз-рі займалися smile.gif
ratm
Цитата(husain_if @ 24.8.2010, 17:02) «
а я і не платив гроші за фізкултуру. тупо йшов додому)
Якшо шось не то "вмене живіт болів" або "вмене голова боліла". І фіг докажуть чи дійсно шось боліло чи ні tongue.gif

В нафті б таке не проканало.
Якщо не був на фізрі - або довідку з медпункту, або квитанцію про оплату і на відробку. І на відробці бажано не попасти на Марзаганова. Принаймі так було пару років тому.Голова боліла навіть в школі не канало...
husain_if
Цитата(Charly @ 24.8.2010, 17:46) «
Ганьба хуся, голова може боліти тіко у осіб жіночої статі... Хоча хто зна чим ви там на фіз-рі займалися smile.gif

ну у нас тупо якісь вправи(перші 15 хв, а потім футбол в кращому випадку)) які я через день робив до обіду, бо не було що робити в бурсу на 2 зміну.. тяльки на здачі вправ чи як там називаэться, приходити треба було щоб здати. щоб потім по перездачам не бігати після уроків.. Да і дуже велиа спокуса була.. останній урок фізри чи даже 2 уроки).

Цитата(ratm @ 24.8.2010, 18:55) «
В нафті б таке не проканало.
Якщо не був на фізрі - або довідку з медпункту, або квитанцію про оплату і на відробку. І на відробці бажано не попасти на Марзаганова. Принаймі так було пару років тому.Голова боліла навіть в школі не канало...

угу довідка яка коштує 1 грн і кажеш "мені капці треба купити, а базар після уроків закривється, тому треба швидше..."))) biggrin.gif
ruslanif
Цитата(husain_if @ 28.8.2010, 17:08) «
угу довідка яка коштує 1 грн і кажеш "мені капці треба купити, а базар після уроків закривється, тому треба швидше..."))) biggrin.gif

на якому ж принтері такі дорогі довідки друкують?wink.gif
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here