Повна версія цієї сторінки:
створення політичної партії
Чи можимо Ми прості Громадяни України створити політичну партію України і фінансувати за свої кошти?
Я думаю, що Ми прості Українці моглиб створити партію і фінансувати. Якщоб Нас було в партії зареєстровано хочаб три міліони громадян. Ми би сплачували внески партіїні і цим би могли відстояти свої права як Громадянина Держави України.
Цитата(2011u @ 1.1.2011, 21:19)
«Чи можимо Ми прості Громадяни України створити політичну партію України і фінасувати за свої кошти?
Я думаю, що Ми прості Українці моглиб створити партію і фінансувати. Якщоб Нас було в партії зареєстрованоим хочаб три міліони громадян. Ми би сплачували внески партіїні і цим би могли відстояти свої права як Громадянина Держави України.
але НАМ треба трішки повчитись грамотності...
Цитата(ruslanif @ 1.1.2011, 22:10)
«але НАМ треба трішки повчитись грамотності...

Вибачти за грамотність. Ми не диктант пишим і я непрошу Вас перевірити його. А дайти відповідь можим чи ні.
pozitronik
2.1.2011, 0:47
Ну якщо ви керуватимете державою так як і пишете, то не можемо!
Главный вопрос стоит - Зачем?
Цитата(pozitronik @ 1.1.2011, 23:47)
«Ну якщо ви керуватимете державою так як і пишете, то не можемо!
давайти я вам напишу азбоков морзе і ви тоді дасте чітку відповідь.
Думаю на цьому тему можна закривати
Цитата(Агонь @ 2.1.2011, 10:41)
«Думаю на цьому тему можна закривати
zwuzhayno mozhna. ze prunzup demokratiyi, yakoho w ukraini nemaye. teoretuzhno ale mozhluwo. zhu zya partiya zwozhe wutrumatu konkurenziyu inshux ze inshe putannya.
SunFlower
3.1.2011, 23:22

да уж... створіть.. і дайте назву їй "Сило"
Цитата(SunFlower @ 3.1.2011, 22:22)
«

така партія вже існує
Цитата(2011u @ 4.1.2011, 19:46)
«така партія вже існує
Ви очолили?
pozitronik
5.1.2011, 0:23
Шановний 2011u, диктант не пишемо, але вам не соромно так писати? Чи це вже просто для того, аби увагу привернути так пишете?
tenkovir
11.2.2011, 16:34
Відносно політичної партії не знаю, а от відносно створення проекту по типу російського "Роспил", то я "ЗА"!
Цитата(SunFlower @ 3.1.2011, 22:22)
«

Навчись писати!!!
Andy_aka_Andy
11.2.2011, 18:44
Цитата(GGGGGG)
Навчись писати!!!
Користувачеві GGGGGG на правах модератора рекомендую ввічливо спілкуватися з іншими на форумі. Другого попередження не буде.
По-друге, все там вірно написано, просто гумор треба включити
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.