Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Ситуація з Денисом Олійниковим
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Політика, економіка
Target
Думаю всі вже чули про конфлікт "влади" і автора футболок "Спасибо жителям Донбасса", який призвів до того що останній був змушений втекти з країни.

Яка Ваша думка стосовно цього?
Які прогнози стосовно руху "Спільна Справа"?
Чи вважаєте Ви що ці хлопаки можуть організувати другий майдан проти правлячих зеків політичних сил?
Sashok
Цитата
Яка Ваша думка стосовно цього?

донецькі пацикі серйозні люди і бавитись з таким не збираються

Цитата
Які прогнози стосовно руху "Спільна Справа"?

який зараз мають рівень, такий і буде

Цитата
Чи вважаєте Ви що ці хлопаки можуть організувати другий майдан проти правлячих зеків політичних сил?

особисто я в це не вірю, але вони можуть добре помогти. Зараз майдан якшо і організовуватиметься то самими людьми, але через повну деградацію впевнений на 99% що нічого такого не буде. Про партії взагалі мовчу, їм вже мало хто вірить
ratm
Цитата
Думаю всі вже чули про конфлікт "влади" і автора футболок "Спасибо жителям Донбасса", який призвів до того що останній був змушений втекти з країни.

Ще в тіпа у такий футболці стріляли у Києві. (пруф)
Рухи рухами, а поки люди не зміняться, все буде так і надалі. Сумно.
Майдан...
Я більше вірю що афганці зроблять другий майдан, якщо з ними будуть жартувати, як зараз.
Target
Дуже сумно. По одному винищують всіх хто незадоволений владою.
Хоча з кожним днем стає все більше "протестуючих" проти цього цирку.

Хотілося би щоб рано чи пізно таки утворився своєрідний резонанс між окремими групками і всі одночасно знесли всю верхівку влади і під стінами верховної ради їх всіх і закопали.
Sashok
Цитата
Хотілося би щоб рано чи пізно таки утворився своєрідний резонанс між окремими групками і всі одночасно знесли всю верхівку влади і під стінами верховної ради їх всіх і закопали.

а далі шо?

Target
А далі працювати, працювати і ще раз працювати!
Агонь
да, одні гопніки змінять інших гопніків.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here