Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Кохання та зовнішність
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Кохання
pozitronik
Мабуть тема говорить сама за себе, чи має бути якась залежність?
NetStar
Абсолютно ніякої. Важливий внутрішній світ людини, а не зовнішнісь. Для кого важлива тільки зовнішність - в секс-шоп за ляльками tongue.gif
COLOBOCman
Думаю в кожного своя думка, хто як сприймає кохання, для когось це може бути показуха на діскарі з якоюсь акуенною  тьолкою позершою, для когось це виявляється процесі класно погуляти, покататись на ролік
ах веліках, а для когось більш любимий сімейний очаг.
Хто як привик жити, той так і цинить любов.

Кароче напи_дів я багато, одним словом нарахунок любві, то я люблю домашній очаг, уют і почуття, а для цього дівчина має бути красивою всередині.

Аа...ну ше є такі для кого кохання - це вєлікій трах бесконечності.
greya
читаю і вражаюсь, стільки благородності в словах! але "зустрічають" і надалі по зовнішнішності...

до слова, я в свій час закохалась у хлопця який спершу здався мені абсолютно не привабливим... 
....та ми в коханні відкриваємо людину, і закохуємось у ямочку в кутику губ, у р
одимку на плечі, у запах волосся, погляд і т.д )
тому "ЗОВНІШНІСТЬ" поняття якесь широке виходить.... у КОХАННІ - ми просто любимо і не ділимо - ззовні/всерединні
Majesty
На зовнішність орієнтувався, коли був малим дурним )))) Простий принцип: дівчинка сподобалась - пробую щось мутити. Не сумніваюсь, таке уявлення про початок стосунків мали більшість з нас.
Були часи... Не так і багато часу минуло, щоб повірити у ідеалізоване поняття про зовнішність як другорядний фактор.
Все складніше. Ми шукаємо людину, орієнтуючись на власні уподобання у будь-чому (не лише зовнішності), та є щось глибше ніж навіть сумісність.
Що саме, не можу сказати. Щось. І це точно не зовнішність.
greya
... а як же "вєлікій трах бесконечності"? )))))))))))))))))))))))))))))))))))
COLOBOCman
Велікій трах бесконечності це звичайно шутка, і до кохання е має ніякого відношення(при наймі як на мене, хоча я тоді говорив про інший тип людей)

Як казав батько одного мого друга: "Де в сім"ї дуже красива дружина...там щастя небуде"
greya
Цитата(COLOBOCman @ 2.3.2008, 23:11) «
Як казав батько одного мого друга: "Де в сім"ї дуже красива дружина...там щастя небуде"

ти серйозно?.... чому? sad.gif  а як же тим красивим жити, якщо без щастя?
COLOBOCman
Цитата(greya @ 2.3.2008, 23:15) «
ти серйозно?.... чому? sad.gif а як же тим красивим жити, якщо без щастя?

Коли писав так і подумав шо ти це спитаєшsmile.gif

Серйозно. Чому....сам не знаю чому..просто нас це життя вчить...я проти красивих нічьо проти не маю, важко їм напевно...(
Majesty
Ось поділюсь власними спостереженнями. Через що мені не подобаються гарні дівчатка ))) Із-за оцінки своєї зовнішності, у них дещо завищена самооцінка. Що призводить до легковажності і прив"язаності до людей... Так само як і відношення до них оточуючих як до гарненького фетиша. Боляче переживати образи і розчарування. Важко нести відповідальність за свої дії, перебуваючи в центрі уваги. Часто мають місце маніпуляції своїми зовнішніми.. гм.. даними задля досягнення певної мети.
Все це доводить абсурдність кохання яке грунтується на зовнішній симпатії. Щастя тоді точно не буде.
greya
.....ого...

цікаво, то тоді чоловіки свідомо одружуються на "потворненьких" подругах своїх шикарних колишніх ....?

оце ви жостко загнули..... а як щодо вродливих чоловіків?
Majesty
Цитата
оце ви жостко загнули..... а як щодо вродливих чоловіків?

На жаль, не вважаю себе компетентим щодо питання чому мені не подобаються гарненькі чоловіки )))
Цитата
цікаво, то тоді чоловіки свідомо одружуються на "потворненьких" подругах своїх шикарних колишніх ....?

Це щось новеньке, розкажи докладніше ))
greya
та це я у вас питаюсь. що ж я зроблю - такі запитання у мене викликали попередні відгуки)
Sashok
Цитата
цікаво, то тоді чоловіки свідомо одружуються на "потворненьких" подругах своїх шикарних колишніх ....?

гарно сказано, але по-перше не всі чоловіки одинакові, по-друге, якшо таке і роблять, то напевно шоб бути впевненим, що жінка нікуди невтече...
Цитата
а як щодо вродливих чоловіків?

а шо ти хоч почути???
greya
була фраза - "Де в сім"ї дуже красива дружина...там щастя не буде"

а як щодо красивого чоловіка? якщо чіплятиметься красивий (на мою думку) чоловік - здійняти істерику і прогнати?  blink.gif
COLOBOCman
Нарахунок красивих чоловіків то це трошки друге...чололік і жінка по різному сприймають красиву особу протилежної статі, і чоловіки рідше "купляються", хоча це не оправдання.
Sashok
Ну а якшо чоловік просто познайомитися захотів??? а ти його раз і туфльом...не дипломатично якось sad.gif
Svitlo
Чому вважають, що лиш ті дівки, що в'яжуть шкарпеточки і крутять помидори в банках гарні зсередини.
Шо за шаблонність?
Чому дівчинка, яка активна по житті не може стати принцесою для нормального мена?
Мо' вона просто сублімує так? А то ходять всякі, судять по зовнішності і по "маскувальних костюмах", а їй шо робити в цей час? От вона й задіює себе в усіх тємах - шоб не розганяти депресії і не стати домогосподаркою, яка пахне борщами...
Stefa
Повістю згідний з тим, що внутрішня і зовнішня краса - речі незалежні одне від одного.

Іще хочу сказати, що зовнішня краса є важливою умовою кохання. Неможливо кохати людину, яка викликає у вас відразу.
COLOBOCman
Не сказав би шо всі красиві ззовні дівчата, є поганими внутрішньо, просто більше половину їх, ця їхня красота портить зсередини, хоча є красуні які є ззовні і всередині прекрасними...одна з них в нас на форумі є 100%smile.gif
greya
хіба ми перейшли суто на обговорення вродливих жінок?...

по-перше, домогосподарки, які "пахнуть борщем" - це нормально. Зайшла в душ - і пахне трояндами.
проблем нема.  і як правило домогосподарки - досить вродливі жінки від природи, навіть з аромат борщу....

по-друге. Потворою всередині може бути будь хто, чи з помИдорами і слойком в руках,
 чи в білому платтячку та німбиком на голові...
..(кожен з нас здатний на потворні вчинки)

Так шо моя думка щодо питання "кохання-зовнішність" - треба закохатись у людину повністю, чомусь у мене так є, що спершу я дивуюсь який цікавий хлопець, на що здатний, які погляди, як себе веде, а потім аж помічаю, що він ще й досить вродливий! і оп! smile.gif усвідомолюю, що я мабуть втюрилась - і як я раніше не помічала, який він гарний, мій принц )))
Majesty
Кохання, а точніше, закоханість, виникає, коли бачиш в людині те, чого не вистачає собі. Як внутрішньо, так і ззовні.
husain_if
Я думаю зовнішність грає важливу роль в коханні. Якщо тобі людина подобається зовні, приємно дивитися. Даже якщо вона не супер красавіца но для тебе, супер красавіца і т.д. Значить то та лубов unsure.gif
Das_Licht
Не скажу, що для мене зовнішність людини відіграє велику роль, але при знайомстві увагу ми звертаємо саме на неї і відштовхуючись від побаченого створюємо першу думку про людину і саме вона є домінуючою. Якщо зовнішність людини нам не подобається, то нас буде від неї відштовхувати, а приємна зовнішність навпаки приваблювати і притягувати)
greya
люди,... не кажіть "ми". ну не можу погодитися з Вашими словами. Я, особисто, звертаю увагу на все. і на жести і на рухи і погляд,... то ж є проявом внутрішнього, а не зовнішнього.
це ж страшно, покладатися лише на свої очі. 

"закрий очі. щоб бачити"
Das_Licht
Треба вміти читати між рядків і бачити в першу чергу головніше, головну думку... слово "ми" не вживається про всіх людей на світі)
greya
Цитата(Das_Licht @ 17.5.2008, 10:52) «
Треба вміти читати між рядків і бачити в першу чергу головніше, головну думку... слово "ми" не вживається про всіх людей на світі)

підтримую. читайте))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Коли любиш - зовнішність значення не має! Бо часто трапляється таке, що "гарне ззовні, та гниле всередині". Тому важливе те, що всередині)
Andy_aka_Andy
все-таки це чудово, коли між внутрішнім світом і зовнішністю (як і в музиці) є гармонія...
але то все, напевно, справа випадку — хтось закохався у красиву половинку, і відстоює саме таку думку, а інший хтось закоханий (ще сильніше, можливо) у пересічну (чи й не надто красиву) половинку, і відстоює більше духовне кохання...

зрештою, хто на які почуття здатний...
escaper
перечитав тему. Складається враження що цей форум десь собі існує в паралельній реальності. Зрозумійте мене правельно, - я в позитивному сенсі. (це тільки+) Як багато, виявляється, в франіку (і найблищих населених пунктах tongue.gif ) культурних, розумних, і вихованих людей. От тільки чому я так рідко зустрічаю їх в реалі???

Цитата
............спершу я дивуюсь який цікавий хлопець, на що здатний, які погляди, як себе веде, а потім аж помічаю, що він ще й досить вродливий! і оп! smile.gif усвідомолюю, що я мабуть втюрилась...........

Згідний, зовнішність не повинна бути на першому місці, а якщо потім оп і помічаєш що він навпаки некрасивий?
Скажу більше, буває що людина може бути, ну щоб довго не описувати, образно скажем - ЗОЛОТА, АЛЕ її/його зовнішність їй/йому ж неподобається, і людина починає комплексувати, замикається в собі, і нехоче розкриватись.

І останнє:..... Зовнішність не відіграє ролі тільки до певної степені (в кожного індивідуально) Є якась межа краси і некраси, які поєднаються і буде гармонія. Небуде дівчина з модельною зовнішністю (а зовнішнісь людей портить) любити Квазімодо, і навпаки. (принаймні я таких випадків незнаю)
Я б сказав що більшу роль в теперішньому суспільстві відіграє матеріальний і соціальний статус її і його, точніше його нерівність.
Sportsman
Зовнішність це ніщо, без гармонійного внутрішнього світу. Просто огидно дивитись на дівчат, які красиві, але поводять себе так, як найгірші хлопці в світі. Здебільшого від них можна часто почути матюки або в кращому випадку плітки.
Для мене на 90% має значення внутрішній світ, освідченість, цікавість. Люблю коли з дівчиною є про що поговорити. Розум за гроші не купиш!
greya
Цитата(escaper @ 20.2.2009, 1:27) «
перечитав тему. Складається враження що цей форум десь собі існує в паралельній реальності. Зрозумійте мене правельно, - я в позитивному сенсі. (це тільки+) Як багато, виявляється, в франіку (і найблищих населених пунктах tongue.gif ) культурних, розумних, і вихованих людей. От тільки чому я так рідко зустрічаю їх в реалі???

Згідний, зовнішність не повинна бути на першому місці, а якщо потім оп і помічаєш що він навпаки некрасивий?

щодо людей: ви їх зустрічаєте! просто не помічаєте, які вони. чи не встигаєте помітити. та й як часто говорите про такі речі наприклад з друзями у барі?))))

щодо зовнішньості...: якщо помічаєш, що він не красивий - після спілкування і симпатії, то точно не через зовнішність.... просто те що ви зацитували - мало інший сенс.

Та й з іншого боку - кожному своє! якщо дозволите, усім би порадила - робити і жити так як душа прагне! кому зовнішність і статус важливі, - що ж тут проти природи не попреш. Любіть красунчиків чи красунь, зі статусом... 

Краса - річ все одно відносна) ... особливо зовнішня!))))
natalka
а я скажу, що зовнішність має значення. вагоме значення, але не визначальне. буває, страшенно красивий хлопчик, але один якись його жест, або репліка, або сміх відштовхує настільки, шо вже нізащо не поведешся на його широкі плечі, чи гарні очі, чи ше шось там. а буває навпаки, ніби й нічого особливого в тій людині нема, але промовлені ним слова потім ше довго відлунують десь глибоко всередині.
COLOBOCman
частково згіден, але одночасно незгіден, коли ти людину кохаєш то маєш усвідомлювати її недоліки і причуди, і якщо ти не плануєш з неї це викоренити, а залишити цю людину якою вона є, то варто до цих речей звикнути.
Sanyakila55
Головне те що всередині - це вріне твердження, але ж як відразу розпізнати те саме "внутрішнє"?
Спочатку, як не крути, але звертаєш увагу на зовнішність і по цьому ми визначаємо, подобається нам людина чи ні, будем з нею спілкватися чи ні...І вже після затяжного спілкування ми зможемо дізнатися про її внутрішній світ.
Отже, зовнішність, на мою думку, грає важливу роль у відносинах і в коханні зокрема
olexiilukish
Цитата(NetSt@r @ 23.2.2008, 0:30) «
Абсолютно ніякої. Важливий внутрішній світ людини, а не зовнішнісь. Для кого важлива тільки зовнішність - в секс-шоп за ляльками tongue.gif

Не згоден з вами. Для чоловіка - зовнішність жінки, це найголовніше, а її характер, уміння готувати, прибирати, займатися з дітьми ..- другорядне.
NilaO
Слідкувати за собою потрібно, але до кохання це немає ніякого відношення)
Vanvarden
Тут всі такі високодуховні, розкидаються словами "зовнішність не має значення"... Тоді ви, як я розумію, з легкістю закохаєтесь у мамонта з чудовим внутрішнім світом?
Зовнішність важлива, але вона не вирішальна. Має бути і одне і друге.
Shustraya11
нет никакой связи, мой муж полная противоположность типажу МУЖЧИН, который нравится
laima098
звісно, я вважаю, що на твій внутрішній світ мало хто захоче дивитись і вивчати, якщо ти як мінімум неприваблива і неохайна. а от поняття краси як такої у всіх різне.

хоча як на мене то охайна і доглянута жінка не може бути негарною.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here