На днях в Івано-Франківську появився новий журнал... Йменується він "Сноб"
детальніше читайте про нього на в мене чомусь навіть слів нема щоб щось сказати про цей журнал
greya
3.3.2008, 17:59
купляла перші номери Версалю - (ів-фр "гламурний" журнал), стоїть швидше як архів...
це теж так стоятиме?
Majesty
3.3.2008, 19:17
На початку активної діяльності у новій справі ентузіазм високий. Потім проходить ейфорія і починається важка планомірна робота. Дуже добре, що хлопці започаткували таке неординарне видання, побажаємо їм у цьому успіху. Сподіваюсь, журнал знайде свою нішу і не приєднається до когорти уже підзабутих мегапроектів.
pozitronik
3.3.2008, 19:37
Ентузіазм то високий, а ще високе бажання всім зробити мяко кажучи капость... Гламурне гонзо... На мою думку це спроба виїхати на скандальності, жаль місто маленьке і фаруху скоро об*ирати не буде вже кого. Кажуть на обкладинці ноги пофотошопити забули, та й якість статей не завжди хороша. ІМХО
Majesty
3.3.2008, 20:42
Та й чим зле ))) он жовта преса процвітає ) До речі, може Міша навчиться грамотно об*ирати народ? Точніше, конструктивно критикувати ))) Он його об*ирають теж. Треба сказати хай НашеМісто тоже трошки тойво... На піар позитивно вплине.
pozitronik
4.3.2008, 0:34
що тойво, ніяких об*ирань... А доки міша навчиться конструктивності то рак мабуть свисне, принаймні він навіть тоді не позбудеться своїх звичок, хоч і хлопака розумний, начитаний, але в голові в нього щось інше ніж конструктивізм і т.п. Я не розумію як можна на рівному місці шукати собі ворогів... Це мабуть спроба с творення якоїсь своєї тенденції, - тенденції обсирання!
Majesty
4.3.2008, 3:21
Зрештою, ми зараз з ним робимо те ж саме А він от, конструктивно збацав журнал ))
pozitronik
4.3.2008, 13:19
ми робимо це саме але трошки іншими методами
Sashok
4.3.2008, 19:34
з цього всього я так і непоняв, хто в кого вчився???
Majesty
4.3.2008, 20:11
Цитата
ми робимо це саме але трошки іншими методами
Чим наші методи кращі методів Фаруха?
Цитата
з цього всього я так і непоняв, хто в кого вчився???
Поки що ніхто нічого доброго не навчився, можливо в майбутньому піде наука краще ))))