у мене завжди проблема - що подарувати хлопцю) ну шо вже не приходило в голову. портмоне, футболка, величезний альбом, печатку, цепочку. найбільше запамятались чоловічі стрінги)))) сподобалось усім, крім батьків кохан
ого... ну вже вразила...
ще робила сеанси масажу) (не вдаватимусь в подробиці). писала листи, вірші, признання... відпустила довге волосся, бо хлопець якось заїкнувся, що йому довп
одоби... найсмішніше - щоб бути поруч, почала грати в Лінейдж, навіть профи пройшла...
каталась на "стеллі", безумно боячись висоти....
І звісно, намагалась вигадати щось особливе. наприклад пікніки на двох пізньої осені, коли останнє тепле сонечко. зимової ночі витягла кататись навпомацки на гірку, було реально смішно)
якось придумала дати клятви на крові (ну то по-юності))) то так пищала, коли хлопець мені ланцетом палець проколов. організовув
ала поїздку на гриби - 3 ночі ми тупо спали на вокзалі...
робила екскурсії містом вечірнім Франківськом... вивчила для того усі історичні цікавинки, деякі легенди вигадувала на ходу (думаю це було трішки помітно). А якось в травні вигадала їхати машиною на Дністер, щоб переночувати біля багаття... приготувала дещо, навчилась танцювати стрепиз (не професіонал, але кілометрів на 10 довкола серед хащів і дерев я була самою еротичною це точно! )))))))
Мене теж трішки балували, але найбільш запамяталась поїздка з друзям в гори. коли йшов такий літній дощ, всі спали, хлопець розбудив мене і сказав "ідем", я навіть не зрозуміла куди, але не питалась... поки ми йшли, дощ перестав і хмари так де не де розійшлись... зорі місяць...ми вийшли
на дорогу, і дійшли до якоїсь хати. Він виявляється вдень домовився і зняв у друга котеджик на ніч з душем і всіма приколами! до тепер памятаю, що там дуже класно пахло свіжим деревом...
....для початку вистачить?))
продовжуйте! освіжайте память приємними моментами)))