Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Поділіться-порадьте книгу
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Культура та мистецтво > Naша читальня
pozitronik
може хто може дати почитати шота цікаве, або хоча б порадити що можна прочитати, читаю все, тік щоб на українській, або російській smile.gif
Білочка
От все іде тенденція нових письменників, а столітні здобутки нашої літератури помалу забуваються. Не знаю, чи ти то читав, але на мою думку Володимир Малик "Черлені щити", і Григорій Тютюнник "Вир" - класика, яку можна читати вічно. Ну ще можна нашого франківського письменника Степана Процюка "Крапля береша" з збірки "Серафими і мізантропи". Ось.
husain_if
"Код Леонардо Да Вінчі" - книжка супер smile.gif
Target
Хочеш щось легеньке і ненав"язливе то бери Тараса Прохаська....будь що
Щось більш філософське і важче для сприйняття то тра Андруховича...Московіада, Рекреації, Таємниця....
Ну і найважчий для сприйняття Дереш...Трохи пітьми, Намір, Культ, Поклоніння ящірці....
Majesty
Я от з задоволенням прочитав всі (які знайшов) твори Сергія Лук"яненка. "Ночной дозор" - це його...
Агонь
Взагалі, читати люблю) Ось що я читаю зараз:

Вы представляете чувства человека, очутившегося в одиночестве перед разъяренной толпой?

Вам когда-нибудь приходилось выплевывать зубы в ладонь?

Вы просыпались от боли в сломанных ребрах, переворачиваясь ночью с бока на бок?

Нет? Читайте эту книгу.

Да? Читайте тем более…

Target
Зараз читаю Кена Кізі "Політ над гніздом зозулі"....суперова штука
Антін Кравс
Таня Малярчук "як я стала святою"
Elis
Недавно прочитала, очень понравилось - книга Павла Санаева "Похороните меня за плинтусом". Очень сильно написано, всем советую.
shooroop
Кожна людина читаэ те, до чого її тягне..тому ми радити що кому читати не можемо....

Наприкалад:я хочу почитати ось таку книгу (буду заказувати собі)

Нажміть для перегляду прикріпленого файлу

Але це не значить що вона буде цікава усім....
innochka
Як-то кажуть, "взахлёб" читаю нині Бриниха "Шахмати для дибілів". Суперкрута книженція!
Sportsman
Мене дуже зацікавила книга Дена Брауна "Ангели і Демони". Автор "Коду Да Вінчі".
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
ахха... Позітронік читає книжкуsmile.gif І це при тому, що у нього їх аж триsmile.gif)
книгу? та от "Дванадцять" Роздобудько під час читання вводила в транс... оце відчуттяsmile.gif
Strange_V
Хтось може порадити щось на кшталт "Звезды – холодные игрушки" Лук'яненка? та не банальну космічну епопею, а з філософією, роздумами про всесвіт і місце людини в ньому.
Буду вдячний.
COLOBOCman
Цитата(Strange_V @ 10.4.2009, 21:57) «
Хтось може порадити щось на кшталт "Звезды – холодные игрушки" Лук'яненка?

Не читав, але найбільше з космічно-наукового мені сподобалось Алан Коул - "Стен", ще раджу прочитати Гарри Гаррісона "Неукротимая Планета"(класика наук. фантастики)
Sashok
Цитата
... не банальну космічну епопею, а з філософією, роздумами про всесвіт і місце людини в ньому.
Буду вдячний.

Бхагавадгіту попробуй, мені сподобалось)) вдобавок і невелика
natalka
найкраща новела 20 ст. - Григір Тютюнник "Три зозулі з поклоном"

Улас Самчук "На твердій землі" (є тільки в неті)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here