Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Підемо погуляємо
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Активний ритм > Спорт та здоров'я
pozitronik
Тема дещо дивна, але якщо задум отримає реалізацію на практиці то буде цікаво, все полягає в тому що хтось з форумчан надумав піти погуляти, він просто пише хочу погуляти тоді й тоді, там і там, ну і чекає відповіді, можливо хстось інший вирішить приєднатись, думаю так досить просто можна познайомитись в реалі, чи просто приємно провести вільний час так що гуляймо бо ми того варті (с) smile.gif
COLOBOCman
Ідея зачьот...навіть мегазачьотsmile.gif часто гуляю сам..а так буде цікавіше.
COLOBOCman
ну...напевно і почну...сьодні вечором вільний і самотній...блукатиму вулицями нашого міста....80939269359
COLOBOCman
ладно...нічьо не вийшло...тільки прийшов додому...напевно я просто нікому неінтересний.
greya
не пиши дурниць. просто всі готуються до свят і не встигли прочитати твій пост вчасно!
COLOBOCman
угу))) но якшо чесно, то мені просто хотілось поспілкуватись з якось малознайомою, і новою мені людиною
COLOBOCman
ну то нічьо...наступного разу wink.gif або сама якось напишиsmile.gif
Ptashechka
Ай! Була б у франіку, був би нет - обовязково б подзвонила б і десь сходили б на пивасик))) але... нажаль я тепер відірвана від світу, а зараз і від Франіка :'(
husain_if
Цікава тема, впринципі... smile.gif Буду гуляти сам в вівторок вечером...
Троха про себе... Парубок моторний cool.gif
Majesty
А, ну ви в курсі да дзвоніть пишіть заходьте, постійно на форумі сидіти важкувато. Як десь будете збиратись, згадайте бідного адміна ))) і так сидить перед екраном обвішаний павутиною ))) Телефон в інфо аськи є wink.gif
Ptashechka
Цитата(Majesty @ 28.4.2008, 11:55) «
згадайте бідного адміна )))

А навіщо тебе згадувати? )) Ти і так завжди в наших думках wink.gif
husain_if
оце погуляли cool.gif ...
COLOBOCman
дик ти б написав шо до чого чи багато народу було))) мене запрошували але я вже був на той час "готовий"...пиво з вами це був би конкретний перебор)))
husain_if
COLOBOCman це надсекретна інформація, якщо роскажу прийдеться ліквіджувати... cool.gif
COLOBOCman
Ліквідувати Колобка laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ...дальше не продовжуйsmile.gifsmile.gifsmile.gif
pozitronik
завтра після 18:00 піду гуляти містом, хочеться відпочити від рутинного тижня, просто посидіти на лавочці, повтикати, якщо хто ще піде то просто поговорити ніпрощо smile.gif
Sashok
Цитата
...хочеться відпочити від рутинного тижня...

дааа, завтра п*ятниця smile.gif
pozitronik
так що людоньки номерок мій 80976435642, іф забажаєте долучитись до прогулянки то пишіть дзвоніть...
Majesty
Завтра на 18:00 Юльчик So4kavi4 запросила на концерт у філармонію... пообіцяв що буду... може хтось хоче приєднатись? Буде оркестр...
pozitronik
думаю що теж буду
Target
А чому тема зависла? Невже всі перестали гуляти??
COLOBOCman
Ну після 2-х моїх невдалих спроб ні хто не гуляв))))0 може тобі вийде відновити темку.....
Target
Буду відновлювати....і хай хтось спробує не прийти))))
natalka
о, яка класна тема! жаль, шо застаріла. але на всякий випадок скажу, шо йду гуляти в середу о 17. rolleyes.gif
natalka
в ромчика було 2 спроби. рівняюсь на нього. отож сьогодні ввечері спроба №2. скоріше за все, буду в найзатишнішому куточку міста.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
де? коли?
хочу вибратись з хати, бо через ремонти нема як дихати
natalka
на низовій. біля 18)) мене починає проймати радість))
Andy_aka_Andy
на жаль, не приєднаюсь, бо цілком пороблено =(
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
наша прогулянка закінчилась тим, що ми натрапили на пожежу і я побігла знімати репортаж( зло( треба повторити прогулянку, але вже без якихось надзвичайних подій
natalka
треба, треба!
COLOBOCman
Блін! сорі Люда, обов"язково прийшов би, шось провтикав, був в той час в районі центру, якщо буш робити другу спробу, копірни в лічку, зобов"язуюсь прийти=)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here