Я наприклад в КПІ, на телекомунікаційних системах...
Це добре. Рівень.
Сам є студентом 5 курсу Прикарпатського (блаблабла) університету. Радіофізика і електроніка. Подобається. Задоволений.
Вища освіта щось таки дає, навіть якщо ти не є якимсь сильно учоним

Інше світосприйняття
pozitronik
29.9.2007, 16:40
Інститут менедменту та економіки "Галицька академія"... 5 курс... спеціальність - програмне забезпечення автоматизаваних систем
Там же! 4й курс заочник
pozitronik, давай замутимо гешефт)
Кібер_злючка
30.9.2007, 23:31
Інститут менеджменту та економіки "Галицька Академія" , (як і Сашок та pozitronik)
Спеціальність "Фінанси" 4-й курс...
pozitronik
1.10.2007, 8:18
Цитата(Сашок @ 30.9.2007, 8:49)
«Там же! 4й курс заочник
pozitronik, давай замутимо гешефт)
І в чому той гешефт полягатиме??
А я не в Галицькій, але як злюка на ФН, заочно, 3 курс
Цитата(pozitronik @ 1.10.2007, 8:18)
«І в чому той гешефт полягатиме??
ну тупу - стукни в асю - розкажу -)
Кібер_злючка
2.10.2007, 16:07
Цитата(Сашок @ 2.10.2007, 15:53)
«ну тупу - стукни в асю - розкажу -)
Беріть мене з собою

Обіцяю бути чемною... Ну майже чемною... Ну так, трошки чемною
А гешефт лише для обраних з ІМЕ?
Ptashechka
12.10.2007, 18:56
ггг Я теж з ІМЕГА. 2 курс фінансів))
Кібер_злючка
15.10.2007, 23:38
Цитата(Ptashechka @ 12.10.2007, 18:56)
«ггг Я теж з ІМЕГА. 2 курс фінансів))
Ну прям майже тьоска ... тік на 2 роки молодша... Мабуть ше й знаю тебе в обличчя як мінімум...
Ptashechka
16.10.2007, 0:40
Цитата(Кібер_злючка @ 15.10.2007, 23:38)
«
Мабуть ше й знаю тебе в обличчя як мінімум...
Навряд... Я з 4 курсу нікого не знаю((
5 курс, прикарпатського. біологія. спеціалізація біохімія. не надто легко, але можна себе проявити... окрім того можу стати вчителькою біології). рівень викладачів хороший. поступайте - вчитись однозначно весело!....
COLOBOCman
20.2.2008, 0:25
Львів. Політех. 3 курс "Компютерні системи і мережі". заочка.
Strange_V
20.2.2008, 0:30
Нажаль уже не навчаюся.
ну хоть написав би де і на кого вчився
Strange_V
20.2.2008, 14:46
Спочатку КЕП, в/о в інс. менеджменту від Тернопільської академії (уже не академія), облік і аудит.
Наразі не вистачає технічної освіти, але йти на заочку ради куска пластика (бо знань там не получу) не збираюся.
Нафти і шміру, технологія машинобудування, вже 2 роки, як закінчила. Так що я тут супроти більшості, схоже, старенька.
Всім привіт!! Я також два роки тому закінчила нафту, так що, Nuriko, ти тут не одна "старенька". Але ж головне не скільки за плечима, а на скільки себе почуваєш.
А от також той Шмір з Нафтоу скінчив цього року!!!
Дівки дава триматись разом!
2 Natt А ти що саме закінчила???
Бо я ФАКН, спеціальність СУ!!! Звучить просто супер )))
ФНГП , якщо хтось не знає факультет нафтогазопроводів. Спеціальність Проектування та експлуатація магістральних газопроводів
ну я от зараз своє навчання покіщо закінчила. тепер я офіційно маю вищу освіту. не скажу, ПНУ рулить, але і поганити свою альма-матір не буду. національний все ж)))))
але не думаю на цьому зупиняти навчання. мені випускний сподобався, треба обовязково повторити!)
Nymphetamine
24.7.2008, 17:46
ого...ви тут всі такі великі...
а я тільки закінчила школу №5 з поглибленим вивченням німецької мови...
тепер чекаю на результати з приймальної комісії.
і на разі навіть не знаю, чи я буду далі навчатись...
але сподіваюсь це скоро зміниться...
Мдя уж. Сиджу, читаю і думаю, який я вже старий. Я вже не вчуся, а вчу. Колись закінчив СШ №5. Потім вчився в Нафти і шміру, закінчив в 1992 році факультет ФАЕ, спеціальність Автоматика і телемеханіка.
Nymphetamine
24.7.2008, 22:58
ого...то тобі , дядь, скільки рочків, шо ти вже цей во...викладаєш)))...і що викладаєш)))ги...я в 91 році тільки народилась)))
Я тут певно самий молодший: Фізико-технічний ліцей при ІФНТУНГ, 2 курс(10 клас), Л-24
йа спочатку навчався в ЗОШ намбе 4 міста Коломийі,потому навчавсо в Коллмийському Політехнічному коледжі 4 роки на спеціальності технік-механік і апосля коледжу перекваліфікувався і вступив на перший курс ПрикарпаЦЦького Нац. університету в м. Івано-Франківськ
перший курс йакого йа вже закінчифф))
Спочатку ЗОШ №7, потім Нафта, спеціальність "Прилади і системи неруйнівного контролю", минулого року закінчила.
Nymphetamine
9.8.2008, 11:28
ги)))п оступила на перший курс В Івано-Франківський національний медичний університет...))) факультет фармація...боюсь, шо з хати не вилізу...люди...хто шарить вищу математику зголосіться...
Спочатку граніт науки гриз в Школі Війського Містечка, смт.Сариозек, республіка Казахстан
Потім школа №20 м. Франика
ПТУ 15
ПНУ ім В.Стефаника. успішно завершив студентську дорогу
Вищу математику трошка шарю, входила в навчальну програму
ех..а я ще навчаюсь у школі...перейшла лиш у 8 клас)))))
хочу гет йти після 9 ...але взагалі без поняття куда поступати..тим більше з моїми успіхами...
Киевский институт переводчиков, только о нем обычно никто не знает, и когда говоришь КИП, все думают, что с К П И путаю(((
horo6aya
20.10.2008, 11:59
в 2004 году успешно закончила нефти и газа..

специальность автоматизации и компьютерных наук ))
LandOfBrokenHearts
23.10.2008, 17:50
вчуся в ІФНТУНГ ....буду людей намахувати))майбутній економіст))))короч десь побачите - не звертайтесь, бо обдурю точно
Привіт. Вчуся в Інституті менеджменту та економіки "Галицька академія". 2 курс. заочно.
Вчитись подобається.
Доречі заходьте на univerlife.com
В общем в 2000 році вступив на спеціальність "Геологія Нафти і газу", але зрозумів що то не моє....
Зарз навчаюсь в ІМЕ "ГА" на 5 курсі спеціальність "Інженер комп'ютерих систем"
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
4.3.2009, 22:29
оо, я ще малеча)
навчаюсь в 11 школі, 8 клас
Sportsman
17.3.2009, 23:12
Школа №11, 8 клас.
в 2002 закінчила Прикарпатський університет, українська філологія.
Івано-Франківський коледж ЛНАУ,2-й курс факультету "Фінанси і кредит"
НАФТИ і ШМІРУ.................ГИ ГИ
Факультет АКН
Спеціальність-(хто зрозуміє супер бо я поняв як я попав тільки тепер)-Автоматизоване Управління Технологічними Процесами 3-й курс
Я в Києві навчаюся. В університеті.
fireflight
5.5.2009, 15:06
навчаюсь у 23 школі...)) скоро 11 клас))
SunFlower
10.5.2009, 23:27
Нафта, 5 курс, факультет управління та інформаційної діяльності..
....Прикарпутський!!! Істфак .... політолог 3 курс...)) вроді..)
О, Прикарпат рулить ))) і я там був, мед-пиво пив ))
Цитата(angel18 @ 24.4.2009, 23:02)
«НАФТИ і ШМІРУ.................ГИ ГИ
Факультет АКН
Спеціальність-(хто зрозуміє супер бо я поняв як я попав тільки тепер)-Автоматизоване Управління Технологічними Процесами 3-й курс
ООО! це добре що не АУ! хоча тепер воно уже СУ ))))
Я теж на СУ навчаюся, але от першокурсники тепер називаються СІ )) Цікаво що Заміховський далі придумає)
ТНЕУ ІФІМ фінанси та кредит
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.