Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Гірка
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Рідний Івано-Франківськ > Вулиця-мікрорайон
Majesty
Тихий райончик, відійдеш від транспортної артерії ))) туди навіть до мене нет не тянуть (( хіба би якась поверхівка була. Всі питають де живеш кажу позітрон.. і так туди 200 м. Але то не дуже по правилах. Так що якщо хто звідти - пишіть ))
Sashok
О, я тож з Позітрона, райог так собі, найбільший мінус нашого району мені здіється є гопота, вже так достала, тре так 
робити як на баші писалося, кидати вних цибулю, ггг
Majesty
Гопи нереспект.
Якось не було бажання туди потикатись деінде крім Велеса коли тарились )) Туда ще допиляти треба а так на райончику тишина, лиш пси можуть її порушити і купа місця де можна впасти )
husain_if
Я жив колись десь там. В районі Софіївка smile.gif то біля позітрону чи в самому позітрону. Не дуже розбираюся в районах... Як на мене район позітрон, район не спокійний. Ненаю як ви так кажете що спокійний. Може просто в мому не були... Внас мало людей, гопоти не наблюдається. smile.gif
BigSecret
Хе-хе, почти соседи...Байконур...рукой подать до Гірки, правда тихим микрорайончик сейчас назвать сложно, строительный бум поглотил сею округу, скоро из "тихого, охайного села" превратится в спальный район
COLOBOCman
Це всьо фігня, настояща Абітєль Зла гопів це С-клуб, де колись працював, тепер ше напроти відкрили "лахушкі", одним словом спальні райони, комп. клуб, "лахушкі", і дешевий кафарік - ідеальні умови для процвітання хвороби нашого суспільства, шо називається "гопота".
Majesty
Цитата
Хе-хе, почти соседи...Байконур...рукой подать до Гірки

Ну, да, аякже, байконур то точка номер 1 вночі... там ще тьотка закривається і через решітку подає то що купив...
але я трошки в стороні, ближче до хмельницького, там ще не зовсім добрались стройки, хоча колишній ковбасний цех вже переробили на житло.

Цитата
Я жив колись десь там. В районі Софіївка

я на софіївку в школу ходив 20.

А кафушок дешевих в нас повно. там ще є така стойка, де нарізають закусь, розливають водяру і ввечері там холодно, смердить і співи на пару сот метрів лунають ((
Life
гг, Позітрон, недалеко від Сашка ! ) та всьо тихо ! ) всі ниже трави ! ) biggrin.gif а взагаліто тупо аж з позітрона в центр добиратись....довго, і гроші тратиш ! ) dry.gif
P.S. я тілько шо з бухаловки прийшов, шо була на території 20-ї школи ! ) tongue.gif
COLOBOCman
Цитата(Life @ 5.3.2008, 1:00) «
P.S. я тілько шо з бухаловки прийшов, шо була на території 20-ї школи ! ) tongue.gif

Ну да....в 20-й школі купа народу бухає від....Квадрата, і Вовчинецької до Позитрона і Каскадаsmile.gif
Sashok
Ааааа, всьо спалили, 20-а школа це великий кабак...
COLOBOCman
Ну да...там з кожного боку школи сидить по компанії і бухає...і на вході в кущах:smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif):smile.gif
Majesty
Ми як там вчились, то бухали під час уроків біля моди, ввечері на турніках... А ще була точка там де вічний вогонь горів, там зручно було.
Білочка
Ггг, як побачила тему про Гірку, думала, не заходитиму, але потім дивлюсь - про Позитрон пишуть. Люди, та не рівняйте правидне з грішним, гірка - то гірка, а позитрон- то позитрон. Сама там родилась, виросла - справжня позитронівка, але про гопів правильно було зауважено... з цим шось треба робити...
Majesty
Так про позитрон ніхто і не говорить smile.gif Гірка то гірка, позитрон то позитрон, гірка умовно простягається від моста до софіївки, кобзарик, хмельницького. От такий багатокутничок виходить...
Білочка
Ага, а потому багатокутничку гопи гусачком ходять...
На Гірці колись гуляла, якраз біля колії, трохи небезпечно там... ох ті поїзди)
Majesty
Ага, гопів не бракує ((( особливо біля різного роду ригаловок їх повно (( зрештою, всюди вони є. колія це круто, але із-за неї нема як прокласти тролейбусну лінію, доводиться пижикам під мостом рулити.
Білочка
А ще на Гірці є сауна така собі нічогенька happy.gif
DOS
Я живу недалеко від готелю Україна, найбільше задовбує всяка пянь шо під час різних масових заходів не знає куда подітися в туалет, а також народ чогось зі своєю випивкою пробує всюди поховатися з вулиці і також пхається у всі підворотні, двори і підїзди, будьмо уважні!
Ptashechka
Хіба на позітроні є гопи? скільки раз я ходила на цвинтар, що позадк галицької бурси, жодного гопа не бачила. А взагалі, р-н спокійний. мабуть, самий спокійний у всьому франі
Агонь
позаду якої бурси? ппц, де там цвинтар?
ти сатаністка?
Sashok
ааа, це напевно той шо в Вовченцях.
П.С. Птахо, будь обережніше, там якшо вірити знаним людям кілька раз на рік сатаністи дійсно приходять, май на увазі...
Ptashechka
Цитата(Sashok @ 12.7.2008, 23:06) «
ааа, це напевно той шо в Вовченцях.
П.С. Птахо, будь обережніше, там якшо вірити знаним людям кілька раз на рік сатаністи дійсно приходять, май на увазі...

Не вір їм. Вони поплутали. То я туди прихожу...
kychka
Працюю в тому районі, подружка там живе (часто бачимся), також вчуся в Галицькій Ак (заочно),
тому якось уже звикла до Вовчинецької, Позитрону і прилеглих вуличок.
Target
От вул. Миру, яка є паралельною до гірки, можна назвати спокійною...на ній є тільки кафе Алігатор і то біля нього дууже рідко хтось може тусуватись. А на рахунок того шо позитрон то є спокійний район...НІЧОГО ПОДІБНОГО!. Моя дівчина живе напроти Метро....танунах....як вечером звідти вертаюся додому то інколи досить страшно буває, проте прицедентів ще не було) тьху тьху тьху стук стук стук
novara
Живу у Франківську не так давно(три роки от скоро буде), але дуже подобається тут, на Позитроні. Спокійно вроді, все компактно - з однієї сторони Велес555, Метро, з другої ринок, Арсен, Епіцентр(то певно вже Каскад рахується). Одного мені бракує - якогось парку невеличкого або щось такого, де б з малюком можна було погуляти. А загалом - ОК cool.gif
ratm
Парку нема на позитроні, зато є Вовченці.
Сам з Молодіжної, через Гірку ходжу щодня на роботу.
А Миру зара дуже спокійна, тільки троха постапокаліптична.(:
Majesty
На гірці зараз теж будови, навпроти польського костелу виріс будинок, вже є біля веселки і славутича, навіть на Радіщева (!!!) зводиться будинок. На Хмельницького з колишньої пекарні зробили житловий хаус.

А кахвешок дійсно малувато. Можна відмітити колибу "Трембіта" на Вовчинецькій, "Глорію" на Богдана, Байконур smile.gif, ну і різні несерйозні забігайлівки, яких незначна кількість. То й добре. В ригаловках на районах засідає місцевий алкоподібний контингент.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here