Повна версія цієї сторінки:
романтики живі :)
pozitronik
22.5.2008, 1:04
КАжуть романтики вимерли, то правда? Я ж романтик, чи я єдиний представник цього "виду"? а ви?
COLOBOCman
22.5.2008, 8:16
може хтось не повірить, но я тоже сцуго романтик...і то ппц...
pozitronik
23.5.2008, 17:38
О, двоє то вже добре
Видко ще не вимерли, але тіки 2, пора би в Червону Книгу романтиків
а що означає бути романтиком? для чоловіка...
га?..
Nymphetamine
24.7.2008, 23:02
ой...романтика це жесть...зазвичай вона властива дуже чутливим людям...люблю романтиків, але не слабкх по духу людей, бо сама слабенька, і треба, щоб хтось міг і себе тягнути і мене підтримувати)))
ІМХО, романтика це просто руйнування стереотипів під впливом почуттів. Треба бути досить сильним та твердим щоб бути саме романтиком а не представником сірої маси обивателів, насолоджуватись тим, що подобається тобі, а не усім. Вміти висловлювати почуття не лише словами, а й справами. Чуттєвість, вишуканість, гумор, різноманітність - критерії усього романтичного.
Nymphetamine
25.7.2008, 8:54
тобто ти хочеш сказати, що справжні романтики не бувають слабкими людьми...? ги...а в цьому є сенс...але ж бувають і романтичні особи, як не можуть самовиразитись...
Як на мене, романтик - це людина, яка не боїться того, що відчуває, і прагне висловлювати свої почуття, причому саме так, як ій того хочеться. Маю на увазі не лише кохання, а будь-які почуття, від захоплення краєвидом до симпатії. І ще - це людина, яка має свої уявлення про прекрасне, вміє це бачити і відчувати, а також дуже любить, щоб її життя було насиченим і цікавим. А щодо сили і слабкості: просто деякі люди все вищеназване таки роблять, а деякі - не насмілюються, а лише мріють.
Що ж до мене - не знаю, чи романтик я, щось, може, і є...
Я можу із впевненістюсказати шо я теж романтик....
Антін Кравс
1.11.2008, 1:46
судячи по вищенаписаному я теж...
я теж романтик, хоча багато знайомих мене б таким не назвали. та я думаю що кожен це знає напевне про себе.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
23.6.2009, 12:39
а я не романтик

воно чуже мені, чуже((
Andy_aka_Andy
23.6.2009, 13:11
о, ще мене в Рожеву Книгу запишіть ))))
Майже рік тому я написав шо є романтиком...
Тепер став більше циніком...аж самому дивно)
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
24.6.2009, 12:35
Target, життя таке мінливе
Йа_ЯбЛуЧкО_XD, і не кажи. Життя на стільки швидко біжить що не встигаєш помічати зміни ні у друзях ні у собі)
з того, шо я побачила і почула на форумівці в неділю, можу зробити очевидний і твердий висновок: ви, хлопці, всі до одного романтики! і всі живі))
COLOBOCman
29.7.2009, 1:21
я тільки як глянув на повідомлення, то подумав що ти написала шо "ви всі хлопці до одного місця романтики"=)
гг, це просто мене не було на форумівці)
як не крути, але в душі я романтик в якого очі постійно підняті до неба
zakruisia643
21.2.2011, 18:22
Я -романтик
розчавлений романтик...
Романтика не день валентина - это не романтика!
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.