Ото за два дні захищатиму диплом, досить неоднозначні переживання стосовно захисту, інколи пробиває просто на великий пофігізм, а інколи серед ночі можна проснутись з жахом що не встигнеш шота зробити чи захистити... Що для вас диплом?
Majesty
9.6.2008, 20:59
Теж за два дні захищатиму диплом Якихось особливих емоцій чи переживань процес не викликає. Знаю що записка підшита, попередній захист пройшов успішно, папери в порядку. Отже тепер завдання зводиться до того, щоб поголитися, вбрати галстук на шию, прийти і відтарабанити своїх 7 хвилин. Ні про який кінець світу мова йти не може. Якщо ти 5 років тримався в універі, на дипломі точно не спіткнешся.
Sashok
10.6.2008, 10:59
тримаю за вас кулаки
LIORM
11.6.2008, 9:02
ЗАХИСТИВСЯ!!! УРА!!! правда на 4 але то пох!!! і тому радий, бо власний керівник мене щей на захисті валив!!!
Перед здачею дуже переживав... росто місця собі не знаходив... але от коли настала моя черга іти чото розказувати то настав повний пофігізм... таке враження було що наче в школі перед дошкою вірш розказую... прикольно все було... потім звісно що напились... АХ!!! вернути б то назад ще раз!!!
потім звісно що напились... АХ!!! вернути б то назад ще раз!!!
Ти що вертати хочеш, те що випили, нінада)?
pozitronik
11.6.2008, 19:58
Ну! Захистивсь! Полегшало
Tapac
29.8.2008, 17:10
Человекі. ось уже минуло 3 місяці з того часу як я захистився. І що??? З того часу я кожен день ходжу на роботу. причому я би навіть сказав що досить напряжну В мене ще не було такої хвилини з того часу щоби я заскучав за своєю бурсою чи захотів назад на пару років час повернути. Я би сказав, навпаки я зітхнув з полегшенням. І тепер як тільки згадую своє навчання зразу мені стає приємніше на душі бо я знаю що туда вже не повернуся
husain_if
6.9.2008, 19:27
я ненаю, вмене диплом галімий і нікому не потрібен Хоча захищав його сумлінно вчив з чого складається відео картка, виступав перед батьою. Всі слова на зубок вивчив тоді був мій звозний час, коли захищав диплом так сказть.. Але як виявилось марно
COLOBOCman
12.9.2008, 23:06
Після отримання диплому поттрапив на роботу через одного з викладачів, вже більше року там працюю, ні про що не жалію, зараз йду стежинкою науки до диплому НУ "Львівська політехніка":)
13-den
13.9.2008, 17:08
Диплом - то кінець світу? НІ! Диплом - то кінець студенського світу в тобі...
Диплом - то кінець світу? НІ! Диплом - то кінець студенського світу в тобі...
не повіриш хотів написати: диплом - то кінець студентського світу
oliVIA
5.2.2010, 16:52
Диплом - то тільки початок робочих буднів.
P.S. Кому пощастить (бо зараз багатьом роботодавцям начхати на недавніх студентів зі свіженьким дипломом)
lifelong
3.8.2012, 2:41
отримати диплом - це відкрити щось нове в своєму житті, новий шлях, нове цікаве життя.
Mukalt
15.5.2014, 12:50
Диплом запарил просто ужас вот решил время с экономить , может комуто тоже пригодится)
Jentrabi
4.8.2014, 16:38
після диплому стає найважче питання, це пошук роботи) у когось дилом лежить на полці вічно без діла...
IvFraYo
21.3.2016, 13:57
цей диплом нікому не потрібен насправді.
OlegRylyk
4.7.2019, 12:33
Головне, щоб в голові щось було, а диплом то ж папірець. Я от не проти отримати ще одну освіту, бо перша вже трохи приїлась, "разнообразія хочецца" (як казав той москаль).