Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Допоможіть знайти дівчину, яку бачив один раз
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Допоможи
Fast_Werx
Добрый день ВСЕМ!!
Был в Ивано-Франковске по командировке, буквально на один день.... И как раз в этот день, в музее проходило выступление камерного хора.
А я маленький ценитель таких вещей )) Вот думаю повезло..... так попал...
Ну конечно пошел на него... там выступало училище "ім. Д. Січинського" второй курс и вроде бы 1-й.
Вообще м к делу... помогите узнать хоть что-то о человеке на фото..... http://nashemisto.if.ua/component/option,c...atid,17/id,990/

Семчук Галина..... помогите .... ищу номер телефона или адресс... куда можно доставить цветы!!!
)))))))) rolleyes.gif

Буду благодарен любой информации!!!
Majesty
Із Семчук Галиною не знайомий, та у таких випадках можна звернутись до установи роботи\навчання та телефонного довідника... Більше шансів отримати відгук у керівництва - педагогів, дирижерів. Якщо Ви
Цитата
маленький ценитель таких вещей
,
значить буде неважко знайти спільну мову smile.gif
Fast_Werx
Так... я так само міркую.... і такий крок вже зробив. Але таку інформацію за телефоном не дають (( Зараз буду дзвонити до директора навчального закладу в якому вона навчається.... розповідати йому цю ж історію та чекати на його розуміння wink.gif

rolleyes.gif
Natt
Думаю, що самий найшвидший спосіб знайти її це через училище, тоді коло пошуку людей неймовірно скорочується, а в училищі повинно бути досить багато людей (викладачі і учні), що знатимуть її. Тільки от невеличка проблемка може виникнути, бо зараз період відпусток. У всякому випадку, не втрачай надії і успіхів тобі!!!
greya
мені здається, що тут навіть на форумі є люди з училища, треба спробувати гарненько їх попросити про допомогу....
Fast_Werx
Так і я так вважаю..... але, не буду ж я на кожній вітці робити свою тему з проханням )))) Я в завтра буду вже в Иф.-фр., домовився с деканом училища, що під’їду і ми спробуємо щось вигадати wink.gif Це його слова...... просто за телефоном таку інфо. не дають це 100% а на прямий контакт...... може на чомусь і зійдемось smile.gif
Дякую за побажання wink.gif
husain_if
Цитата(Fast_Werx @ 16.7.2008, 15:05) «
Так і я так вважаю..... але, не буду ж я на кожній вітці робити свою тему з проханням )))) Я в завтра буду вже в Иф.-фр., домовився с деканом училища, що під'їду і ми спробуємо щось вигадати wink.gif Це його слова...... просто за телефоном таку інфо. не дають це 100% а на прямий контакт...... може на чомусь і зійдемось smile.gif
Дякую за побажання wink.gif

ага відведе тебе до амона))
Das_Licht
vkontakte.ru єднає людей

(якщо це реклама сайту, то соррі)
Andy_aka_Andy
Цитата(Das_Licht @ 7.1.2009, 23:34) «
vkontakte.ru єднає людей
(якщо це реклама сайту, то соррі)

наскільки я знаю, там ще дуже малувато людей з музучилища... я теж було шукав одну людину, та де там... smile.gif
Fast_Werx
Згоден, я звідти і почав.. але там не було... то ж )))) Мусив питати іншими методами smile.gif
Soul
Ти молодець! Хоть як би банально то не звучала... але це так романтично... Немає слів...
natalka
я знаю цю дівчинку!!!!!!!!

можу допомогти, якщо це ще актуально!
COLOBOCman
Обстановка накаляєтьсяsmile.gif Тримаю кулаки за вас!
ratm
Цитата(COLOBOCman @ 14.12.2010, 2:12) «
Обстановка накаляється smile.gif Тримаю кулаки за вас!

Поновіть фотки, і так, продовжую спостерігати
Andy_aka_Andy
то просто лінк на матеріал злетів, напевно тепер репортаж живе туткаво.

ПС. А темі вже майже 2 з половиною роки ))))
Навряд чи актуально =)
Агонь
дайош лавсторі на нм.іф.уа
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here