а на таксі їздимо? яка кому служба більше довподоби? от я останнім часом забила на карпати і явір, здається, в 0-78 водії професійніше ставляться до роботи....
pozitronik
16.7.2008, 23:27
в понеділок і вівторок їздив перший раз 065 здається був в друге 058, якийсь в другому водій привітніший був, щоправда як перший так і другий здерли 16 рябчиків за дорогу
greya
16.7.2008, 23:36
а звідки куди їхав?
pozitronik
16.7.2008, 23:42
з каскаду... востаннє як звідтіль їхав то було дешевше... щоправда то давненько було
Кібер_злючка
29.7.2008, 0:42
051
Обожнюю це таксі... Приїжжають дуже швидко, завжди звоню на мобільний, перезвонюють і в яких би я не була [в цьому місці Злюка показала свою невихованість] завжди довезуть в цілості ... А ціни то всюди одинакові...
Обожнюю це таксі... Приїжжають дуже швидко, завжди звоню на мобільний, перезвонюють і в яких би я не була [в цьому місці Злюка показала свою невихованість] завжди довезуть в цілості ... А ціни то всюди одинакові...
Чесно кажучи, якби я тебе незнав, то сказав би шо ти їх тупо рекламуєш. Дуже, дуже часто просто колись їздив на цьому таксі, чекати треба від 10 до 20 хвилин...раз ледве встиг на потяг, через те, що таксі запізнились на 10-15 хвилин після того як мали би вже бути. Тільки кілька раз їм вдавалось вгадати підїзд і сторону. Вопшем враження склались неочень, і не кажіть що я просто нефартовий, бо я їздив більше як півроку на машинках цьої служби.
Barkas.if
29.7.2008, 10:35
А фіг його знає. Я не звертаю уваги, бо в основному їжджу до дому, а у такому випадку ловлю таксі на вулиці, і ловлю те, яке під руку попадеться.
kychka
30.12.2008, 18:29
054 непогане таксі
NetStar
31.12.2008, 1:04
у мну біля будинку стоянка 057, так шо впринципі таксі завжди під рукою, но в силу певних обставин користуюсь 079, причому переважно одну і ту саму машину викликаю .
husain_if
2.1.2009, 18:06
078 (Спартак чемпіон ) но на ньому їжджу рідко... так виходить А так переважно на 056, 054, 068.
НАЙГАЛІМІШЕ ТАКСІ ЦЕ 065, ТАМ ЗДИРАЮТЬ ЯК ТІЛЬКИ МОЖУТЬ ТА ЩЕ МАШИНИ РОЗВАЛЮЮТЬСЯ, 078, 051, 058, 057 ТАЇХ ТРУБА ЧЕКАТИ- БІЛЬШЕ 15 ХВИЛИН - НА СВОЇЙ ШКУРІ ПЕРЕКОНАВЯ. 054 ЦЕ ДІЙСНО КОМФОРТНЕ ТАКСІ ТАМ ЖОДЕН ВОДІЙ НЕ ВІЗЬМЕ ЗАЙВОЇ ГРИВНІ БО БОЇТЬСЯ ШТРАФІВ ЯКИМИ ЇХ ШТРАФУЮТЬ І ЧЕКАТИ ТРЕБА ДО 5 ХВ. ЯКЩО ХТОСЬ НЕ ВІРИТЬ ТО НЕХАЙ ПРОВІРИТЬ.
Нарніець
4.3.2009, 16:14
А про таксі 065 ви так даремно говорити, подивіться в місті всі найбільш популярні заклади відпочинку і не тільки віддають перевагу саме цій службі, будемо об'єктивні, це все говорить про те що цій службі довіряють, і якщо навіть виникають проблеми можна завжди передзвонити на службу і вирішити питання
shooroop
4.3.2009, 17:37
Між іншим - вже таких служб не існує. Всі служби тепер замість 065 (056, 053 і т.д.) перейменувались в 15-65 (15-56, 15-53 та ін).
NARNIEC
5.3.2009, 17:47
Роксана а ти на якій службі їздиш?
Roksana
5.3.2009, 17:48
Я користуюся здебільшого тим таксі де є їхні стоянки найближче до місця де я знаходжуся...тому при звичайних умовах чекаю на таксі не більше 5-ти хвилин. В окремих випадках, при впливі деяких факторів, для прикладу - дощова погода, приходиться чекати довше і це будь-яке таксі. Я навіть мала змогу пропрацювати у певних службах таксі, тому можу оцінити роботу служб досить добре... Особисто я найбільше користуюся послугами 15-53 служби...вони мене ще ніколи не підводили..хоча були нюанси в іншому...та це не впливає на мою думку щодо якості роботи даної служби..
NARNIEC
5.3.2009, 17:49
Хто має будь-які пропозиції або зауваження в роботі таксі можем поспілкуватись
Хто має будь-які пропозиції або зауваження в роботі таксі можем поспілкуватись
А ти що працюєш у таксі?
NARNIEC
5.3.2009, 17:53
Ти напевно там дистпечером працювала?я не бачив жодного разу дівчат за кермом таксі 1553:)а стоянок на мою думку в них взагалі немає,тільки біля універмагу та Арсену, і до речі тарифи в них високі.Ювілейні поїздки дають?
Ти напевно там дистпечером працювала?я не бачив жодного разу дівчат за кермом таксі 1553:)а стоянок на мою думку в них взагалі немає,тільки біля універмагу та Арсену, і до речі тарифи в них високі.Ювілейні поїздки дають?
Працювала я у інших службах, а 1553 користуюся..бо працюю (і жила колись) в Пасічній де у них стоянка є, коли телефоную то вони кажуть одразу виходити...ще ніразу не було що я вийшла а машини немає....аналогічно на Хоткевича, ніколи не чекаю, а також часто замовляю до пологового будинку...тож тому і замовляю...а ось коли я у батьків на Довженка я завжди викликаю 1554 або 1551 абже вони стоять біля мого будинку....я навіть рідко коли їх і викликаю...бо мені вартує тільки вийти з підїзду пару кроків ...і я в машині...Тому й кажу користуюся тими службами де найближче стоянка їхня знаходиться...ось так... п.с. Працювала у 1554 і1551 службі
Friday13
27.6.2009, 20:28
1554 покишо для мене найкраще)))
svk
28.6.2009, 21:30
пока на роботе не дали машину, ездил в основном на 51-й службе, а так , уже давно не пользуюсь их услугами , ток матюкаю за культуру поведения на дороге и за знания правил дорожного движения...
ruslanif
6.2.2010, 19:14
ціни зросли я останнім часов взагалі на троліку їжджу наприклад на нових лазах їздити набагато приємніше ніж в богданах чи навіть деяких таксах
LikeOther
7.2.2010, 2:01
1565 маю там код...деколи довго їдуть,але я в більшості випадків ніколи не спішу...і дешево дуже )
Russel
7.2.2010, 10:41
хм був періодн тої зими що доводилося дуже часто користатися послугами таксі то мій вибір зупинився на 15-54 досить швидко приїздять і ціни відносно недорогі! тому тепер як доводиться користуватися таксі то тіко 15 54)
COLOBOCman
8.2.2010, 12:06
Кілька днів тому спригнув з 1551 на 1565, першими поїздками задоволений, швидко і доступно.
не рулить, приблизно на 4-й поїздці мені вже вмудрилась нагрубити диспетчерка, після чого почав користуватись 1554. Вже кілька днів їзджу, виходить дешевше ніж раніше, навіть набагато дешевше, ну і організація роботи в них краща, як на мене.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
14.2.2010, 2:52
1554 таксисти завжди знають, як доїхати до мене додому і дешево досить, як на мене
COLOBOCman
14.2.2010, 3:04
з роботи додому - 12грн (ніч) від дому на роботу, там 5 хв і назад - 14 грн (ніч) з дому в центр, там 5-7хв, потім додому, ще 10хв, потім на роботу - 25грн, людина, що зі мною їхала в таксі, подумала, що то мій знайомий, чи друг якись, везе як задурно.
НАЙГАЛІМІШЕ ТАКСІ ЦЕ 065, ТАМ ЗДИРАЮТЬ ЯК ТІЛЬКИ МОЖУТЬ ТА ЩЕ МАШИНИ РОЗВАЛЮЮТЬСЯ, 078, 051, 058, 057 ТАЇХ ТРУБА ЧЕКАТИ- БІЛЬШЕ 15 ХВИЛИН - НА СВОЇЙ ШКУРІ ПЕРЕКОНАВЯ. 054 ЦЕ ДІЙСНО КОМФОРТНЕ ТАКСІ ТАМ ЖОДЕН ВОДІЙ НЕ ВІЗЬМЕ ЗАЙВОЇ ГРИВНІ БО БОЇТЬСЯ ШТРАФІВ ЯКИМИ ЇХ ШТРАФУЮТЬ І ЧЕКАТИ ТРЕБА ДО 5 ХВ. ЯКЩО ХТОСЬ НЕ ВІРИТЬ ТО НЕХАЙ ПРОВІРИТЬ.
чикав 15 хв. 054, щей не там стали. Прийшлось звонити щоб підїхали до мене бо був з грузом не міг через трасу бігти з купую товару! вот вам і 054.. А штрафи у всіх службах є, просто не всі про це знають.. А попробуй зробити ДТП з 054.. тоді побачиш яка це гарна служба..
з роботи додому - 12грн (ніч) від дому на роботу, там 5 хв і назад - 14 грн (ніч) з дому в центр, там 5-7хв, потім додому, ще 10хв, потім на роботу - 25грн, людина, що зі мною їхала в таксі, подумала, що то мій знайомий, чи друг якись, везе як задурно.
це твої тарифи на перевезення ?
igorko
18.3.2010, 1:12
Їжджу на 0-65 вроді норм, найгірше брати таксі без ніяких номерів(типу шофер - сам власник) - вони деруть як дурні_). Хотя залежить ше в яку ви машини сідаєте(в копейку чи в мерседес).
Andy_aka_Andy
19.3.2010, 17:06
а мені по барабану, в якому таксі їздити (якою службою). все залежить від водія, ну і від машини комфорт також залежить =) а так то я по рендому набираю який-небудь номер і викликаю таксі )) якихось різниць у цінах досі не зауважив, чесно
Barkas.if
20.3.2010, 22:24
не їздитиму поки не буде служби 14-88
А взагалі вюди пішки ходжу. 6 км в універ, 6 з універу. Якщо на першу пару, то брат на пацанамабілі підкине.
Агонь
21.3.2010, 13:59
такої служби не буде тому що під соціальні служби віддано всі номера 15ХХ а 14-88 це телефон Гарячої Лінії ІІІ Рейху
Sid
22.3.2010, 14:09
кстате о 54 службе! недавно мой друг ехал на таксе 54 службы,примерно было 6 часов вечера,были пробки,ехали можна сказать долго...так представьте себе таксист потребовал от него доплаты за то что они стояли в пробке.как по мне это как-то не в какие рамки не входит...
COLOBOCman
23.3.2010, 3:17
В більшості таксі лічильник налаштований так, щоб при простої машини враховувався значно більший тариф, я це вперше помітив, коли їхав в таксі по Львові (при простої тариф був 20грн, а при нормальній їзді - 1.4грн). При чому ми їхали спочатку на таксі в центр, а потім вертались іншим таксі цієї ж служби, але коли їхали туди, то простояли кілька хвилин в пробці, і це вилилось в 3 грн різниці вартості проїзду.
Sid
23.3.2010, 14:43
дык у него даже счётчика небыло
COLOBOCman
30.3.2010, 17:25
Якщо у вас виникають якісь сумніви по вартості оплати проїзду таксі певної служби - дзвоніть в диспетчерську і уточняйте, скільки має коштувати ваш проїзд. Деякі служби штрафують водіїв, якщо вони пробували надути клієнта, або проявляли хамське відношення.
знаю ця падла і мені попадалсь часом не на Рено Канго ?.. таке типу як міні-міні бус))
Агонь
1.1.2011, 22:29
Таксисти норм. нагрілись в новорічну ніч =) Мало того шо додзвонитись важко, так ще й переплачуєш. Скориставшись з дружиною таксі в новорічну ніч ціна замість звичної була вище на 10 грн. звоню до диспетчера чьо за х.ня мол. відповідь - не нравіца не їзди тридвараси
Скориставшись з дружиною таксі в новорічну ніч ціна замість звичної була вище на 10 грн. звоню до диспетчера чьо за х.ня мол. відповідь - не нравіца не їзди
А я згіден на 10грн переплати, тебе ж не заставили 31-1-го вночі працювати?) а якби заставили ти б не захотів заробити так само як і в звичайний день?
Andy_aka_Andy
2.1.2011, 15:01
Не знаю як у новорічну ніч, але о 7:30 ранку 1 січня поїздка мені коштувала навпаки на 5-7 гривень менше, ніж мало би бути згідно з відстанню поїздки (ЯВІР).
Агонь
2.1.2011, 15:55
Категорично не погоджуюсь з поважним йузером Колобокменом В нормальних країнах на різдво і новий рік всі знижки дають завжди, тому що свято У нас - навпаки, ага значить можна заробити раз таке діло (згадується Москва літом - коли чеченці провели теракти в метро, таксисти відразу в 10-15 раз ціни на проїзд. коли люди питались - а чому так дорого то слідувала відповідь "а нє нравіца на мєтро єзді" ) Мені от цікаво наприклад, чи фельдшер бригади швидкої допомоги, який спас життя декільком перебравшим малолєткам під час чергування в новорічну ніч, так от цікаво чи отримав цей медпрацівник якусь доплату за те що в новий рік працює? Таксистів ніхто не заставляв під дулом пістолєта таксистом працювати, це його хрест і нести його тільки йому.
ЗІ: і справа зовсім не в 10 гривнях! просто ще раз пересвідчився в гнилуватості таксистів
Агонь
24.1.2011, 22:19
Всі знають що сьогодні сталось в Москві. А ось до теми таксі:
Це реалізм. І так, жити в рожевих окулярах авжеж легше.
Доречі мер Маскве видав наказ щоб прийняли закон для таких випадків - возити на шару або за копійки. Може так повпливають.
А про наших таксистів... Недавно мав халепу - в баті підскочив тиск і пішла носом кров на роботі. Так ні одна сцука не захотіла вести. Мусів з роботи йти за машиною і їхати відвозити батю додому.