Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Шукаю спортзал
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Активний ритм > Спорт та здоров'я
Tapac
Я ото вже 3 місяця ходжу на роботу. А блін зібратися нарешті і почати ходити в спортзал не стає... Ну ви самі знаєте як то.

Так от що хочу спитати. Що мені можете порадити?
Strange_V
Є на Петлюри, Vasil Gym (гарно, але дорого), є на Чорновола (кажуть теж не зле, можу уточнити де саме точно), є на пд. Бульварі - Торнадо (віднедавна там займаюся, чудно)..
А яка частина міста цікавить то?

Цитата
Ну ви самі знаєте як то.
й не кажи, збирався декілька місяців :)
Brylik
Цитата(Strange_V @ 2.9.2008, 12:01) «
Є на Петлюри, Vasil Gym (гарно, але дорого), є на Чорновола (кажуть теж не зле, можу уточнити де саме точно), є на пд. Бульварі - Торнадо (віднедавна там займаюся, чудно)..
А яка частина міста цікавить то?

й не кажи, збирався декілька місяців smile.gif

привіт!! biggrin.gif я також шукаю спортзал або тринажерний зал.не допоможете?кидайде відповіді сюди або на електронку.бажано з діапазоном цін.дякую. wink.gif
shooroop
ФОК (вул. В.Симоненка 11)
Nick
видалено
Tapac
надумав зайти на наше місто. аж здивувався як побачив цю тему. вже і забув що таке писав.
Так от ходжу я вже з 5 місяців в спортзал на пасічній. дорогувато правда, але дуже зручно.
Дуже задоволений тим що туди ходжу, зявилися нові корисні знайомства smile.gif. Жалію тільки що так довго вагався туда записатися.

От тепер виникло нове бажання. Завжди хотів навчитися танцювати. але вальс польку щось таке. Може що підкажете? Буду дуже радий допомозі.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Тарас, в "Кармені" є курси танців для дорослих. десь в діапазоні 100-200 грн у місяць. студія знаходиться на початку Мазепи.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here