Тут розповідаємо про те хто ми такі, звідки ми взялися і яка лелека принесла нас на цей форум
Мене звати Саша, тут я виступаю у ролі супер злосного адміна хотя не все так страшно як здається... Я не така вже і злюка, порівняно із своїм ніком... Ну з часом ви зможете в цьому переконатися... Сюда мене ніхто за руки-ноги не тягнув, скоріше я на всіх нависала щоб робили нарешіт форум, так як я до програмування і тому подібної біди не маю ніякого відношення...
An@ken
23.9.2007, 0:52
Шоб то написать... га... не хочу писати якісь банальності і всяку фігню тому навіть не напишу про себе коротко... і взагалі нічого не напишу... крім того шо я пишу я не розумію шо пишу і для чого пишу те чого не треба писати... %( запуталсо...((( ООО! Згадав! Я КВІТКО!!!
Тут розповідаємо про те хто ми такі, звідки ми взялися і яка лелека принесла нас на цей форум ...
Я як я (такий, як був). Приплентався з теревень, завжди тягнуло до хати. Ще раніше, як шукав суто франківський форум натрапив на теревені. Тепер теревені допомогли мені знайти Вас. ... якесь замкнуте коло - без одного не було б другого і навпаки.
Majesty
24.9.2007, 20:21
Понад 2.5 років планували ми розпочати серйозний і водночас розважальний проект... Скромно віднесу себе до тих, хто цього прагнув найбільше. Випадковий учасник бесіди тепер маю задоволення давати життя НашомуМісту. Без підтримки самовідданих адмінів та людей, з якими ми провели немало веселих форумівок нічого би не вийшло. Головне - бажання.
An@ken
25.9.2007, 21:22
Еммм))) я так і не поняв хто всетаки став мамою))) Злюка ану признавайся) Шот довго ви планували)) тре просто було більше заливати в себе пального і тоді всі вийшло б дуже гіпер швидко=))
Еммм))) я так і не поняв хто всетаки став мамою))) Злюка ану признавайся) Шот довго ви планували)) тре просто було більше заливати в себе пального і тоді всі вийшло б дуже гіпер швидко=))
Так, я як єдиний адмін - дівчина у цьому форумі, відповідно тут мамця... Але сорі, як ви пальне заливали так і форум народжуввся... Тут вже ви, хлопчики, мабуть фігово справлялися...
An@ken
26.9.2007, 10:16
Забанити тебе б за наклепи на мою спроможність робити) сорь але я не так давно знаю про то шо мав бути форум а тим більше 2,5 років) от) так шо я шось типу "третій лишній" )) а то всьо стоїть на Нашишому технічному відділі) правда.... стосунки між людьми одної статі не могли створити форум) (це я про тех відділ) а от коли появилась ТИ!) О велика мегарульна Кібор З*люка)))))) швидко пішло діло))) Закликаю їй поклонятись))
Кібер_злючка
26.9.2007, 23:04
Будеш моїм персональним рабом тепер! Буш поклонятися мені
Sashok
27.9.2007, 13:43
"персональний раб"
Majesty
27.9.2007, 17:21
Шановні Адміністратори і просто Користувачі! Те, як ви спілкуєтесь вважається офтопом і флудом, жодним чином не забороняється у відповідному підфорумі. Але чи не здається Вам, що ви дещо відійшли від теми, і повідомлення типу
Цитата
Будеш моїм персональним рабом тепер! Буш поклонятися мені
не є гуд тим більше написані адміністраторами, тобто відповідальними людьми. Велике прохання на майбутнє не повторювати знову здійснені помилки. Слідкувати за порядком - це добре, але слідкуйте за ним, і щоб на майбутнє не було образ і жалю за такими постами.
Щасливого спілкування!
pozitronik
29.9.2007, 17:09
...а я такий собі Андрюша, якому раз в голову стрельнуло замутити якийсь портальчик з назвою nashemisto.if.ua... та як завжди руки не дотягувались ... тепер з допомогою ще декылькох людисьок дотяглись...
Sashok
1.10.2007, 10:07
А я Сашок, як ви поняли, а також мене ше кличуть Сашко, Саша, Сашик, Сашуня, Сашуля (люблю коли дівчата ласково мене кличуть ). І так: пригласив мене сюда Позітронік (попросив оцінити), знаю я його, а він мене. Ше я бачу шо тут я така собі Пташка, її тож знаю, і передаю привіт. Наразі хватить, може ше десь допишу.
Ше я бачу шо тут є така собі Пташка, її тож знаю, і передаю привіт. Наразі хватить, може ше десь допишу.
ггг Привіт і тобі. Я дівчина-компютероманка. Зара навчаюся у галицькій бурсі гг. На цей форум запросив Позітронік. Тепер тримайтеся, модери, я злосний флудер ггг
pozitronik
13.10.2007, 0:37
буду знати кого банити першим
husain_if
13.10.2007, 19:08
А я Ігор, 21 рік . побачив цей форум з ЦДС форуму)) Там де оцінити сайт. Люблю ПК і хочю мати свою машину, так хочю аж муркочу Мечта ідіота мати машину . Само критичний, но не люблю коли мене критикують, воть так. Зато люблю інших критикувати... Короч складна я натура. Кстаті теж флудер, но банити мене не бажанно ато тоже можу забанити
greya
3.3.2008, 15:26
а мене сюди ніхто не запрошував) ..і багато хто так думає "її сюди ніхто не запрошував..."
та це - нічого! це як у стосунках: головне - увага)
COLOBOCman
3.3.2008, 16:55
Приперся сюди з часів бесіди...з якої колись пішов "грюкнувши дверима"...втім ви вже давно самі все знаєте
Majesty
3.3.2008, 19:24
Цитата
а мене сюди ніхто не запрошував)
Більше би було хороших дівчаток, яких ніхто не запрошує, а вони самі приходять )) Побажаємо їм успіху та наснаги на творчих теренах НашогоМіста ))
greya
4.3.2008, 10:33
а де ж Ваші дівчатка? робіть рекламу! закликайте! і хороші і не хороші дівчата обовязково зреагують на ХОРОШІ пропозиції (запрошення)!!
COLOBOCman
4.3.2008, 10:35
Гммм....а про які пропозиції ти говориш?
greya
4.3.2008, 10:53
.....виключно про запрошення на форум.
COLOBOCman
4.3.2008, 11:23
Ну якби ше хороші і нехороші дівчатка так же реагували не запрошення на форумівки...
Білочка
16.4.2008, 21:33
Всім привіт! Покищо туту новенька, але вже форум дуже зацікавив, приперлась сюди по запрошенню позитроніка... аж гордість пре за наш Франік, що тут щось таке хороше є
discus
17.4.2008, 14:51
А я от давно шукав якийсь нормальний форум суто франківський і ніяк не міг натрапити . Коли спитав деяких моїх знайомих про форуми франківська вони порадили НашеМісто, це дуже добре що нашті є форум Франківська. Сам недавно створив форум , але то він специфічний трішки дискусійно-фільософський про все що боялись спитати чи сказати)) хотів щось створити трішки своє мій форум -
escaper
10.8.2008, 12:45
Всім привіт, я новий користувач форуму. Буду радий з всіма вами спілкуватись. Будьмо знайомі! П.С. Нехай пробачать мене адміни, якщо тема створена не там
COLOBOCman
11.8.2008, 0:46
Дуже раді тебе тут бачити, escaper, надіємся, тобі в нас сподобається, і ти залишишся назавждим
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
12.8.2008, 20:00
Ку-ку) Рилась шось в Неті та й натрапила на вас. Так що приймайте мене з хлібом й сіллю Трошка про себе. Я гарненька маленька дівчинка, мені тіко 13 літ...) Фанатка яблучок, музики, Нету і гітарок( от вже 4 роки фанатію). А ще люблю багато балакати, так шо буду рада балакучим особам) Чао)
COLOBOCman
12.8.2008, 20:28
Мухаха, нік просто вбив, ми раді новим користувачам, і тим більше таким балакучим. Пиши побільше, пиши все що думаєш, якщо буде хтось обіжати кажи мені
greya
18.8.2008, 16:24
яблучка теж люблю)))
Oly@
24.8.2008, 14:12
привітик) я Оля.....мені лиш 13 рочків потрапила сюди з fantom2.org.ua ) сама я не з Франківська..а з Богородчан..ну..це недалеко..) от нуджусь ціле літо...вже скоро і навчання...буду напевно вже трошки менше сидіти за компутером.. )))
ІЛЛЯ
30.8.2008, 21:35
........................привіт мене звати ІЛЛЯ навчаюся в ПНУ ім.В.Стефаника на істфаці спеціальність політолог ...........страшне слово. от.......................ціную цікавих людей та розмови з ними.. народився і виріс у Станіславові ..
LandOfBrokenHearts
18.9.2008, 17:17
Привіт)я Наталюся) мене тут майже ніхто не знає)являюсь також користувачем fantom2.org.ua))))надіюсь поспілкуватись із приємними людьми і знайти ще більше нових друзів.....
Привіт)я Наталюся) мене тут майже ніхто не знає)являюсь також користувачем fantom.org.ua))))надіюсь поспілкуватись із приємними людьми і знайти ще більше нових друзів.....
Привіт))) А я тебе знаю)))
Щось я не побачив цієї теми. Я Тарас. Займаюсь музикою, банківською діяльністю. Більшість з цього форуму я знаю. Кого не знаю, то будем знайомі)))
horo6aya
20.10.2008, 11:52
доброго времени суток гостям, посетителям и жителям форума
принимайте horo6'его форумчанина )
уже 26 лет я отзываюсь на имя Валентинка почти год фанатею от Photoshop'а и чуть более полугода являюсь основателем скромного проекта о Photoshop'е
обитаю в основном во Франике, но чаще на просторах инета ) с форума знакома только с двумя человегами )
в общем, добро мне пожаловать
COLOBOCman
20.10.2008, 12:20
Ми вітаємо тебе на нашому порталі, надіємся, ти тут знайдеш цікаві, потрібні теми для обговорення, та познайомишся з чудовими людьми
horo6aya
20.10.2008, 12:31
ай спасибо ))
Рост
2.11.2008, 21:08
Привіт. Проходив мимо і привернула увагу деяка спорідненість назв порталів, бо я уже давно є модератором на Форумі Рідного Міста - це львівський поважний форум () Тепер можемо ходити один до одного в гості
Взагалі Франківськ мені дуже подобається, десь місцями навіть може й більше, ніж рідний Львів.
Висловлю побажання здорового розвитку вашому форуму, щоб він з часом став хорошим обличчям такому чудовому місту
St. Yyryy
21.11.2008, 19:11
А я шукав мапу Станіслава і так тут і лишився! Мені сподобався Сашок,що він про Ватру пише! Просто красюк! Нехай нас всіх Бог благословить!!!
tranzistor
7.12.2008, 14:13
Звати Руслан. про себе: цікаве що останнім часом трапилось - це провели нет!!! чекав три місяці і тепер не можу натішитись, але боюсь втянутись( точніше вже втянувся
fanja-tanja
7.12.2008, 14:21
мені порадила зайти сюда кучка.ОСЬ Я І ТУТ.
yuri
21.2.2009, 13:48
всем ПРИВЕТ! давно искал....чо то,что связано с моим родным городом....скучаю т/к давненько не живу там. зовут-как в нике,интересы-разные:компьютер,графика,видео надеюсь наше общение будет интересным ну и ,конечно же, -желаю этом форуму и его обитателям всего самого наилучшего!
Агонь
21.2.2009, 17:08
yuri, а мы в свою очередь желаем пиятного чтения и много ваших креативных постов)
yuri
22.2.2009, 17:06
Агонь,спасибо за ответ. и..не обязательно отвечать по русски=я ни кого не хочу "напрягать" с писанием и с понимание друг друга уверен проблем не будет :-)
Агонь
23.2.2009, 0:49
Да я и не напрягаюсь кагбэ) выпускник шк.№3 еси чо
и я учился два года последних там :-) а антивируса у меня нет,а есть линукс
shooroop
4.3.2009, 13:19
Сьогодні нудився в пошуках "куда би то залізти". Оскільки 2 моїх брата + один хороший знайомий вічно тут сидять - я вирішив теж зарегатись.... Про себе скажу: Народивися в Києві, але в душі Франківець, бо тут виріс.
greya
8.3.2009, 2:42
Сподобалась назва розділу "хто я?"
от задумалась) мабуть я - просто greya. для когось цікавий співфорумець , для когось ні. але от така я. як попала сюди - просто вводила "Івано-Франківськ", бо шукала історичну інформацію. нашла) а ще нашла думки інших, думки, яких не завжди вистачає часу вислухати у тих хто поряд. просто думки Людей. крім того коли щось пишеш - починаю і сама думати))).
крім того на форумі спільним для нас всіх стало наше місто Івано-Франківстьк. от і я - просто greya "нашого міста"....
Lidiya
11.3.2009, 7:52
Я - українка з Харкова, шукаю своїх родичів з Івано-Франківська.
Gorolja
17.3.2009, 21:40
ок)) звати мене Оля ото тільки вчора зареєструвалась у вас))) Так шо вітаю вас з поповненням!!! тобто зі мною))) а взагалі я давненько чула про НашеМісто) тай заходила сюди частенько, але так сказать - підпільно) усім великий цьом!! будем дружити))))
Majesty
17.3.2009, 22:32
Приємно познайомитись, Олю. Завжди раді новим мешканцям. Сподіваємось, тобі з нами сподобається.