Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Я — форумівець...
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Хто я?
Сторінки: 1, 2, 3
Кібер_злючка
Тут розповідаємо про те хто ми такі, звідки ми взялися і яка лелека принесла нас на цей форум smile.gif

Мене звати Саша, тут я виступаю у ролі супер злосного адміна blink.gif хотя не все так страшно як здається... Я не така вже і злюка, порівняно із своїм ніком... Ну з часом ви зможете в цьому переконатися... Сюда мене ніхто за руки-ноги не тягнув, скоріше я на всіх нависала щоб робили нарешіт форум, так як я до програмування і тому подібної біди не маю ніякого відношення...
An@ken
Шоб то написать... га... не хочу писати якісь банальності і всяку фігню тому навіть не напишу про себе коротко... і взагалі нічого не напишу... крім того шо я пишу я не розумію шо пишу і для чого пишу те чого не треба писати... %( запуталсо...((( ООО! Згадав!
Я КВІТКО!!! unsure.gif
jafDED
Цитата(Кібер_злючка @ 22.9.2007, 23:31) «
Тут розповідаємо про те хто ми такі, звідки ми взялися і яка лелека принесла нас на цей форум ...

Я як я (такий, як був). Приплентався з теревень, завжди тягнуло до хати. Ще раніше, як шукав суто франківський форум натрапив на теревені. Тепер теревені допомогли мені знайти Вас. huh.gif ... якесь замкнуте коло - без одного не було б другого і навпаки.
Majesty
Понад 2.5 років планували ми розпочати серйозний і водночас розважальний проект... Скромно віднесу себе до тих, хто цього прагнув найбільше. Випадковий учасник бесіди тепер маю задоволення давати життя tongue.gif НашомуМісту. Без підтримки самовідданих адмінів та людей, з якими ми провели немало веселих форумівок нічого би не вийшло. Головне - бажання.
An@ken
Еммм))) я так і не поняв хто всетаки став мамою))) Злюка ану признавайся)
Шот довго ви планували)) тре просто було більше заливати в себе пального і тоді всі вийшло б дуже гіпер швидко=))
Кібер_злючка
Цитата(An@ken @ 25.9.2007, 21:22) «
Еммм))) я так і не поняв хто всетаки став мамою))) Злюка ану признавайся)
Шот довго ви планували)) тре просто було більше заливати в себе пального і тоді всі вийшло б дуже гіпер швидко=))

Так, я як єдиний адмін - дівчина у цьому форумі, відповідно тут мамця... Але сорі, як ви пальне заливали так і форум народжуввся... Тут вже ви, хлопчики, мабуть фігово справлялися...
An@ken
Забанити тебе б за наклепи на мою спроможність робити) сорь але я не так давно знаю про то шо мав бути форум а тим більше 2,5 років) от) так шо я шось типу "третій лишній" )) а то всьо стоїть на Нашишому технічному відділі) правда.... стосунки між людьми одної статі не могли створити форум) (це я про тех відділ) а от коли появилась ТИ!) О велика мегарульна Кібор З*люка)))))) швидко пішло діло)))
Закликаю їй поклонятись)) wub.gif
Кібер_злючка
Будеш моїм персональним рабом тепер! Буш поклонятися мені wink.gif
Sashok
"персональний раб" biggrin.gif  
Majesty
Шановні Адміністратори і просто Користувачі!
Те, як ви спілкуєтесь вважається офтопом і флудом, жодним чином не забороняється у відповідному підфорумі. Але чи не здається Вам, що ви дещо відійшли від теми, і повідомлення типу

Цитата
Будеш моїм персональним рабом тепер! Буш поклонятися мені wink.gif

не є гуд тим більше написані адміністраторами, тобто відповідальними людьми. Велике прохання на майбутнє не повторювати знову здійснені помилки.
Слідкувати за порядком - це добре, але слідкуйте за ним, і щоб на майбутнє не було образ і жалю за такими постами.

Щасливого спілкування!

pozitronik
...а я такий собі Андрюша, якому раз в голову стрельнуло замутити якийсь портальчик з назвою nashemisto.if.ua... та як завжди руки не дотягувались ... тепер з допомогою ще декылькох людисьок дотяглись...
Sashok
А я Сашок, як ви поняли, а також мене ше кличуть Сашко, Саша, Сашик, Сашуня, Сашуля (люблю коли дівчата ласково мене кличуть wink.gif ). І так: пригласив мене сюда Позітронік (попросив оцінити), знаю я його, а він мене.
Ше я бачу шо тут я така собі Пташка, її тож знаю, і передаю привіт. Наразі хватить, може ше десь допишу.
Ptashechka
Цитата(Sashok @ 1.10.2007, 10:07) «
Ше я бачу шо тут є така собі Пташка, її тож знаю, і передаю привіт. Наразі хватить, може ше десь допишу.

ггг Привіт і тобі.
Я дівчина-компютероманка. Зара навчаюся у галицькій бурсі гг. На цей форум запросив Позітронік. Тепер тримайтеся, модери, я злосний флудер ггг
pozitronik
буду знати кого банити першим
husain_if
А я Ігор, 21 рік smile.gif . побачив цей форум з ЦДС форуму)) Там де оцінити сайт. Люблю ПК і хочю мати свою машину, так хочю аж муркочу wub.gif Мечта ідіота мати машину biggrin.gif . Само критичний, но не люблю коли мене критикують, воть так. Зато люблю інших критикувати... Короч складна я натура. Кстаті теж флудер, но банити мене не бажанно ато тоже можу забанити biggrin.gif
greya
а мене сюди ніхто не запрошував)
..і багато хто так думає "її сюди ніхто не запрошував..."

та це - нічого! це як у стосунках: головне - увага)  rolleyes.gif
COLOBOCman
Приперся сюди з часів бесіди...з якої колись пішов "грюкнувши дверима"...втім ви вже давно самі все знаєтеsmile.gif
Majesty
Цитата
а мене сюди ніхто не запрошував)

Більше би було хороших дівчаток, яких ніхто не запрошує, а вони самі приходять )) wub.gif wub.gif wub.gif Побажаємо їм успіху та наснаги на творчих теренах НашогоМіста ))
greya
а де ж Ваші дівчатка? робіть рекламу! закликайте!
і хороші і не хороші дівчата обовязково зреагують на ХОРОШІ пропозиції (запрошення)!!  rolleyes.gif
COLOBOCman
Гммм....а про які пропозиції ти говориш?
greya
.....виключно про запрошення на форум.
COLOBOCman
Ну якби ше хороші і нехороші дівчатка так же реагували не запрошення на форумівки...smile.gif
Білочка
Всім привіт! wink.gif  Покищо туту новенька, але вже форум дуже зацікавив, приперлась сюди по запрошенню позитроніка... аж гордість пре за наш Франік, що тут щось таке хороше є rolleyes.gif
discus
А я от давно шукав якийсь нормальний форум суто франківський і ніяк не міг натрапити rolleyes.gif  . Коли спитав деяких моїх знайомих про форуми франківська вони порадили НашеМісто, це дуже добре що нашті є форум Франківська. Сам недавно створив форум unsure.gif , але то він специфічний трішки дискусійно-фільософський про все що боялись спитати чи сказати)) хотів щось створити трішки своє мій форум - http://discusia.at.ua/
escaper
Всім привіт, я новий користувач форуму.
Буду радий з всіма вами спілкуватись.
Будьмо знайомі! rolleyes.gif
П.С. Нехай пробачать мене адміни, якщо тема створена не там tongue.gif
COLOBOCman
Дуже раді тебе тут бачити, escaper, надіємся, тобі в нас сподобається, і ти залишишся назавждим rolleyes.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Ку-ку) Рилась шось в Неті та й натрапила на вас. Так що приймайте мене з хлібом й сіллюsmile.gif
Трошка про себе. Я гарненька маленька дівчинка, мені тіко 13 літ...) Фанатка яблучок, музики, Нету і гітарок( от вже 4 роки фанатіюsmile.gif). А ще люблю багато балакати, так шо буду рада балакучим особам) Чао)
COLOBOCman
Мухаха, нік просто вбив, ми раді новим користувачам, і тим більше таким балакучим. Пиши побільше, пиши все що думаєш, якщо буде хтось обіжати кажи мені wink.gif
greya
яблучка теж люблю)))
Oly@
привітик)
я Оля.....мені лиш 13 рочків smile.gif biggrin.gif
потрапила сюди з fantom2.org.ua )
сама я не з Франківська..а з Богородчан..ну..це недалеко..)
от нуджусь ціле літо...вже скоро і навчання...буду напевно вже трошки менше сидіти за компутером.. huh.gif )))
ІЛЛЯ
........................привіт мене звати ІЛЛЯ навчаюся в ПНУ ім.В.Стефаника на істфаці спеціальність політолог ...........страшне слово. rolleyes.gif от.......................ціную цікавих людей та розмови з ними.. народився і виріс у Станіславові ..
LandOfBrokenHearts
Привіт)я Наталюся) мене тут майже ніхто не знає)являюсь також користувачем fantom2.org.ua))))надіюсь поспілкуватись із приємними людьми і знайти ще більше нових друзів.....
Flea
Цитата(LandOfBrokenHearts @ 18.9.2008, 17:17) «
Привіт)я Наталюся) мене тут майже ніхто не знає)являюсь також користувачем fantom.org.ua))))надіюсь поспілкуватись із приємними людьми і знайти ще більше нових друзів.....

Привіт))) А я тебе знаю)))  laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Щось я не побачив цієї теми. Я Тарас. Займаюсь музикою, банківською діяльністю. Більшість з цього форуму я знаю. Кого не знаю, то будем знайомі)))  tongue.gif tongue.gif tongue.gif
horo6aya
доброго времени суток гостям, посетителям и жителям форума

принимайте horo6'его форумчанина )

уже 26 лет я отзываюсь на имя Валентинка
почти год фанатею от Photoshop'а
и чуть более полугода являюсь основателем скромного проекта о Photoshop'е

обитаю в основном во Франике, но чаще на просторах инета )
с форума знакома только с двумя человегами )

в общем, добро мне пожаловать
COLOBOCman
Ми вітаємо тебе на нашому порталі, надіємся, ти тут знайдеш цікаві, потрібні теми для обговорення, та познайомишся з чудовими людьмиsmile.gif
horo6aya
ай спасибо ))
Рост
Привіт.
Проходив мимо і привернула увагу деяка спорідненість назв порталів, бо я уже давно є модератором на Форумі Рідного Міста - це львівський поважний форум (misto.ridne.net) wink.gif Тепер можемо ходити один до одного в гості smile.gif

Взагалі Франківськ мені дуже подобається, десь місцями навіть може й більше, ніж рідний Львів.

Висловлю побажання здорового розвитку вашому форуму, щоб він з часом став хорошим обличчям такому чудовому місту smile.gif
St. Yyryy
А я шукав мапу Станіслава і так тут і лишився! Мені сподобався Сашок,що він про Ватру пише! Просто красюк! Нехай нас всіх Бог благословить!!!
tranzistor
Звати Руслан. про себе: цікаве що останнім часом трапилось - це провели нет!!! чекав три місяці і тепер не можу натішитись, але боюсь втянутись( точніше вже втянувся unsure.gif
fanja-tanja
мені порадила зайти сюда кучка.ОСЬ Я І ТУТ.
yuri
всем ПРИВЕТ!
давно искал....чо то,что связано с моим родным городом....скучаю т/к давненько не живу там.
зовут-как в нике,интересы-разные:компьютер,графика,видео
надеюсь наше общение будет интересным
ну и ,конечно же, -желаю этом форуму и его обитателям всего самого наилучшего!
Агонь
yuri, а мы в свою очередь желаем пиятного чтения и много ваших креативных постов)
yuri
Агонь,спасибо за ответ.
и..не обязательно отвечать по русски=я ни кого не хочу "напрягать" с писанием и с понимание друг друга
уверен проблем не будет :-)
Агонь
Да я и не напрягаюсь кагбэ) выпускник шк.№3 еси чо smile.gif

Давай присоидиняйся - будем на тему антивирусов рубится
http://nashemisto.if.ua/forum/topic696s0.html
yuri
и я учился два года последних там :-)
а антивируса у меня нет,а есть линукс
shooroop
Сьогодні нудився в пошуках "куда би то залізти". Оскільки 2 моїх брата + один хороший знайомий вічно тут сидять - я вирішив теж зарегатись....
Про себе скажу: Народивися в Києві, але в душі Франківець, бо тут виріс.
greya
Сподобалась назва розділу "хто я?"

от задумалась) мабуть я - просто greya. для когось цікавий співфорумець , для когось ні. але от така я. як попала сюди - просто вводила "Івано-Франківськ", бо шукала історичну інформацію. нашла) а ще нашла думки інших, думки, яких не завжди вистачає часу вислухати у тих хто поряд. просто думки Людей. крім того коли щось пишеш - починаю і сама  думати))).

крім того на форумі спільним для нас всіх стало наше місто Івано-Франківстьк. от і я  - просто greya "нашого міста"....

wink.gif
Lidiya
Я - українка з Харкова, шукаю своїх родичів з Івано-Франківська.
Gorolja
ок)) звати мене Оля rolleyes.gif
ото тільки вчора зареєструвалась у вас)))
Так шо вітаю вас з поповненням!!! тобто зі мною)))
а взагалі я давненько чула про НашеМісто) тай заходила сюди частенько, але так сказать - підпільно) tongue.gif
усім великий цьом!!
будем дружити)))) biggrin.gif
Majesty
Приємно познайомитись, Олю. Завжди раді новим мешканцям. Сподіваємось, тобі з нами сподобається. rolleyes.gif

P.S. Підпис некоректно відображався, поправив.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here