Чесно підглянув сайт у Яблучка. Названий Віталієм. Живу і вчусь в Франківську. Як ви напевне вже здогадались, я веду здоровий образ життя, займаюсь спортом майже ввесь вільний час (маньяк спорту). Бажаю знайти тут багато друзів. Приємно познайомитись з усіма!
COLOBOCman
18.3.2009, 2:13
Вітаємо у нас на порталі Надіємся ти тут знайдеш багато друзів, свіжі новини, та цікаві теми,про які буде бажання поговорити)
loppo
28.3.2009, 15:07
17 років прожила у франківську, останні 5 мешкаю в іншому місті. ностальжи
angel18
18.4.2009, 21:22
привіт усім....................
я з с.Угринів ......нут недалеко не те що рукою мізінцем дістанеш............
давно шукав щось краще контактів і тд. і тп. і нарешті знайшоввв
я з с.Угринів ......нут недалеко не те що рукою мізінцем дістанеш............
давно шукав щось краще контактів і тд. і тп. і нарешті знайшоввв
У Р А
вітаємо на НашомуМісті! раді, що портал сподобався можна з купою людей реально подружитись; погортай форум, почитай щось на головній — цікавого достатньо
от задумалась) мабуть я - просто greya. для когось цікавий співфорумець , для когось ні. але от така я. як попала сюди - просто вводила "Івано-Франківськ", бо шукала історичну інформацію. нашла) а ще нашла думки інших, думки, яких не завжди вистачає часу вислухати у тих хто поряд. просто думки Людей. крім того коли щось пишеш - починаю і сама думати))).
крім того на форумі спільним для нас всіх стало наше місто Івано-Франківстьк. от і я - просто greya "нашого міста"....
пишеш, наче лиш учора зареєструвалась...
Galina
23.4.2009, 16:55
А я сама з Києва, але є декілька друзів з Франківська.
Місто пречудове, от я і вирішила заочно познайомитися з іншими мешканцями
SunFlower
10.5.2009, 23:15
Салют! =) Давно чула про НМ, вирішила приєднатися..
Салют! =) Давно чула про НМ, вирішила приєднатися..
які люди... =) велькам )
ChildOftheSun
28.5.2009, 18:58
довго шукала місце, де захотілось би залишитись на все життя. знайшла Франківськ найкраще місто))) дякую за створення порталу! дуже приємно з вами познайомитись!))
довго шукала місце, де захотілось би залишитись на все життя. знайшла Франківськ найкраще місто))) дякую за створення порталу! дуже приємно з вами познайомитись!))
Ласкаво просимо, Дитя Сонця Раді, що нас поєднує любов до цього затишного охайного містечка Франківська Дякуємо за відгук і приєднання до цікавої та веселої спільноти Нашого Міста Раді вітати
COLOBOCman
29.5.2009, 14:14
SunFlower, ChildOftheSun - сонячні в нас користувачі пішли зіскучились люди за літом Вітаю на форумі, бажаю гарно провести час, знайти друзів, і відкрити для себе багато цікавого!
svk
29.5.2009, 23:21
привет всем, тобто привіт, я serg, народився, живу та маю надію, що буду жити й надалі, в славетному місті Франковому, тоб-то Станіславові. з чим і вас усіх вітаю.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
29.5.2009, 23:33
Привіт! Раді бачити тебе на Нашому Місті! Приємно бачити тут нових людей та співрозмовників Приємного спілкування!
привет всем, тобто привіт, я serg, народився, живу та маю надію, що буду жити й надалі, в славетному місті Франковому, тоб-то Станіславові. з чим і вас усіх вітаю.
Привет всем - це так знайомо.........І твій нік знайомий. Вітаю і тут тебе.......
Привет всем - це так знайомо.........І твій нік знайомий. Вітаю і тут тебе.......
огромное спасибо за радужный приём, буду по-чаще заходить...
всем привет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LikeOther
19.7.2009, 11:35
Микола Маркович.18 років.Студент ІФНТУНГ.Франківець,який дуже любить своє місто. Обожнюю фотографію і подорожі...малюю в ФШ,люблю алкотреші ,веселі компанії з тупими приколами і красивих дівчат. В майбутньому планую стати публічною людиною
(похвалився і досить )
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
19.7.2009, 12:47
Привіт Вітаємо тебе на Нашому Місті і бажаємо гарного спілкування
BAD__GIRL
23.7.2009, 23:33
Усім привіт Я Жанна) дехто мав би мене тут пам*Ятати,я ще була учасницею форуму,коли Нашого міста не було,а існувала ще Бесіда а колективчик перейшов на цей портал! А як тепер мене сюди занесло,ой то весела історія) Юраха починив мій компутор,тепер розплачуюсь) але то всьо жарти)
а взагалі я просто дівчнка,яка любить малювати,а ще роблю біжутерію ручної роботи завждии усміхнена та позитивна=) скромна
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
24.7.2009, 1:05
Привіт Вітаєм з поверненням Надіємось, що НМ став не гірш, ніж Бесіда, чи не так?)
Majesty
24.7.2009, 11:36
BAD__GIRL перлинка, і всі ми раді вітати її в нашому колі. Може би навіть якісь зауваження чи пропозиції були, виходячи з багатого досвіду роботи.
dairedo
15.8.2009, 0:12
народилася у петрушці Оо бурячки та морквини - мої брати та сестри=) справжнім Пічєньком стало після солярію у мікрохвильовці...тепер у мені живуть родзинки..я скоро стану кєксом!!!!! пробувалась на роль Джинджера у "Шрек",але проби провалила завдяки своїй надмірній сентиментальності та альтруїзму..=((( не впасти зі столу мені допомгли хороші люди. вони мене не гризли,я їм дуже вдячне,бо ще й дось живу і дістаю перехожих питаннями про буття та існування аутичних панд...
ПС. якщо ви насправді вірите у вищесказане(тобто,вищенаписане) і вважаєте мене достойним кандидатом на вилучення з даного форуму за мій вроджений маразм,то будь ласка,але знайте,що нас багато=))))))
AytuchnaPanda
15.8.2009, 0:34
я панда...аутична панда...я сиджу в тіньочку та цілий день жеру бамбук...інколи ще я сплю...чого я аутична???...я не знаю...в мене дуже цікаве життя,сповнене глибокого філосовського сенсу...в мене м"яке хутро та дуже добрі очі...я кавайная няка^^
Joker
28.8.2009, 12:12
а я Ростислав з с.Побережжя. Тут, не дуже далеко - 25 км. НУ а може трохи далеко...
COLOBOCman
28.8.2009, 23:33
В мене там родичі є) колись бував в гостях) тепер рідко) Вітаємо на форумі.
13-den
29.8.2009, 8:54
Я 13-й Ден! 22 года. Алкоголик. Пофигист. Дедуган.Гигде не учусь и не работаю. Вмеру умный и вмеру тупой)))
В мене там родичі є) колись бував в гостях) тепер рідко) Вітаємо на форумі.
Це ти про Побережжя ? Може я тебе знаю ?
COLOBOCman
30.8.2009, 9:14
Навряд)
ab73037
9.11.2009, 18:29
Всім привіт. вибачайте на перед за помилки, погано в школі вчився де проживаю чим займаюсь незнаю чи це ітересно тож перейду до корисного я працю в AutoCad захоплююсь Illustrator (+++++), Photoshop (+++), Indesign (++++++) якщо комусь потрібна допомога в сфері креслення чи рекламного дизайну звертайтеся поможу БЕЗКОШТОВНО. e-mail ab73037@gmail.com skype: ab3476835586
FelisTRS
10.11.2009, 20:26
Салют всім ! Попав сюди з Ґуґля місяць тому - шукав 'графіті у Івано-Франківску' , навіть зареєструвався, але втратив лінк і ще й логін , сьогодні теж з Ґуґля ... подумав, що не випадковість . З задоволенням займаюся ''барофарбовим воллартом''+малюванням, програмування і роликами
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
10.11.2009, 21:34
вітаю на НМ якщо ти потрапив двічі - це вже твоя карма, таки залишайся тут))
Ribbon
20.11.2009, 23:01
Ніколи не був активним учасником таких форумів (ну крім вузькотематичних). Люблю своє місто Станіславів тому підтримую ідею розвитку такого сайту та форуму. Знайшов ТУТ для себе багато цікавого(раритетні відкритки, панорами Станіславова та Івано-Франківська, дещо з історії та новин сьогодення). Також люблю спілкуватися на українській мові.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
21.11.2009, 0:15
Вітаю на НМ За листівки - дякую, недарма ж минула моя робота
FOX
27.11.2009, 23:07
Привіт усім! Звати мене Андрій, на пари хожу в ІФНТУНГ (кажись ). Попав сюди випадково, якщо чесно, то ввів в гуглі "шкідливість енергозберігаючих ламп" і попав на одну із тем на форумі)), Ше шось почитав, туди-сюди, сподобалося, зареєструвався !
Останній форум мого перебування, це славнозвісний форум СітіНету, хто знає, тому РІСПЕКТ !( сидів під ніком Lecos). Більше ніде серйозно не флудив і ніде не притягався))). Ось так коротко про себе.
Нік говорить сам за себе!
Andy_aka_Andy
27.11.2009, 23:55
FOX, ти чого в Булки аватарку спер?!
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
28.11.2009, 0:15
FOX, я сиділа, але в чаті сітінету. нік - Really:)
Сорі,поставив який був на компі ! щас поставлю свій казирний !
cccp812
28.11.2009, 22:27
кому интересно в читайте в блоге
Агонь
30.11.2009, 16:10
о а я тоже в чаті Сітінету сидів
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
30.11.2009, 19:28
та ти шо Агонь, поділись ніком
aa3846
1.1.2010, 13:49
Я такий собі чоловік бігав, бігав по УкраЇні і завітав в Ивано-Франківск , друзів шукаю , може хтось остався живий , я ж давній, може нових друзів знайду собі.
Хей, станиславівці! Я Холя, рада з Вами познайомитися +) перетворюю кисень на вуглекислий газ, здобуваю освіту і займаюся творчістю в Івано-Франківську з народження. на форум потрапила хз як, чи це принципово?
zai
7.3.2010, 20:12
Зовсім випадково натрапив на фотографію рідного села і зацікавило походження. Живу в Одесі вже двадцять пятий рік. Щороку буваю в Франківську.
Black
14.3.2010, 17:50
Всім привіт ... Мене звуть , Віталій випадково натрапив на ваш форум вирішив зарегитись , поінтересуватись чим інтересуєтесь ви =)
kira25
30.3.2010, 23:45
Привіт! мене звуть Ірина, мені 20 років, студент Зареєструвалась на вашому форумі оскільки пишу курсову і тому необхідно зібрати якомога більше думок щодо рідерів (електронних книжок) у різних людей з різних куточків країни ))
husain_if
10.4.2010, 2:09
о, нові люди
beva
29.4.2010, 18:33
Звати мене Сергій, мені 15 років. Цікавлюсь футболом і компами, хочу поступати на прогаміста хотя в компах на рівні, не плінтуса, десь трохи вище) Хочу поступати в КЕП, але чи потрібно не знаю, тому поки що вчусь в СШ №5. Це все. Принаймні поки що))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
30.4.2010, 15:50
хочеш перевірити, чи підходить тобі ця професія - мінімально попрацюй в ній. вітаю на НМ
13-den
4.5.2010, 22:13
да много новых учасников но форум тухнет от того ещё больше...
Scary
5.5.2010, 7:59
Ну дик, стандартна тєма. Пам'ятаєш на економіці вчили про ринок товарів типу коден товар розвивається, досягає максимуму, а потім занепадає... От таке і з форумом...