Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Я — форумівець...
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Хто я?
Сторінки: 1, 2, 3
Sportsman
Чесно підглянув сайт у Яблучка. smile.gif Названий Віталієм. Живу і вчусь в Франківську. Як ви напевне вже здогадались, я веду здоровий образ життя, займаюсь спортом майже ввесь вільний час (маньяк спорту). laugh.gif Бажаю знайти тут багато друзів. Приємно познайомитись з усіма! smile.gif
COLOBOCman
Вітаємо у нас на порталіsmile.gif Надіємся ти тут знайдеш багато друзів, свіжі новини, та цікаві теми,про які буде бажання поговорити)
loppo
17 років прожила у франківську, останні 5 мешкаю в іншому місті. ностальжи
angel18
привіт усім....................

я з с.Угринів ......нут недалеко не те що рукою мізінцем дістанеш............

давно шукав щось краще контактів і тд. і тп. і нарешті знайшоввв

У Р А  
Andy_aka_Andy
Цитата(angel18 @ 18.4.2009, 21:22) «
привіт усім....................

я з с.Угринів ......нут недалеко не те що рукою мізінцем дістанеш............

давно шукав щось краще контактів і тд. і тп. і нарешті знайшоввв

У Р А

вітаємо на НашомуМісті! раді, що портал сподобався smile.gif
можна з купою людей реально подружитись; погортай форум, почитай щось на головній — цікавого достатньо smile.gif

Цитата(greya @ 8.3.2009, 2:42) «
Сподобалась назва розділу "хто я?"

от задумалась) мабуть я - просто greya. для когось цікавий співфорумець , для когось ні. але от така я. як попала сюди - просто вводила "Івано-Франківськ", бо шукала історичну інформацію. нашла) а ще нашла думки інших, думки, яких не завжди вистачає часу вислухати у тих хто поряд. просто думки Людей. крім того коли щось пишеш - починаю і сама думати))).

крім того на форумі спільним для нас всіх стало наше місто Івано-Франківстьк. от і я - просто greya "нашого міста"....

wink.gif

пишеш, наче лиш учора зареєструвалась... smile.gif
Galina
А я сама з Києва, але є декілька друзів з Франківська.

Місто пречудове, от я і вирішила заочно познайомитися з іншими мешканцями smile.gif
SunFlower
Салют! =) Давно чула про НМ, вирішила приєднатися.. rolleyes.gif
Andy_aka_Andy
Цитата(SunFlower @ 10.5.2009, 23:15) «
Салют! =) Давно чула про НМ, вирішила приєднатися.. rolleyes.gif

які люди... =) велькам )
ChildOftheSun
довго шукала місце, де захотілось би залишитись на все життя. знайшла rolleyes.gif Франківськ rolleyes.gif найкраще місто))) дякую за створення порталу! дуже приємно з вами познайомитись!))
Andy_aka_Andy
Цитата(ChildOftheSun @ 28.5.2009, 18:58) «
довго шукала місце, де захотілось би залишитись на все життя. знайшла rolleyes.gif Франківськ rolleyes.gif найкраще місто))) дякую за створення порталу! дуже приємно з вами познайомитись!))

Ласкаво просимо, Дитя Сонця wink.gif wink.gif
Раді, що нас поєднує любов до цього затишного охайного містечка Франківська rolleyes.gif
Дякуємо за відгук і приєднання до цікавої та веселої спільноти Нашого Міста wink.gif
Раді вітати smile.gif
COLOBOCman
SunFlower, ChildOftheSun - сонячні в нас користувачі пішлиsmile.gif зіскучились люди за літомsmile.gif
Вітаю на форумі, бажаю гарно провести час, знайти друзів, і відкрити для себе багато цікавого!
svk
привет всем, тобто привіт, я serg, народився, живу та маю надію, що буду жити й надалі, в славетному місті Франковому, тоб-то Станіславові. з чим і вас усіх вітаю.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Привіт!
Раді бачити тебе на Нашому Місті! Приємно бачити тут нових людей та співрозмовниківsmile.gif Приємного спілкування!
shooroop
Цитата(svk @ 29.5.2009, 23:21) «
привет всем, тобто привіт, я serg, народився, живу та маю надію, що буду жити й надалі, в славетному місті Франковому, тоб-то Станіславові. з чим і вас усіх вітаю.

Привет всем - це так знайомо.........І твій нік знайомий.
Вітаю і тут тебе.......
svk
Цитата(shooroop @ 29.5.2009, 23:42) «
Привет всем - це так знайомо.........І твій нік знайомий.
Вітаю і тут тебе.......

огромное спасибо за радужный приём, буду по-чаще заходить...

всем привет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
LikeOther
Микола Маркович.18 років.Студент ІФНТУНГ.Франківець,який дуже любить своє місто.
Обожнюю фотографію і подорожі...малюю в ФШ,люблю алкотреші laugh.gif ,веселі компанії з тупими приколами і красивих дівчат.
В майбутньому планую стати публічною людиною tongue.gif

(похвалився і досить dry.gif )
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Привітsmile.gif
Вітаємо тебе на Нашому Місті і бажаємо гарного спілкуванняwink.gif
BAD__GIRL
Усім привіт
Я Жанна)
дехто мав би мене тут пам*Ятати,я ще була учасницею форуму,коли Нашого міста не було,а існувала ще Бесіда
а колективчик перейшов на цей портал!
А як тепер мене сюди занесло,ой то весела історія)
Юраха починив мій компутор,тепер розплачуюсь)
але то всьо жарти)

а взагалі я просто дівчнка,яка любить малювати,а ще роблю біжутерію ручної роботи
завждии усміхнена та позитивна=)

скромна unsure.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Привітsmile.gif
Вітаєм з поверненнямwink.gif Надіємось, що НМ став не гірш, ніж Бесіда, чи не так?)
Majesty
BAD__GIRL перлинка, і всі ми раді вітати її в нашому колі. Може би навіть якісь зауваження чи пропозиції були, виходячи з багатого досвіду роботи.
dairedo
народилася у петрушці Оо
бурячки та морквини - мої брати та сестри=)
справжнім Пічєньком стало після солярію у мікрохвильовці...тепер у мені живуть родзинки..я скоро стану кєксом!!!!!
пробувалась на роль Джинджера у "Шрек",але проби провалила завдяки своїй надмірній сентиментальності та альтруїзму..=(((
не впасти зі столу мені допомгли хороші люди. вони мене не гризли,я їм дуже вдячне,бо ще й дось живу і дістаю перехожих питаннями про буття та існування аутичних панд...

ПС. якщо ви насправді вірите у вищесказане(тобто,вищенаписане) і вважаєте мене достойним кандидатом на вилучення з даного форуму за мій вроджений маразм,то будь ласка,але знайте,що нас багато=))))))
AytuchnaPanda
я панда...аутична панда...я сиджу в тіньочку та цілий день жеру бамбук...інколи ще я сплю...чого я аутична???...я не знаю...в мене дуже цікаве життя,сповнене глибокого філосовського сенсу...в мене м"яке хутро та дуже добрі очі...я кавайная няка^^

Joker
а я Ростислав з с.Побережжя. Тут, не дуже далеко - 25 км. НУ а може трохи далеко...
COLOBOCman
В мене там родичі є) колись бував в гостях) тепер рідко) Вітаємо на форумі.
13-den
Я 13-й Ден! 22 года. Алкоголик. Пофигист. Дедуган.Гигде не учусь и не работаю. Вмеру умный и вмеру тупой)))
Joker
Цитата(COLOBOCman @ 28.8.2009, 23:33) «
В мене там родичі є) колись бував в гостях) тепер рідко) Вітаємо на форумі.

Це ти про Побережжя ? Може я тебе знаю ?
COLOBOCman
Навряд)
ab73037
Всім привіт.
вибачайте на перед за помилки, погано в школі вчився smile.gif
де проживаю чим займаюсь незнаю чи це ітересно тож перейду до корисного
я працю в AutoCad
захоплююсь Illustrator (+++++), Photoshop (+++), Indesign (++++++)
якщо комусь потрібна допомога в сфері креслення чи рекламного дизайну звертайтеся
поможу БЕЗКОШТОВНО.
e-mail ab73037@gmail.com

www.ogoloshka.com
FelisTRS
Салют всім ! rolleyes.gif
Попав сюди з Ґуґля місяць тому - шукав 'графіті у Івано-Франківску' , навіть зареєструвався, але втратив лінк і ще й логін mellow.gif , сьогодні теж з Ґуґля ... подумав, що не випадковість rolleyes.gif .
З задоволенням займаюся ''барофарбовим воллартом''+малюванням, програмування і роликами wink.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
вітаю на НМsmile.gif
якщо ти потрапив двічі - це вже твоя карма, таки залишайся тут))
Ribbon
Ніколи не був активним учасником таких форумів (ну крім вузькотематичних).
Люблю своє місто Станіславів тому підтримую ідею розвитку такого сайту та форуму.
Знайшов ТУТ для себе багато цікавого(раритетні відкритки, панорами Станіславова та Івано-Франківська, дещо з історії та новин сьогодення).
Також люблю спілкуватися на українській мові.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Вітаю на НМsmile.gif
За листівки - дякую, недарма ж минула моя роботаwink.gif
FOX
Привіт усім!
Звати мене Андрій, на пари хожу в ІФНТУНГ (кажись smile.gif). Попав сюди випадково, якщо чесно, то ввів в гуглі "шкідливість енергозберігаючих ламп" і попав на одну із тем на форумі)), Ше шось почитав, туди-сюди, сподобалося, зареєструвався !

Останній форум мого перебування, це славнозвісний форум СітіНету, хто знає, тому РІСПЕКТ !( сидів під ніком Lecos). Більше ніде серйозно не флудив і ніде не притягався))). Ось так коротко про себе. tongue.gif

Нік говорить сам за себе! blink.gif

Andy_aka_Andy
FOX, ти чого в Булки аватарку спер?! laugh.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
FOX, я сиділа, але в чаті сітінету. нік - Really:)
FOX
Цитата(Andy_aka_Andy @ 27.11.2009, 23:55) «
FOX, ти чого в Булки аватарку спер?! laugh.gif

Сорі,поставив який був на компі ! щас поставлю свій казирний !
cccp812
кому интересно в читайте в блоге wink.gif
Агонь
о а я тоже в чаті Сітінету сидів smile.gif
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
та ти шоsmile.gif
Агонь, поділись ніком
aa3846
Я такий собі чоловік бігав, бігав по УкраЇні і завітав в Ивано-Франківск , друзів шукаю , може хтось остався живий , я ж давній, може нових друзів знайду собі.
FOX
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 30.11.2009, 19:28) «
та ти шо smile.gif
Агонь, поділись ніком

Ну думаю, що це Sashok !
Holja
Хей, станиславівці!
Я Холя, рада з Вами познайомитися +)
перетворюю кисень на вуглекислий газ, здобуваю освіту і займаюся творчістю в Івано-Франківську з народження. wink.gif
на форум потрапила хз як, чи це принципово?
zai
Зовсім випадково натрапив на фотографію рідного села і зацікавило походження. Живу в Одесі вже двадцять пятий рік. Щороку буваю в Франківську.
Black
Всім привіт ...
Мене звуть , Віталій випадково натрапив на ваш форум вирішив зарегитись , поінтересуватись чим інтересуєтесь ви =)
kira25
Привіт!
мене звуть Ірина, мені 20 років, студент smile.gif
Зареєструвалась на вашому форумі оскільки пишу курсову і тому необхідно зібрати якомога більше думок щодо рідерів (електронних книжок) у різних людей з різних куточків країни ))
husain_if
smile.gif о, нові люди smile.gif
beva
Звати мене Сергій, мені 15 років. Цікавлюсь футболом і компами, хочу поступати на прогаміста хотя в компах на рівні, не плінтуса, десь трохи вище) Хочу поступати в КЕП, але чи потрібно не знаю, тому поки що вчусь в СШ №5. Це все. Принаймні поки що))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
хочеш перевірити, чи підходить тобі ця професія - мінімально попрацюй в ній.
вітаю на НМsmile.gif
13-den
да много новых учасников но форум тухнет от того ещё больше...
Scary
Ну дик, стандартна тєма. Пам'ятаєш на економіці вчили про ринок товарів типу коден товар розвивається, досягає максимуму, а потім занепадає... От таке і з форумом...
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here