Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Коли буде тепло?
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Рідний Івано-Франківськ > Що нового в Івано-Франківську
pozitronik
В останньому слові заголовку теми можете робити наголос будь де, та цікаво коли буде тепло в наших квартирах? smile.gif
Strange_V
Обітцяють до кінця тижня.

P.S.
Цікава ситуація, дозвола на автономне - не дають, тепло - не дають..
Sashok
в мене вчора шось потеплішали батареї, але і всього...
п.с.
Цитата
Цікава ситуація, дозвола на автономне - не дають, тепло - не дають..

це геноцид!
Scary
Так Вам і треба. В мене тепло, по градуснику +22
pozitronik
Цитата(Sashok @ 28.10.2008, 12:49) «
в мене вчора шось потеплішали батареї, але і всього...

Ти напевне вже натираєш їх щоб не померзли smile.gif Сьогодні бачив якийсь дядько під білою хатою витягав електричний обігрівач з багажника новенький) Жаль фотіка не мав, був би сфоткав)

Можна примету свою замутити: "Якщо дядьки з білої хати запасаються електричними обігрівачами, тепла в квартирах чекайте довго"  laugh.gif
Barkas.if
Якщо не дозволяють автономне опалення, то електрообігрівачі непогана річ... Просто треба хороший обігрівач...
escaper
в мене в хаті вже хвилин 10-15 батареї теплі.
УРА ТАВАРІЩІ!!!!!!!!!!!!! tongue.gif
Агонь
Пацан! ти з якого району?)
А ми з тут зі Злюкою мерзнемоsad.gif
pozitronik
колись тепло дійде і до мене smile.gif
escaper
Цитата(Сашок @ 29.10.2008, 21:43) «
А ми з тут зі Злюкою мерзнемо sad.gif

ну так---Набережна рулить!!!!!!!! wink.gif wink.gif
Агонь
Рулить вул. Грюнвальдська і Привокзальний район тащєм-та... Там ми і встигли автономку поставити
А я от взв переїхав сюда, на Вєрхнюю Калонію чи як її
Кібер_злючка
Цитата(Сашок @ 29.10.2008, 21:43) «
А ми з тут зі Злюкою мерзнемоsad.gif

І не кажи, сусіде..... Холодіна просто капець....... Тільки ноут гріє холодними ночами і головне, що він завжди поруч і коли потрібне тепло він не відмовить... smile.gif))
bamik
24.10
В Івано-Франківську рішення про надання дозволу на відключення 1 500 квартир від системи централізованого опалення та гарячого водопостачання прийняв виконавчий комітет міської ради.
Головний комунальник міста висловив припущення, що виконком і далі буде погоджувати подібні заяви.
http://www.malakava.com.ua/article/7396

Сходив в Управління ЖКГ, напасав заяву на відключку від центрального опалення. Хз, можливо проканає, наступна сесія на початку грудня. Чота досить багато народу рвануло туди заяви писати за ці дні. Ждьомс результату rolleyes.gif
husain_if
Ходяч чутка що вже сьогождня мають запустити тепло по місту, ну принаймі в мому будинку cool.gif Жду не дождусь!
Scary
А мну пофіг - в мене тепло!
husain_if
блин так і не включии sad.gif Мені би гарячу воду тільки!!!
pozitronik
угу доречі, опалення є)) а гарячої води ні, от економлять на людях
Scary
Цитата(pozitronik @ 5.11.2008, 23:51) «
угу доречі, опалення є)) а гарячої води ні, от економлять на людях

А в мене і гаряча вода є... ІМХО тарифи н неї дуже високі запаз, добре щов мене автономне!
Агонь
Ну шо пацикі, гарячу воду відключили
подзвонивши на службу 0-80 (яка доречі, зараз 15-80!!! Будьмо уважні!!!) - сказали мені що гарячої води немає і невідомо коли буде - нашому рідному місту не видали лімітів на газ... Так шо є пропозиція відкрити купальний сезон першого березня smile.gif Заодно і помиємось smile.gif))

А якшо серйозно, сьогодні вперше за останні 4 місяці мився банячками. й*не керівництво!!!!
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
а мені тепленько, водичка горяча є... от що означає власний котел і бойлерsmile.gif)
Sashok
Цитата
от що означає власний котел і бойлер)

якшо кожен собі поставить, то вони вже електрику і газ людям відключатимуть
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
зате хоч своє
Andy_aka_Andy
Цитата(Sashok @ 13.2.2009, 9:43) «
якшо кожен собі поставить, то вони вже електрику і газ людям відключатимуть

досить виключити тільки електрику - котел без неї ні туди, ні сюди ))
хіба УПС прикрутити)
Andy_aka_Andy
а, до речі. Досить вихвалятись автономним опаленням, краще перейдем до реальної температури в наших помешканнях smile.gif
в кого скільки?

в мене в кімнаті, наприклад, взимку змінна t коливається від 17 до 20° С. Кажуть, температура комфорту складає 24 градуси.
А якщо у вас в квартирі температура впала нижче 18 градусів, то теоретично можна іти скаржитись в ЖЕО. бга-га =)
Агонь
Шановні Івано-франківці!
Пищ-пищь!
Є гаряча вода!!!!

Я правда вчора про це дізнався піздно ввечері, після того як тазіками помився, але от тепер є.. сьогодні два раза купалсо) Зараз перед сном третій раз душ прийму пищ-пищ!!

Агонь
Досить цікава стаття під спойлером
(с)3.14жжено з газети "Галицький кореспондент" http://gk-press.if.ua/node/737

Як «Івано-Франківськтеплокомуненерго» «нагріває» міську громаду

Scary
Цитата(Andy_aka_Andy @ 16.2.2009, 16:45) «
а, до речі. Досить вихвалятись автономним опаленням, краще перейдем до реальної температури в наших помешканнях smile.gif
в кого скільки?

в мене в кімнаті, наприклад, взимку змінна t коливається від 17 до 20° С. Кажуть, температура комфорту складає 24 градуси.
А якщо у вас в квартирі температура впала нижче 18 градусів, то теоретично можна іти скаржитись в ЖЕО. бга-га =)

Зараз +24, автономка таки рулить - в мене за рік виходить 1200 куб. м. газу, що разів в 5 менше ніж за рік за опалення від теплокомуненерго + гаряча вода є завжди
Charly
А скажіть мені, мої любі, а може хто мав/має справу з електрокотлами (тз бойлерами). Шо можете порадити, і кіко ото щастя вартує. Спочатку у гривнях, а потім в кВт/год на місяць?
Буду вдячний за будь-яку інфу.
kucher
Так як у мене немає газу у будинку, стоїть бойлер, уже років з 7-8, місткістю на 80 літрів, тоді коштував щось 600-700 грн.
Електрик жере пристойно, точної цифри сказати не можу, багато ел. пристроїв і плитка теж електрична. Зараз є багато різних модифікацій і виробників, дають різні гарантій і різне обслуговування. Практична штука, так як державною гарячою водою уже не користуюсь другий рік, надто дорого і не завжди вона гаряча.
про котли нічого не чув, але знаю що електрики споживає ще більше ніж бойлер.
Charly
Власне цікавить саме бойлер, акі живу на винайманій квартирі, і комусь робити багато доброго не те шо не хтів би, думаю просто недоцільно. От говорив хтось зі знайомих шо купили дета недавно такого електрокіпітільніка на 80л і лєтрики гамає 200кіловат. Я троха сумніваюсь, тому хтів почути думки з приводу.
kucher
недавно побачив на квартирі, яку знімають новий тип підігріву води. Ніякого резервуару немає, гріє напряму...правда прилад дуже потужний, понад 10 КВт, займаю дуже мало місця (40*10*15 см). От тільки скільки воно коштує і як воно правильно називається, щоб запитати у магазині, я не знаю.
Можете і за таке запитатися...
bamik
Цитата(Charly @ 3.8.2009, 21:29) «
Власне цікавить саме бойлер, акі живу на винайманій квартирі, і комусь робити багато доброго не те шо не хтів би, думаю просто недоцільно. От говорив хтось зі знайомих шо купили дета недавно такого електрокіпітільніка на 80л і лєтрики гамає 200кіловат. Я троха сумніваюсь, тому хтів почути думки з приводу.

МАю бойлер на 100 літрів Termal. Час нагріву з нуля - 2.2 год. Використовує 1.6 кВ/год. Кароч бойлер і всі світла, мікрохвильова, компутер, телевізор, халадильник - близько 60 гривень на місяць за світло!
firestalk
Вже теплішає, лишайте «зимові» покупки на літо — буде дешевше.
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here