Хто: Технічний відділ
Мешканець №: 5
Подякували: 98 раз
Завше з батьками і батьками батьків складаються стосунки по різному, інколи можна на чомусь поперечитись з батьком і матір'ю, але це може зрозуміти дідучь чи бабуся і помогти розібратись, а як у вас з батьками ваших батьків?
Хто: Мешканець
З: Івано-Франківськ
Мешканець №: 207
Подякували: 10 раз
мої бабуся і дідусь помрли коло трьох-пяти років назад...( але, коли вони ще жили, то задовольняли мої бажання по максимуму...правда дуже боялись, щоб я ніде не пропала..і гуляти тільки під наглядом пускали)))еххх...такі розумні люди були...а так сі стало( тужу за ними...але думаю, якби зараз вони жили-багато речей, які б зрозуміли батьки, вони б не підтримали...
З: if.ua
Мешканець №: 230
Подякували: 73 раз
я до діда була дуже привязана. поки він не помер, то був мені і вчителем, і наставником, і другом, і помічником. якби не він, то я б, мабуть, не мала б тяги до прекрасного, не хотіла б читати і не знала б стільки, адже багато речей я дізналась саме від нього. дуже жаль, що він помер, але те, що він мене навчив - запамятається на все життя.
Мешканець №: 616
Подякували: 2 раз
Я завжди був близьким до своїх дідуся і бабусі. І майже все дитинство ріс коло них. Більшість, на мою думку позитивних в мені речей зявились завдяки їм. Зараз правда живу від них далеко і тому нажаль бачу їх рідко.