Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Сімейне життя
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Сім'я
Сторінки: 1, 2
pozitronik
Яке веше відношення до сімейного життя? Чи готові ви до цього? Як готуєтесь? Яким його бачите? Як вам воно?
Majesty
Сссстрааашшшно.
Кінець романтиці. Постійні побутові конфліктики, які лиш спочатку сприймаються як милі вибрики.
Замістть апгрейду компа - якісь шмотки, посуд, ремонти...
Щоб побухати нічку з кентами потрібен особливий дозвіл... Бо не завжди хочеться іти з тобою.. Секс перетворюється на подружній обов"язок ((

Зрештою, одруженим ще не був, може все і не так.
Nymphetamine
я думаю, що сімейне життя буде таким, яким його собі навієш...у мене все має бути в шоколаді...мужній чоловік-голова сімї,який прислуховується до думки дружини, цінує її, і поважає... і жінка...не менш головата...вірна...і хороша мати)))в таких випадках конфліктів не має бути...
Ptashechka
Жесть! кінець свободі. Кінець тусовкам до 4-5 години ночі. Вже не потриндіти з подругами за чашкою капуччино (треба спеціальний дозвіл, як зауважив Majesty, який можна отримати не частіше , ніж раз на 3 місяці і то за умови, що чоловік буде поруч і слухатиме що ви обговорюєте), що вже казати про корешів... Готувати-прибирати-ібатися-готувати, і більше ніякого часу на себе; І взагалі - створення сім"ї - це рівноцінно суіциду. Хоча нє, краще вже суіцид, чим ще раз заміж, хоч і цивільно
Sashok
Цитата
І взагалі - створення сім"ї - це рівноцінно суіциду

ну це ти жостко перегнула палку. Нафіг тоді жити, тре оставити якесь потомство, їх виростити, навчити чогось, а так на старість може і тобі поможуть якшо тре буде, ато жити і помирати в самотності, коли небуде кому склянки води подати це некраще...
Ptashechka
ну да, вам чоловікам легко. Ваша задача в сім'ї-забезпечувати і все. 8 годин на день відпахали на роботі, скільки захотіли - стільки на сім'.витратили, а не зхотіли, дружина за свій кошт і іжу купить, і дітей нагодує, і одяг ім купить, і за комунальні заплатить... А що, зараз же рівноправ'я! а нам??? Забезпечувати зі свого боку сім'ю, виховувати дитину, готувати, прибирати, і вже падаючи на ліжко і мріючи відпочити, ми мусимо ще й задоволення чоловіку приносити. От поставте себе на місце дружини. ви б втекли від такої участі світ за очі. А чого ж жінка має миритися? особисто я вирішила - більше ніяких сімей!!! Дівчатка, милі, замисліться перед тим, як казати хлопцю "так" на пропозицію заміжжя. Дуже вас прошу. На помилках вчаться wink.gif
Sashok
ну для того напевно спочатку і зустрічаються, а не женяться в наступний день, тут вже від людини залежить, то саме можна і про жінок написати, гуляють, а на чоловічі плечі лягає вся та робота
fantom2
"Готувати-прибирати-ібатися-готувати" а ти як думала? тільки "іпаттись-іпатись-взятисумочкупітизподружками-іпатись-спати"?)))))
Одна нормальна відповідь...(хоча кумедна...ну хоч якось тра з ситуації виходити)))..
А решта такі ..ніби в вам 12 років і ви вірити в принців на білих конях)))))...Вибачте якщо щось не так...!Це перше..а друге як можна собі майбутнє планувати таке без проблем як дехто тут планує....треба наоборот до них готуватися....бо не має нічого ідеального...проблеми для того і є щоб їх вирішувати...а а ваше подружжя має це робити разом!а на рахунок того що не тра одружуватисть то це тупоsmile.gif)))...просто якщо люди нормальні то і життя в них буде нормальне....ну а якщо в коголь якісь торможеніє в голові є то і життя таке буде...не всіж однакові....))))Коли поради не мають 100% підтвердження я б радив їх не радити...бо люде ще в житті добре не визначились і будуть дурниці робити))))!!!!!!!!
КрішнА
але ви люди просто Аццкі Жжотє)) випивка , компанійі ..це все такий брєд))з часом вам захочецця сімйі і дитини..а йакшо ви сприймаєте за істину подійі серіалу "Щасливі Разом" то енто вже клініка)))хоча все залежить від учасників подружжя...йакшо жінка нормальна і розумійуча а не йазва а чоловік не йакись тиран шовініст то всьо буде грати))цигіль цигіль ай -лю-лю) канечно шо нема ідеальних людей..але треба всі конфлікти зводити на нівець))
COLOBOCman
Цитата(Ptashechka @ 26.7.2008, 20:16) «
ну да, вам чоловікам легко. Ваша задача в сім'ї-забезпечувати і все. 8 годин на день відпахали на роботі, скільки захотіли - стільки на сім'.витратили, а не зхотіли, дружина за свій кошт і іжу купить, і дітей нагодує, і одяг ім купить, і за комунальні заплатить... А що, зараз же рівноправ'я! а нам??? Забезпечувати зі свого боку сім'ю, виховувати дитину, готувати, прибирати, і вже падаючи на ліжко і мріючи відпочити, ми мусимо ще й задоволення чоловіку приносити. От поставте себе на місце дружини. ви б втекли від такої участі світ за очі. А чого ж жінка має миритися? особисто я вирішила - більше ніяких сімей!!! Дівчатка, милі, замисліться перед тим, як казати хлопцю "так" на пропозицію заміжжя. Дуже вас прошу. На помилках вчаться wink.gif

1. Чоловік в сім"ї не тільки прибуток має принести, інколи може ночі неспати шоб дуьмати як для своєї сім"ї$ заробити грошей шоб поїхати відпочити або шось купити або шось в тому роді.
2. Дружина за свій кошт їжу не купляє бо вона доглядає за дітьми і квартирою, а саме чоловік намагається заробити для своєї сім"і і покращити її побут.
3 Тебе ніхто не силує задоволення чоловіку приносити, а якщо ти від цього не отримуєш задоволення то нащо тобі ваапще цих чоловіків.
...от жила би ти в 25 ст до нашої ери, то побачили б як ти заспівала коли б чоловік з охоти не приніс нічого(я маю на увазі те, що в наш час хоч варите і купляєте ви, але всерівно чоловік повинен давати вам для цього якісь средства)
Висновок один...як і з ким сім"ю збудуєш, то так воно і буде...хоча пташко, думаю тобі тре не чоловіка, а маму, яка буде все сама робити, і т.д.

Складається враження, що ти стараєшся до себе таким чином привернути більше уваги ставлячись до деяких речей так шокуюче(я про сім"ю,діти і стосунки)ІМНО
greya
Люди, у нас свобода! 

хто боїться сімейного життя - не варто й пробувати! краще будьте самі, любіть лиш себе! ні про кого не дбайте і не діліться ні з ким проблемами!!!! найцікавіше буде потім - проводити вечори, дні, і ночі насамоті!!! - ну це ж чудово!!! правда?.... та й для чого взагалі сімї?.... краще жити вільно та "іпатись" з ким завгодно!.... ура!!!!!

........чудова персперктива?  blink.gif

з.і. якщо чесно - "сімя" і сімейне життя для мене  - не штамп у паспорті. це відносини між людьми. взаємодовіра не рік чи два (наскільки стане "зустрічання"), а на роки.... 
Sashok
Цитата
а на роки....

до кінця життя
Ptashechka
Я в шоці, пацани!!! Як я думала, так і є. Ви одружуєтесь лише заради того, щоб мати безплатну прислугу! Все! Стаю 100% лезбіянкою! Почитала я тута і волосся дибки стало. Як так можна до нас відноситися, а? Я не розумію. По-вашому, жінки існують лише для того, щоб пахати на вас, в той час, як ви будите лише розважатися? в цьому топіку ні слова не сказано, яку участь в шлюбі бере чоловік, крім тієї, що приходить на все готове, і йде далі по своїх справах.
Шкода, що в нас час ще є дурочки (і я такою колись була), які так закохуються, що готові всім жертвувати заради блага чоловіка чи хлопця...
Сорі, якщо когось образила.

З.І. fantom2, особливо вище сказане відноситься до вас. співчуваю вашій майбутній (чи може вже? ) жінці.
COLOBOCman
Цитата(Ptashechka @ 29.7.2008, 20:46) «
Шкода, що в нас час ще є дурочки (і я такою колись була), які так закохуються, що готові всім жертвувати заради блага чоловіка чи хлопця...

Любов це і є готовність до самопожертви, шкода що вже невмієш вже закохатись, тепер ти точно як дурочка(сорі якщо образив).

ІМНО свої справи чоловіки і роблять заради того щоб забеспечити сім"ю, якьби було інакше то нам би вистачало 4-ї частини тих грошей, думай шо пишеш, можливо тут сидить твій майбутній чоловік, ой сорі забув....твоя жінка)) одним словом кноунада це на мою думку і нісенітниця, перечитай пости вище, нехочу писате одне й те саме.
greya
ми без шлюбу і сімї - гірше тварин... бо навіть серед них є щось більше ніж просте спарювання.....

мабуть я теж "дурочка",.... ба я хочу для когось жертвувати, старатись, дарувати щось... не думаю, що мені не відповідять взаємністю, просто обирати треба з головою.
Majesty
sad.gif
Цитата
Я в шоці, пацани!!! Як я думала, так і є. Ви одружуєтесь лише заради того, щоб мати безплатну прислугу! Все! Стаю 100% лезбіянкою! Почитала я тута і волосся дибки стало. Як так можна до нас відноситися, а? Я не розумію. По-вашому, жінки існують лише для того, щоб пахати на вас, в той час, як ви будите лише розважатися? в цьому топіку ні слова не сказано, яку участь в шлюбі бере чоловік, крім тієї, що приходить на все готове, і йде далі по своїх справах.

sad.gif Пташенятко, розумію, що в твоєму теперішньому стані лиш можу підлити масла в вогонь. Подумай, своїми словами робиш комусь боляче.
13-den
Подружне життя і кохання речі не зовсім сумісні.
Шлюб в більшості випадках руйнує центер кохання в парі...
Тембілше в наш час весілля відбувається за однієї дуже популярної прицини...
Я думаю хто розумний зрозуміє про що я!
- - -
Кохання псує шлюб, як цукор добрий чай!
З цією фразою я частково погоджуюсь.
greya
)))) хороше вино з роками стає лиш цінніше, а погане перетворюється на оцет.... від штампу у маленькій книжечці любов зникнути не може. 

це все так відносно. головне щоб те кохання було)))
jet
Цитата
Шлюб в більшості випадках руйнує центер кохання в парі...

люди, давайте ви не будете тут ділитись такими от "премудростями" та поетичними цитатами. Бо не шлюб руйнує, а люди самі. Подумайте, проаналізуйте, може, зі вступом у шлюб змінюються ваші пріоритети та очікування? Бо то так безвідповідально казати, що штамп в паспорті руйнує кохання чи якийсь там центр.
Akceptor
Ну з моїх знайомих статистика поки-що невтішна: 4/4 - 4 одружилися/ 4 зразу ж пропали з життя. Якщо когось не влаштовує постійне обмеження його волі, то і шлюб починає ставати ярмом. А там уже все зрозуміло.
NetStar
Особисто для мене сімейне життя - найцінніше і найкраще шо може бути у людини. Це ж так класно коли ти повертаєшся додому і знаєш шо тебе там люблять і чекають... А засинати і прокидатись в обіймах коханої людини?.. А конфліктів уникнути повністю ніколи і нікому не вдасться... але якшо в сім"ї буде любов і гармонія то цих конфліктів буде надзвичайно мало... (як то кажуть - Брак - сообщество, состоящее из господина, госпожи и двух рабов, общей численностью в два человека) і вони просто не будуть так замітні серед того доброго шо приносить сімейне життя.

З.І. Непамятаю де вичитав шо в древній Греції жінки рахували свій вік не від дня народження а з дня шлюбу. Цим вони показували шо тільки подружнє життя має для них сенс. Незнаю наскільки це правда але думка мені сподобалась.
Кібер_злючка
Цитата(NetSt@r @ 19.10.2008, 17:08) «
Особисто для мене сімейне життя - найцінніше і найкраще шо може бути у людини. Це ж так класно коли ти повертаєшся додому і знаєш шо тебе там люблять і чекають... А засинати і прокидатись в обіймах коханої людини?.. А конфліктів уникнути повністю ніколи і нікому не вдасться... але якшо в сім"ї буде любов і гармонія то цих конфліктів буде надзвичайно мало...

Цілком згідна... Прям моїми словами написав... Головне, щоб ці двоє людей хотіли сім"ї і шлюбу однаково сильно і однаково сильно хотіли його потім берегти... А шлюб найчастіше і справді псує стосунки... Матеріальне стоновище, секс, стосунки із батьками... Потім діти і та любов уже переходить на дітей і увага вся дітям... Звісно, буває і казка, але дуже рідко...

А саме атстойно - це виходити заміж або женитися по зальоту....
NetStar
Цитата(Кібер_злючка @ 19.10.2008, 17:30) «
Звісно, буває і казка, але дуже рідко...

Нарахунок першого скажу шо декілька раз наблюдав картику коли подружжю за 50 а вони за ручку ідуть. Навіть знайомих таких маю. Так мило rolleyes.gif .

А нарахунок другого - ше є така недобра річ як шлюб через гроші.
Sashok
Цитата

якшо пара і так готова до шлюбу, думаю на це можна і незвертати уваги, хотя в даному випадку це інший випадок blink.gif
greya
ну це звісно флуд...)  wink.gif

але начиталась  - і тепер думаю, що я мабуть хвора, бо з власного бажання норамальна людина виходити заміж не захоче... такі страшні речі пишуть.... у-у-у... тому - лиш якщо "залечу"!!!

(термін просто супер - я от щойно мамі по приколу сказала "мам, я залетіла" - а вона так спокійно "куда?" laugh.gif )
COLOBOCman
Цитата(greya @ 22.10.2008, 19:37) «
(термін просто супер - я от щойно мамі по приколу сказала "мам, я залетіла" - а вона так спокійно "куда?" laugh.gif )

Ухахахахахха, дякую! зранку настрый підняла ппц!)))))
NetStar
Цитата

сьогодні побачив на вулиці молоде подружжя... досить молоде (то шо подружжя - 100%, спеціально на руки подивився). Дівчина була вагітна. І по ним було видно шо вони дуже щасливі. І так блін жаба задавила шо ледь вовком не вив. Так шо всі у кого думки про сім"ю схожі на ту шо в цитаті:

| ____|____|____|____|____|__
__|____|____|____|____|____|
|____Убиваца апстену_____|_
__|____|_ СДЕЗЬ! _|____|____|
|____|____|____|____|____|__
13-den
Это всё простые житейские проблемы - пожениться, выйти замуж...............
На вас всех с детства нагружают что б когда выросли обезательно создали семью, а тем более если у вас бы был ребёнок... "Как ребёнок будет безотцовщиной..."
А самое смешное что этот штамп в синенькой книжечке реально напрягает пару... Пара сама себя из-за этого в угол заганяет и их союз.
Я не говорю что бракосочетание это ужасно, просто это не поддерживаю.
Есть почти идеальные пары и какие счасливы от того что они муж и жена, но во многом это всё самовнушение. Жаль что так есть.
Двое влюблёных людей могут спокойно прожить счасливо и без этих формальностей, главное чувства между ними, а под венец можно успеть всегда хоть в 50-70 лет!
Sashok
Цитата
А самое смешное что этот штамп в синенькой книжечке реально напрягает пару... Пара сама себя из-за этого в угол заганяет и их союз.

ти так говориш наче вже женився)
Цитата
Есть почти идеальные пары и какие счасливы от того что они муж и жена, но во многом это всё самовнушение. Жаль что так есть.

і звідки ти так все знаєш..? психолог?)
мені здається шо вони щасливі просто від того шо разом живуть, жо разом виховують своїх дітей, і шо в крайньому випадку їм більше нічого нетраба...
Andy_aka_Andy
Цитата(Majesty @ 28.1.2008, 13:06) «
Сссстрааашшшно.
Кінець романтиці. Постійні побутові конфліктики, які лиш спочатку сприймаються як милі вибрики.
Замістть апгрейду компа - якісь шмотки, посуд, ремонти...
Щоб побухати нічку з кентами потрібен особливий дозвіл... Бо не завжди хочеться іти з тобою.. Секс перетворюється на подружній обов"язок ((

Зрештою, одруженим ще не був, може все і не так.

Усе приблизно так (кажу, бо був одружений...) smile.gif Але все це не є однозначно негативним, а тільки в тому випадку, якщо ти не готовий або не вмієш дати собі з тим ради rolleyes.gif
Andy_aka_Andy
Та й взагалі, Позітронік тут таку тему закинув... Неможливо спокійно читати, бо реально проймає... mellow.gif
Думаю, шо всім нам треба залишити своє потомство (хоча б в одному екземплярі). Це закладено природою! А щоб виховати своє чадо, на те й потрібна сім'я. Звичайно, можна "скинути" дитину у якийсь відповідний заклад, але це злочин...

І ше - до особи жіночої статі, яка гаряче висловлюється проти сімї, причім чомусь в усіх сімейних проблемах звинувачує чоловічу половину.
Пташеня, якшо тобі зараз біля 20 років, то ще можеш гуляти до 4-5 ранку і все таке, це нормально. Але якщо загуляєшся до 30-ки і вже аж тоді задумаєшся про сім'ю і дітей, то подумай також про те, що коли твоя дитина ше вчитиметься в універі, тобі буде вже 50... ІМХО, це не дуже приємно sad.gif Найкраща сім'я - це коли батьки і діти якомога ближчі за віком, так значно легше..
Антін Кравс
Всі так активно обговорюють це....що зовсім забувають, про те що може статися так що....ти нікому не будеш потрібен.
Хіба всі мають свою половинку? А я щось сумніваюся, є такі люди якісь...емм...варятські яких ніхто не розуміє...і так напевно незрозуміє....психи....вони навіть не починають про те думати....
А ще...ще ж буває так що почуття невзаємні... І який тоді шлюб? яка сімя? Ну от....а...а хіба мало сказано про те що одиниці знаходять справжнє кохання, ще менше його втримує (якщо це так, в чому не знаюсь) ... але!!! одружуються то не одиниці, а навпаки ...масово всі! sad.gif То того вартує?
Ptashechka
Цитата(Andy_aka_Andy @ 5.12.2008, 22:34) «
то подумай також про те, що коли твоя дитина ше вчитиметься в універі, тобі буде вже 50... ІМХО, це не дуже приємно

бУгАгА! Япадсталом!!! Анді, в моєму роду (по материнській лінії) всі жінки народжували... після 30. Наприклад, я народилася коли мамі було майже 36. Сестра раніше - в 28. То ж рах**, коли я пішла на 1 курс, мамі було 53 роки. Нічого страшного не сталося)))

Цитата
sad.gif Найкраща сім'я - це коли батьки і діти якомога ближчі за віком, так значно легше..

Наврядчи... Зараз в мами великий життєвий досвід. Вона на мої проблеми може подивитися з висоти прожитих років і побачити що мене чекатиме в тому чи іншому випадку вибору. Зарахунок того, що між мною і мамою 35 років різниці, вона для мене кращій порадник у життєвих справах. І, вона сучасна!
Дякую їй, що вона колись нам з сетрою сказала, що перед тим як виходити заміж, поживіть дівчатка в цивільному шлюбі.

------------------------------------------
ей, чого мої слова відображуються зірочкам и? 0_о адміни, ви проти математики?
Sashok
з сімейним життям тоді спішити нетре, але й постаратись незагуляти тож вміти потрібно
нарахунок віку батьків і дітей сказати важко, адже якшо старіші батьки то в низ буде більше часу на виховання дітей, а молоді батьки ше самі пособі діти

А нарахунок невзаємності, то таке ЖИТТЄ, на те і говорить про взаємні почуття.
На цій планеті є хоть одна людина яка тобі підходить тіки незавжди у нас получається її побачити, почути...
Ptashechka
Цитата(Sashok @ 6.12.2008, 17:53) «
На цій планеті є хоть одна людина яка тобі підходить тіки незавжди у нас получається її побачити, почути...

Як гарно прозвучало...Нажаль так частіше за все і трапляється... в кожного з нас є своя "друга половника" але не кожній людині доля її зустріти...
Sashok
а оптимістом пробувала бути?)
greya
Цитата(Ptashechka @ 7.12.2008, 18:04) «
Як гарно прозвучало...Нажаль так частіше за все і трапляється... в кожного з нас є своя "друга половника" але не кожній людині доля її зустріти...

сорі, це фраза не конкретно до Ptashechka, просто вона озвучила... -

Зустріти - доля. на те вона й доля - що створена для нас. інша справа - прийняти свою долю. а не плакатись на життя. в любові - треба любити а не чекати поки полюблять нас...
Ptashechka
greya нема нічого гіршго, аніж не взаємне кохання...
Sashok пробувала... не получається. я по природі реалістка...
greya
) мабуть немає такої людини яка не кохала не взаємно. але що? кохання - на те і кохання, щоб ЛЮБИТИ, а вже потім - "бути любимими".... 

може тому ми й такі нещасливі - що не навчились ПРОСТО ЛЮБИТИ.....)
Niko
Я абсолютно погоджуюсь з думкою Греї, якщо вже мова зайша за кохання, то звичайно чисте кохання це таке яке не заплямоване бажанням отримати щось взамін. А на рахунок подружнього життя, то напевне скільки людей стільки й думок smile.gif, кожен сім’ю свою бачить по різному. Як міні сказала одна одружена знайома: "шлюб - це святе, ми любі незгоди і непорозуміння стараємось вирішувати обговоренням!" Я точно не можу сказати скільки вона вже одружена, але вона щаслива! Тому бажаю і вам занайти саме ту людину для подружнього життя, живучи з якою ви б могли друзям сказати це ж що і моя знайома.
karvasha
Кто бы что не говорил против семьи итог всегда один и тот же- Все потом женятся! Ткк что говорим одно а делаем другое.
Лично я замужем и не мало времени, и дети есть. Так же любила свободу, тусовки, веселье. Вообще была очень активной девушкой, и категорически была против брака. А встретила своего будущего мужа и все ...... Я замужем, люблю , любима и горжусь этим !!! А самое класное то что с каждым днем люблю все больше и больше!
horo6aya
и я могу с радостью сказать, что я замужем ))

когда оба мудры и любят - никакого дискомфорта не будет! ив сауну с пивом без жены на ночь - не вопрос! и жена без мужа на неделю к родственникам - не проблема!

должен быть компромисс! а он нереален без доверия!
Ptashechka
Цитата(karvasha @ 12.12.2008, 12:34) «
Кто бы что не говорил против семьи итог всегда один и тот же- Все потом женятся! Ткк что говорим одно а делаем другое.

Хай мій пост видалить злий адмінчег ( laugh.gif), але вставлю своє ІМХО: як банально і прімітивно! Людина сказала - людина зробила. Життєві принципи на то і є принципи, що їх порушувати не можна.Хтось хоче все життя залежати від інших (такі одразу після школи, замість того, щоб почати самостійне життя, виходят заміж), а хтось хоче все життя прожити вільним птахом.
Хоча, як кажуть, респект що маєш силу волі любити і пишатися цим))

Цитата(horo6aya @ 8.4.2009, 3:46) «
когда оба мудры и любят - никакого дискомфорта не будет! ив сауну с пивом без жены на ночь - не вопрос! и жена без мужа на неделю к родственникам - не проблема!
должен быть компромисс! а он нереален без доверия!

Ну чекай, одна справа мати друзів і подруг і з ними бачитися - це самособою, без цього не життя, а в"язниця якась...
А як стосовно биту? Прибирати за чоловіком, годувати його (хм, досі не розумію, чого чоловіки не можуть жити на мюслі, як всі жінки все життя живуть)... Брр!!! Краще все життя жити соло.
Andy_aka_Andy
я люблю мюслі laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ptashechka
Цитата(Andy_aka_Andy @ 8.4.2009, 18:39) «
я люблю мюслі laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Хм... Справді? Ти мене заінтригував. Перший хлопець, який сказав, що любить мюслі. Великий респект! smile.gif
shooroop
Це смотря які мюслі їсти...я знаю одну марку....прожив би на них все життя
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
кому шо, а Енді - мюслі!:)
он-топ: колись мені мій тато сказав, що мені треба чоловіка покірного, здатного піти на компроміс або такого, з яким я маю однакові погляди на життя. І я вважаю, що всі негаразди в сімейному житті вирішити компромісом, а ще краще, аби їх взагалі не було і обох усе влаштовувалоsmile.gif І я не сприймаю сімю як каторгу, в кінці кінців спочатку деякі особи проти сімї, а потім кажуть: " Як би мені хотілось прокидатись в обіймах коханої людини щоранку..."
greya
+1 попередньому посту

маю як приклад історію, як двоє абсолютно різних людей одружилися. навіть попри пристрасть і любов бувало їм тяжко, різні погляди, різне мислення... але прожили вони до глибокої старості і зараз живуть) і вже старенький дідусь кличе свою кохану на морозиво) і робить подарунки..... 

а формула їх щастя проста. на питання як вони так ужилися і знайшли спільну мову, кожен незалежно відповів - "а я раніше майже щодня думав (ла) от ще цей день - і завтра розведусь, а сьогодні, ще понасолоджуюсь шлюбом....) і так день за днем "сьогоднішньої" насолоди. а завтра..... а "завтра" - на щастя, так і не настало!)))))))))"
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
насправді, зараз поняття сімї дуже змінилось. захотів - одружився. захотів - розвівся.тому не робіть поспішних висновків!
маю історію з життя: одна пара розлучилась десь рік тому, у них мала дитина. розлучились через зраду чоловіка. і от зараз той самий чоловік, що знехтував дружиною, шлюбом, хоче повернутись до дружини, але пізно, вона знову виходить заміж.і не хоче вертатись до чоловіка, бо він їй зрадив... зробив поспішний висновок...
Xmarka
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 10.4.2009, 19:56) «
кому шо, а Енді - мюслі!:)
он-топ: колись мені мій тато сказав, що мені треба чоловіка покірного, здатного піти на компроміс

ну не знаю, для мене це різні речі: покірний і той, що здатний піти на компроміс..
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here