Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Що ви думаєте про емо?
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Відносини
Сторінки: 1, 2
Majesty
Всі напевно знають хто такі емо, що ставлять за мету і чого варті. Щоправда я сам не так давно про це дізнався. Як ви до них ставитесь? Що в них подобається, що ні.

Я особисто проти них нічого не маю, але можна погнати. Тим більше вони безобідні, не те що гопи. Най жиют.
Sashok
Всі емо як емо, а наші франківські якісь веселі, вони не тру biggrin.gif
AutoLove
Емо - це не визначений стан, це люди які не бажають жити у сформованих соціальних групах, вони не знаходять собі там місце, тому створили свою спільноту. Це спричинює негативний характер у суспільстві, люди що не змогли прижитися у теперешньому суспільстві, несуть загрозу і ще читкіше вимальовують границі між різноманітними соціальними групами у молоді.
Наприклад серед моїх друзів є багато представників різних соц. груп - панки, репери, гопи, спортсмени і т.д., я з ними дуже легко находжу спільну мову і у нас з"являються спільні зацікавлення, спільні ідеї,спільні проекти, а що спільного може бути у мене з емо? Те саме що із Свідками Єгови, тобто - нічого!
Можливо багато хто з Емо і є Свідками Єгови?
pozitronik
люди, коли ми вже перестанемо ділитись...
Majesty
Цитата
люди, коли ми вже перестанемо ділитись...

Який це поділ.... Просто люди об"єднуються за інтересами, способом мислення )) наприклад дівчатка емо гарно виглядають, щоправда не спілкувався, може з ними можна про щось цікаве побазікати ))
На днях (хелоуін) бачив в пижику худющого пацана емо, мокрого ще й тушшю розмальованого ) оце вже щось не те... жуть )))
COLOBOCman
Так ладн....якшо я вже почав всюди флудити...то пофлужу і тут...)
Буває інколи спілкуюсь з особами, на яких говорять, шо вони "емо"....шо я з цього зрозумів....
Емо не має тільки те й робити що скиглити, а й радуватись, згадайте два кольори шо це всьо символізують, один з них досить світлий і радісний(правда для пацанів чуть підаристичний))) Так вот...ЕМО - себто емоції, я вот наприклад в принципі тож по натурі тож емо, бо в мені купа веселих бісиків шо з мну аж пруть(як ви і бачили на формівці), хоча в більшості ЕМО мають бути на душі смуток, жаль, розбите кохання, кохання яке не почалось ізза того шо "Уйди я ЕМО и мне проще быть самой, не хочу что б ты страдал вместе со мной", і т.д. і т.п. Хоча дійсно тру ЕМО має бути нещасним. Вони досить інтересні, хоча бачу суспільство до них ставиться як до мягких ігрушок, одним подобається, другі ненавидять, чесно кажучи я інколи їм і симпатизую, але інколи це жахливо втомлює, нарахунок розмальованих тушшю, то я думаю шо як для хелоувіна це тру, бо так його тре проводити(на жаль не бачив як в нас тут було в ІФ, бо був на той час у ЛЬвові). А нарахунок будення, то це як гопнікі кажуть "Фуфло". До речі, мені би було набагато приємніше провести час з чотирма емо(навіть якби вони сиділи і плакали) чим терпіти Реальний Базар Чьоткого Пацана, який "жизнь токає" (себто гопніка).
Sashok
Наші франківські емо хороші, в багатьох з них тоже багато бісиків, як і втебе, тому можна і відриватися з ними...
Majesty
Цитата
Наші франківські емо хороші, в багатьох з них тоже багато бісиків, як і втебе, тому можна і відриватися з ними...

Ну це вже точно не тру емо (до речі, правильно казати "імо", але "емо" логічніше і прикольніше).
З емо не відривався, але класно відриватись з хіппі, а ще є такі гопи, які самі по собі класні люди, і не дурні, лиш життя їх поставило в такі рамки, що інколи їхні манери є дещо грубуваті. Таких гопів, на жаль, мало.
Цікаво, як емо проводять час (приклад - день з життя емо не наводити).
COLOBOCman
Цитата(Majesty @ 28.11.2007, 13:30) «
гопів, на жаль, мало.

Гопів мало??? Ой чувак...хворіти тобі ше і хворіти....
Majesty
Цитата
Гопів мало??? Ой чувак...хворіти тобі ше і хворіти....

Цитата
є такі гопи, які самі по собі класні люди

Цитата
Таких гопів, на жаль, мало.

Гопів повно, та цікавих людей серед них надзвичайно небагато ))

Цікаво, як гопи відносяться до емо? І як емо сприймають гопів?
COLOBOCman
Цитата(Majesty @ 29.11.2007, 18:51) «
Гопів повно, та цікавих людей серед них надзвичайно небагато ))
Цікаво, як гопи відносяться до емо? І як емо сприймають гопів?

Наскільки я знаю емо до гопів відноситься як і всі - знаважають, ненавидять, но попускаються.

Гопи до емо відносяться як і до всіх представників неформальних соцоргінізацій. Тобто гноблять, тушать, ненавидять, і т.д.
Majesty
Прикольно було би якби емо попускали гопів )))))) ціни би їм не було

А емо ходять в кіно, на дискотеки (концерти не в счот) чи виключно слухають в навушниках "Tokyo Hotel"?

А які ще групи слухають емо?
COLOBOCman
Цитата(Majesty @ 30.11.2007, 2:33) «
А емо ходять в кіно, на дискотеки (концерти не в счот) чи виключно слухають в навушниках "Tokyo Hotel"?
А які ще групи слухають емо?

Якшо емо йже на дискотеку, то вын точно не трушний)

В кіно вроді ходять)

Найчастіше My Chemical Romance, Amatory - це то саме шо для гопніків шансон)
An@ken
(&Markiz) Лишь 300 грамм свинца в висок
(&Markiz) Уйти помогут и забыться
(&Markiz) Ложаться пальцы на курок
(&Markiz) И сердце прекращает биться...
(&Markiz) >_<
(&Markiz) 300 грам свинца это заряд противотанковой пушки...эмо совсем оху..и...

Мені чисто всерівно емо чи ні) головне шо Приколів купа по темах)
greya
ну особливих думок не виникає. тоді би мені прийшлось думати і про реперів, і про клаберів і про прихильників східної музики... ітд. 
вони ж усі переносять захоплення музикою у своє життя, на свій стиль життя...

кому як зручно виражати себе. доречі, емо існує вже 20 років, а я не надто хороший музичний критик (просто дуже поважаю якісну музику, щоб її критикувати), і нічого особливого про цей стиль сказати не можу.

от так
COLOBOCman
Ну а що на твою думку відрізняє емо від реперів, клаберів, панків та ін.?
greya
 що за запитання? ) всі вони прихильники різних стилів, ставлюся до всіх з повагою. і до одних і других і третіх. головне, щоб люди були хороші!   wink.gif
COLOBOCman
Я про те, що більше ніякі прихильники ніяких стилів не мають таких суіциідальних наклонностей
greya
як це не мають?
багато хто має суїцидальні схильності. і серед прихильників Арії часті випадки с
уїцидів... 
та й не всі емо мають суїцидальні нахили. впершу чергу це стиль виконання та особливості мелотону музики. крім того соліст "токіо хотел",  пречудово живе та радіє життю....
COLOBOCman
Цитата(greya @ 4.3.2008, 11:37) «
та й не всі емо мають суїцидальні нахили. впершу чергу це стиль виконання та особливості мелотону музики. крім того соліст "токіо хотел", пречудово живе та радіє життю....

Ти говориш про "НЕ ТРУ ЕМО" biggrin.gif
Ellaway
Емо... хмм... мені якось паралельно, хоча я зовсім не підтримую їхнього напрямку... та посміятись з них завжди можна, такі кумедні)))
Ptashechka
Ой люди, що ви можете знати про емо? *Ptashechka скорбливо хитає головою*
То як "ситий голодного не розуміє". Добре, коли в людини все ок. Все так, як вона хоче. А якщо в людини все погано. На душі коти скребуться, а всі їй кажуть: не вий**уйся. Людина починає себе відчувати не потрібною. Слухати починає готику і схожі напрямки, вдягатися у чорне, щоб стати не помітною... А в решті решт розуміє, що на тому світі вона буде щасливішою. Суіцид.
І все через чорствих "нормальних" та "звичайних" людей, які замість того, щоб приділити увагу людини, знущаються над нею, висміюють. Скажіть, що я не права? - А чого ж на заході найоплачувальніша професія - психоаналітика? Непомятаю статистику, але мало не кожна 2 людина до них ходить.
COLOBOCman
Цитата(Ptashechka @ 5.6.2008, 14:07) «
Ой люди, що ви можете знати про емо? *Ptashechka скорбливо хитає головою*
То як "ситий голодного не розуміє". Добре, коли в людини все ок. Все так, як вона хоче. А якщо в людини все погано.

Рибонька моя, ти думаєш тут люди сидять, в яких в житті проблем ніклли не було чи що? Просто "звичайні" і "нормальні" люди привикли намагатись свої проблеми вирішити а не рекламувати. Більшість емо це підлітки 12-17 років в яких ше проблем і не було і вони не уявляють що таке проблеми.

Цитата(Ptashechka @ 5.6.2008, 14:07) «
На душі коти скребуться, а всі їй кажуть: не вий**уйся. Людина починає себе відчувати не потрібною. Слухати починає готику і схожі напрямки, вдягатися у чорне, щоб стати не помітною... А в решті решт розуміє, що на тому світі вона буде щасливішою. Суіцид.

80% емо придумують собі проблеми, шоб виглядати "тру емо"(тобто не такими аж позерами), тому коли така звичайна людина проявляє до ним якусь увагу, розуміння(ну не починають так зразу всі ненавидіти емо, спочатку більшість людей навпаки їх підтримує) то коли емо ділятьс своїми проблемами, то "звичайним нормальним" людям важки сприйняти ті нісенітниці як реальні проблеми.

ІМХО: Більшість своїх проблем емо створюють через свій позерський стиль і скиглення, бо потім нормальних людей це дратує і після цього емо вже починають скиглити шо до них куйово ставиться суспільство.

П.С. Я бачив молодих людей в яких дійсно проблеми, які з неблагополучних сімей і не завжди мають де ночувати, але ці люди тримаються в цьому житті, п"ють і стараються жити на повну, і вони всі справжні панки)) а ті хто не може витримати важкої долі то йдуть з життя з першого разу, без кількох років спроб самогубства і постійним розповсюдження реклами про суецид.

Якщо в нас на форумі є якісь емо то знайте, я не маю проти вас нічого проти, якщо у вас проблеми, або потрібна увага і підтримка чи допомога - звертайтесь до мене, я серйозно, якщо хочете допомоги, то попросіть її, а не чекайте поки вам будуть її нав"язувати.
Ptashechka
Цитата(COLOBOCman @ 6.6.2008, 10:34) «
Просто "звичайні" і "нормальні" люди привикли намагатись свої проблеми вирішити а не рекламувати. Більшість емо це підлітки 12-17 років в яких ше проблем і не було і вони не уявляють що таке проблеми.

У кожного віку свої проблеми. Наведу приклда, який мені наводили коли я вчилася на курсах з ефетивних продаж косметики.
Передвами дівчина підліток. Пропонуйте їй засоби для бороть би з акне, навіть якщо в неї іх немає.
Перед вами доросла жінка. Пропонуйте засоби від мімічних зморщок.
І дивіться, не поплутайте, а то вас пошлють!!!

Колобок, ти що, підлітком не був? Звіснож, у підлітків такі проблеми, які дорослі пережили і зачерствівши з віком, ім стало на це байдуже. Підліток хоче кохати і бути коханим, бути у центрі уваги. Бути всім і всюди. Дорослий вже одружений, має дітей. Роботу. Що хоче - те може купити. Він вже став коханим і кохає, дорослий має сім"ю, владу, гроші. І йому просто смішно з тих, хто цього немає. Дорослі не замислюються, що підлітки просто ще не встигли, але дуже хочуть. Дорослим байдуже. Головне, що вони іже ВСЕ мають. Колобок, от в тебе був секс? А якійсь "прищаватий 14 річний підліток", як ти кажеш його немав, але дуже хоче. але йому ще лище 14. дівчата не звертають уваги. Він починає ображатися на них, на себе, що невдався зовнішністю, а потім і на весь світ. Прикладів можна навести безліч. Просто саме так з"являються емо.

Цитата(COLOBOCman @ 6.6.2008, 10:34) «
Якщо в нас на форумі є якісь емо то знайте, я не маю проти вас нічого проти, якщо у вас проблеми, або потрібна увага і підтримка чи допомога - звертайтесь до мене, я серйозно, якщо хочете допомоги, то попросіть її, а не чекайте поки вам будуть її нав"язувати.

Ггг.. ти думаєш, підлітки будуть відкриватися "дорослому дяді" ? ))) В цьому віці навіть друзям не довіряють.

І взагалі, хто сказав, що у емо проблеми? таке саме можна сказати про монашок, абатів. Чому вони свою душу і тіло відають якомусь-там богу? Чого не хочуть жити світським життям? Але їх ніхто не обговорює. Емо - просто інший тип людей з своєю релігією.
COLOBOCman
Інший тип людей, які своїми проблемами пропагандують суецид.

Нарахунок дяді....то я далеко ще не дядя, і якщо людині потрібна допомога то не важно звідки вона її захоче отримати, но це не важливо, емо - категорія людей, яких потрібно ше виховати, бо по своїй молодості вони багато ч
удять. про позерство навіть пиати не буду, чорно-розовий гламур((

Цитата(Ptashechka @ 6.6.2008, 15:11) «
Ггг.. ти думаєш, підлітки будуть відкриватися "дорослому дяді" ? )))

Я даже трохи обідився....невже я такий старий..? sad.gif blink.gif
Ptashechka
Колобок, ну не знаю як у хлопців, но я в свої 14 не могла заговорити до сусідки, якій було 16. Вона мене запрошувала піти з нею та її подругами на дискотеку (я ходила тоді сама), а я відмовлялась, бо соромилася: для чого такій дорослій дівчині возитися з такою малечою, як я ))
greya
)))) так..... ми не забагато про ЕМО говоримо?.... Така увага до них може ще їх і образити), адже вони звикли до самотності і байдужості жорстокого зовнішнього світу (нас). не руйнуймо їх крихкий світ!!!
КрішнА
дорогенькі запамятайте раз і назавжди що будь яка субкультура базується на музиці та іміджі..немає в субкультурі світогляду загального..
якщо вам неподобаєцця їхня музука чи стиль це ваші проблеми..в нас вільна країна хто як хоче так і одягається..стосовно суіцидальних нахилів..ну просто ЗМІ в нашій країні і не лише в нашій дуже спаплюжили і викривили ЕМО субкультуру ще більше ніж Готику(в якій також насправді немає ні депресій ні цвинтарів і т.п)ну сподобався людям такий стиль...це тільки в країнах СНД такі ЕМО суіцидники))в Західній Європі такого немає))
Nymphetamine
емо-це просто емоційні люди, які можуть впадати в критичні точки емоційного стану...я теж емоційна...аж занадто, але я себе не відношу до цієї субкультури, бо не сприймаю їхньої музики...
КрішнА
Цитата(Nymphetamine @ 1.8.2008, 10:57) «
емо-це просто емоційні люди, які можуть впадати в критичні точки емоційного стану...я теж емоційна...аж занадто, але я себе не відношу до цієї субкультури, бо не сприймаю їхньої музики...

емо це люди які слухають музику емокор і притримуються своєрідного іміджу..на цьому весь емоїзм закінчуєцця
КрішнА
Цитата(greya @ 1.8.2008, 16:24) «
Ви так легко ображаєте чужі погляди. думаю,на цьому погляди емо не "закінчуЮцця".

нікого я не ображаю критерій субкультури це музика та імідж..все решта це особиста справа..страждати і різати вени,радіти життю,чи проклинати весь світ..оскільки субкультура міститьу собі представників різних соціальних верств тоді в субкультурі неможе бути однакового світогляду у всіх..так як кожен будує свій світогляд на здобутих знаннях,вихованні,релігії і т.п. а оскільки це все у кожного різне то й світогляд неможе бути у всіх представників однаковий..і до мене можна звертатись на "ти"
greya
а жити і гнати на все і всіх і вважати правим лиш себе, не поважаючи інших та навязуючи свою думку - це яка субкультура?.... 

емо справді емоційні люди. при чому тут імідж? що за упередженість і обмеженість? чутливіше ставлення до життя - не цирк для інших, і не право на критику.
КрішнА
а яка різниця яка субультура..субкультура це клуб по інтересах..нетреба робити із субкультури сенс життя чи філософську течію.це просто відпочинок,хоббі,вільний час..це не є сенс життя..

а оскільки у субкультурах всіх є представники різних соціальних верств то в всіх неможе бути однакове світосприйняття бо хторсь думає так хтось інакше..когось виховали так когось по іншому..просто ЗМІ перетворюють субкультури невідомо в що кардинально потоворячи її..зрубуючи на цьому гроші..

кажете причому тут імідж??а при тому що він вирізняє їх з-поміж інших субкультур і решти народу..еМО це фанати Емокору..якщо людина слухає емокор і дотримуєцця іміджу але плаче черещдрібниці і не сприймає все близько до серця то що їй тепер неможна в субкультуру входити?
КрішнА
Цитата(greya @ 2.8.2008, 11:59) «
знову брєд.... huh.gif

абаснуй

Emo (pronounced /ˈiːmoʊ/) is a style of hardcore punk which describes several variations of music with common roots and associated fashion and stereotype. In the mid-1980s, the term emo described a subgenre of hardcore punk which originated in the Washington, D.C. music scene.
джерело:Вікіпедія..
ШРАМ
Я не розумію і не підтримую культуру емо
КрішнА
Цитата(ШРАМ @ 2.8.2008, 13:50) «
Я не розумію і не підтримую культуру емо

а шо там розуміти..слухають собі музику таку йака йім подобайецця і носять шмотки..всьо просто йак 2+2 і не треба із субкультури робити філософію і сенс життя.))
husain_if
Емо стиль форева. Мені нравится як девка в чорному і розовму, це так заводить а ще якщо в полосочку розову то вопше rolleyes.gif +
Sensor
Тут є одна кумедна ссилка, ржач повний!!! Правда я не знаю хто це в чорній куртці: емо чи панк? http://www.youtube.com/watch?v=H9NgNMY4plI
Niko
Чесно кажучи, особисто я відношусь як до панків там і до ЕМО упереджено, я чомусь їх не сприймаю, вони живуть у своєму світі, і бачать в ньому те що хочуть і те на що інші не звертають уваги. Як на мене, то хай собі бутуть ЕМО, панки і т.д. тільки б вони не мішали іншим спокійно жити в їх світі. Кожен має право жити в своєму світі, і бачити в ньому те що хоче, от тільки не має права псувати іншому його світ (вибачайте за образність вислову думок).
Ptashechka
Цитата(Sensor @ 17.3.2009, 3:28) «
Тут є одна кумедна ссилка, ржач повний!!! Правда я не знаю хто це в чорній куртці: емо чи панк? http://www.youtube.com/watch?v=H9NgNMY4plI

Зачот!
Але пацан який не може за себе постояти, врізати... бєє
Sensor
Так він їх хотів палкою побити. А ще мене насмішив тіп в жовтій куртці і сміх в деяких сценах за кадром. Доречі багато emo-girls та emo-boys пробують одностатеві kisses and sex. За панками такого масового прояву непобачиш.
Ptashechka
Палкою хотыв? Але ж не побив! Крім того, до цієї палки він досить довго їх майже умовляв піти. Ну нє аби дати в зуби, з ноги в нирки, і ребром руки по шиї... Гопів треба бити! А емо ні в чому не винні люди)))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Мій попердній пост витерли. Напишу по темі і обширно.
Емо - це ніщо інше, як мода. Колись були модні панки, готи, металісти, а тепер - емо. У Франківську поняття "емо" обмежується характерною зачіскою(про яку, я думаю, і так всі знають), чорно-рожевим одягом, кедами(скейтерами) і слуханням емо-музики( My Chemical Romance, 30 Seconds to Mars, Fall Out Boy, Оригами, Amatory,деякі і Tokio Hotel слухають). Гіпер-емоційних емо я ще не зустрічала. Бо це давним-давно мейнстрім і мене вже не дивують такі фрази: " Я буду емо літом" або " Я змінила статус з "Ранетка" на "emo-girl".
Моє ставлення? Та ніяке. Мода є модою і маю щастя, що мої теперішні друзі мають розум не ставати чорно-рожевими, а залишаються позитивними і розумними людьми.
Ptashechka
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 18.3.2009, 12:55) «
і мене вже не дивують такі фрази: " Я буду емо літом" або " Я змінила статус з "Ранетка" на "emo-girl".
Мода є модою і маю щастя, що мої теперішні друзі мають розум не ставати чорно-рожевими, а залишаються позитивними і розумними людьми.

Ага))) А мені мама купила рожевий топік у білу полосочку (шкода, що не у чорну sad.gif ). Там таке декольтьє tongue.gif Вообщем, я тепер інколи ставатиму емо biggrin.gif Ще треба спідничку прикупити. А от кеди терпіти не можу. Так що буду першим емо на підборах! Точно! тре нову моду започаткувати - емогот tongue.gif Хто за мною? wink.gif
An@ken
Цитата(COLOBOCman @ 30.11.2007, 14:45) «
Найчастіше My Chemical Romance, Amatory - це то саме шо для гопніків шансон)

Упав чи шо.. Аматорі? так це взагалі хардкор)) чувак)) то не по їх частині)
COLOBOCman
Або ти ніколи не спілкувався з емо, або ти собі так гониш)) Не треба мене вчити хто такі аматорі, і т.д) Просто як не крути а тексти в них такі, що якраз підходять для емо) Якщо слухав  - сам знаєш) якщо ні - то що тобі говоритиsmile.gif
An@ken
Цитата(COLOBOCman @ 19.3.2009, 0:52) «
Або ти ніколи не спілкувався з емо, або ти собі так гониш)) Не треба мене вчити хто такі аматорі, і т.д) Просто як не крути а тексти в них такі, що якраз підходять для емо) Якщо слухав  - сам знаєш) якщо ні - то що тобі говоритиsmile.gif

Я слухав аматорі, і мені ше самому стало цікаво нарахунок цього. Мої друзяки неформали хрестяться при словах, шо аматорі це емокор і, шо емо можуть слухати аматорі)

а у і вони мене не пруть само собою, час від часу)
Sportsman
Емо? Я ніколи себе не відносив до якоїсь субкультури, і не відношу нікого іншого. З кожним можна цікаво порозмовляти. Є позери які ріжуться, плачуть і т.д. бо це модно, і це не змінити, але є і нормальні емо. Хоча в світі немає ніодного емо що "тре"(принаймні я таких не зустрічав і не чув від них нічого про "тих хто тре"), тому порівняння просто неможливе. laugh.gif А от з гопами розмовляти просто неможливо, та й нема про що. Якось зустрів знайомого гопніка, а він від мене почав помалу тікати. Цікаво чому? rolleyes.gif
COLOBOCman
Цитата(An@ken @ 19.3.2009, 20:52) «
Мої друзяки неформали хрестяться при словах, шо аматорі це емокор і, шо емо можуть слухати аматорі)

це не агрумент) напевно всі хто НЕ ЕМО, і слухають аматорі хрестяться коли хтось говоре, що вони слухають таку музику як і емоsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Цитата
Якось зустрів знайомого гопніка, а він від мене почав помалу тікати. Цікаво чому?

А може ти пацанчік непрастой, дерзкій? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Втім....я думаю що люди які заявляють що не відносяться ні до якої сублультури вже цим висловленням відносять себе до субкультури людей, які кажуть що не відносять себе до ніяких субкультур)) отак тоsmile.gif
An@ken
Сорі чувак, Обозналсо. Хто дійсно слухають. Ніколи в думках не могло бути шо еммо можуть таке слухати)
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here