Чи може існувати дружба між хлопцем і дівчиною???
я вважаю що так. адже ми завжди любимо тих з ким дружимо, по-своєму..... )
COLOBOCman
3.3.2008, 0:06
не раз говорив, шо дійсно можлива...і обпікся тоже....просто треба вибирати з ким дружити, і ЯК дружити, кожен сприймає дружбу по різному, і думаю твоє уявлення і уявлення твого друга дуже різняться.
у мене аж кілька друзів чоловічої статі. звісно, я боюсь відчути якусь привязаність, трішки ревную... але по великому рахунку, не бачу суттєвої різниці. своїх подруг я теж "ніби ревную", а вони мене. просто в дружбі ми не вживаємо таких термінів і почуття ревн
ості - слабке.
тому в дружбу з чоловіком - вірю! яв і в будь якій дружді - головне не наробити дурниць.
....хоча я особливо ніколи не переживаю чим все закінчиться)
На мою думку справжня міцна дружба може бути тільки між особами однієї статі. Тому що по-перше в чоловіків і жінок різний склад розуму і дещо відмінні інтереси. А по-друге вони будуть дивитися одне на одного як на потенційних коханців і в кінці кінців або зійдуться або втратять інтерес до дружби.
.............склад розуму - інший... але крім жінок та чоловіків бальше нікого не має)
може якби ми просто вміли дружити то було б менше непорозумінь і сварок?
Цитата
може якби ми просто вміли дружити то було б менше непорозумінь і сварок?
Може...
Але біда, ми не вміємо дружити!!! Тобто хлопець з дівчиною чи наоборот!!! Рано чи пізно дружба всеодно переходить в щось більше!!! І потім коли нічого не получилось та дружба не завжди залишається!!! Вона може бути тільки на словах!!!
2 рази так вже попікся!!! І БІЛЬШЕ ТОГО НЕ ХОЧУ!!!
COLOBOCman
4.3.2008, 10:27
Цитата(LIORM @ 4.3.2008, 1:58)
«Рано чи пізно дружба всеодно переходить в щось більше!!!
І найчастіше це по якісь дурниці....наприклад по п"яній...(((
Цитата(LIORM @ 4.3.2008, 1:58)
«Може...
Але біда, ми не вміємо дружити!!! Тобто хлопець з дівчиною чи наоборот!!! Рано чи пізно дружба всеодно переходить в щось більше!!! І потім коли нічого не получилось та дружба не завжди залишається!!! Вона може бути тільки на словах!!!
2 рази так вже попікся!!! І БІЛЬШЕ ТОГО НЕ ХОЧУ!!!
ну, друзів завжди важко обрати...
а з друзями своєї статі ти не сваришся? може справа в тому, що до них ти не чіпляєшся, а до дівчини не можеш НЕ чіпляти
сь?....
тут все від нас особисто залежить.
притримуюсь своєї думки. така дружба можлива. у мене є друзі і чоловіки і жінки. їх небагато (так і має бути). і так само як стримую себе не образити друга взагалі, стримую себе не зіпсувати стосунки з жодною статтю. різне буває...але друзями будь-кого не зову, лиш тих, хто дружбою дорожить. ну чого тоді боятись? )
Все правда, доводиться дружити і з пацанчиками, і дівчатками... але з останніми дружба виходить... коли немає бажання затягти їх у ліжко

А коли з"являється характерна симпатія...ех.. не дуже потоваришуєш.
) а може дійсно для чоловіків дружба з жінками "просто так" дуже тяжко..... хм..
може тому мої друзі так негативно сприймають моїх потенційних кавалерів?))
Цитата
може тому мої друзі так негативно сприймають моїх потенційних кавалерів?))
Така ситуація часто виникає. У гарненьких і правильних дівчаток знаходиться кілька друзів протилежної статі, які відчувають симпатію до тієї дівчинки... Але ніяк, окрім як покорчити з себе друга і т д, до неї не підступитись... Підсвідомо сподіваючись на щось більше. Дуже поширена річ, нічого дивного в цьому немає, неодноразово спостерігав такі штуки, і сам інколи брав у них участь.
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
...так. інколи таке буває...
Majesty, ти навіть не уявляєш як мене розсмішив....))) ти звісно, правий, тобі видніше про такі ситуації...
але мені мало не здалось, що ти вважаєш мене "гарненькою і правильною дівчинкою"! )))
ой...насміялась... дякую)
Цитата
але мені мало не здалось, що ти вважаєш мене "гарненькою і правильною дівчинкою"! )))
ой...насміялась... дякую)
Щиро радий, що зумів викликати усмішку
Інакше і не може бути ))) до речі, критерії правильності для кожного різні, так як і краси )) Так що сприймай як комплімент.
Частково відніс тебе до гарненьких і правильних ще по одній причині - так як вище описана ситуація має місце, то згідно математичної індукції, і одного з аспектів дружби, близькі тобі люди тебе також вважають гарненькою і правильною ) дівчинкою )))
стоп-стоп.
поверну розмову до теми. які б не були причини - дружба з боку жінок можлива! приєднуйтесь, Сильна Стать!
COLOBOCman
4.3.2008, 19:54
Цитата(greya @ 4.3.2008, 16:20)
«поверну розмову до теми. які б не були причини - дружба з боку жінок можлива! приєднуйтесь, Сильна Стать!
Дружба можлива в людей обох статей, так як в дружбі всі рівні, то нема Сильної і Слабкої статі, а тільки Інша стать
Ще раз переконалась у тому, що неможна нікому вірити і що дружби між хлопцем і дівчиною не існує! І хто б вам що не казав і не доказував то всьо ф**ня, то всьо до сраки!!! По любому хтось до когось почне не рівно дихати! Але, фак, якого х**на то всьо відбувається коли тобі потрібна підтримка, а тут на тобі маєш... Практично як грім серед ясного неба. Коли тобі говорять: "Я тебе люблю, я хочу бути з тобою..."
Мені шкода і я розумію, що все не так просто як того б хотілось. Вибач, та мені краще бути самій. І виправдовуватися перед тобою я не збираюсь і не буду цього робити більше ні перед ким. Можеш ввжати що я тебе обманула. Та фіг- я сказала правду.. Мені зараз на всіх великий поф*г... А ти мені був потрібний як друг. Ну нє так нє... Мля, а колись шось казав і обіцяв... Вобшем проїхали... І забули... Не ти перший і не ти останній. Бажаю щастя!
............... це цитата...... хтось ще хоче різностатевої дружби?
COLOBOCman
5.3.2008, 0:56
Я хочу...
1. Думаю ти просто вибрав не ту людину для дружби...можна сказати недостойну
2. Якшо ти почав нерівно дихати, то думаю шо то вже була не дружба....
Лічно в мене тоже бувало таке...була подруга..до якої я інколи нерівно дихав,...і колись чуть не наробив глупостей......кароче дружба це досить сложна куета...
Сорі якшо не так виразився..або не так поняв....клавіш добре небачу
Цитата(Relay @ 4.3.2008, 23:13)
« Ще раз переконалась у тому, що неможна нікому вірити і що дружби між хлопцем і дівчиною не існує! І хто б вам що не казав і не доазував то всьо фігня, то всьо до сраки!!! По любому хтось до когось почне не рівно дихати! Але, фак, якого хрєна то всьо відбувається коли тобі потрібна підтримка, а тут на тобі маєш... Практично як грім серед ясного неба. Коли тобі говорять: "Я тебе люблю, я хочу бути з тобою..."
Мені шкода і я розумію, що все не так просто як того б хотілось. Вибач, та мені краще бути самій. І виправдовуватися перед тобою я не збираюсь і не буду цього робити більше ні перед ким. Можеш ввжати що я тебе обманула. Та фіг- я сказала правду.. Мені зараз на всіх великий пофік... А ти мені був потрібний як друг. Ну нє так нє... Мля, а колись шось казав і обіцяв... Вобшем проїхали... І забули... Не ти перший і не ти останній. Бажаю щастя!
............... це цитата...... хтось ще хоче різностатевої дружби?
" ... ну скільки можна тебе чекати? ти що на каблуках підеш?.... та вони нас порвуть!...хоча стоп. не знімай. іди так. ще юбку вдягни) ... гратимемо за 1 столом.. тебе там буде видно...) ауч, не бийся...я не морочу тобі голову!...... головне бий завжди сильно, тобі бракує сили удару. слухай я гарно виглядаю?.... при чому тут Олька? вона мене не цікавить! ...тіпа,.. вона на мене "так" дивиться?.... що ти хочеш цим сказати?)... от з тою її подружкою я б познайомився б подлижче...) О! подзвони Олі хай бере з собою подружку! ... ні я не свиня) нічого у мене з Ольою не було!
..давай ти дзвониш Олі, а я Андрія запрошу.. скажу щоб підходив після гри...о, ні скажу щоб вже приходив! ну?....)) домовились? ....))))
....да, ти дуже гарно виглядаєш! пішли. порвемо їх. якщо програєм, винною будеш ти). так. я - свиння)! "
..............це цитата........... хочу щоб така різностаттева дружба не закінчувалась ніколи!
COLOBOCman
5.3.2008, 17:11
мені шкода вас, за те що в вас такі друзі...
Цитата(COLOBOCman @ 5.3.2008, 16:11)
«мені шкода вас, за те що в вас такі друзі...
Свині???
Цитата(COLOBOCman @ 5.3.2008, 16:11)
«мені шкода вас, за те що в вас такі друзі...
значить ти так нічого і не зрозумів. а це насправді шкода
.... та й не раджу оцінювати чи судити чиюсь дружбу. це дуже серйозні стосунки людей).
мої друзі - не ідеальні. та вони завжди поруч. у будь чому. і тоді якось серед них нема "дівчат" чи "хлопчиків".
вони - близькі мені. і якби хто нам не співчував....) головне щоб не заздрили....
хоча і через заздрість ми вже навчились переступати. (до слова - тут мені допоміг саме "хлопчик")
COLOBOCman
6.3.2008, 0:55
Я то зрозумів, і я розумію шо хто б шо не казав, це ніяк не вплине на моїх друзів ставлення до них...кожен друг це
інша людина і не треба їх всіх ділии на хлопциків і дівчат а потім кожну стать підганяти під середньостатистичну планку
Цитата(greya @ 5.3.2008, 23:33)
«друзі - не ідеальні. та вони завжди поруч. у будь чому. і тоді якось серед них нема "дівчат" чи "хлопчиків".
вони - близькі мені. і якби хто нам не співчував....) головне щоб не заздрили...
Золоті слова...якби були сказані в перших постах, то думаю тема би так не розкрутилась.
від першого посту стою на стороні різностатевої дружби.... і ці слова - лиш підтвердження
Я просто скажу,що дружба між статями існує, по власному досвіду говорю, сперечатись можна і докозувати різне, але ситуацій багато як і людей і в кожного своя історія. Різниця між одностатевою дружбою і різностатевою лише в тому, що між хлопцем та дівчиною є симпатія і навіть трохи більше, та не настільки щоб починати що-небуть.
Дружба можлива, але на настільки міцна як між хлопцями (про дівчат небуду говорити, може у них по інакшму). Просто якщо вона стане такою ж міцною то це вже кохання, а між хлопцями кохання неможе бути, якщо вони не голубі.
Цитата(Stefa @ 14.3.2008, 20:39)
«Дружба можлива, але на настільки міцна як між хлопцями (про дівчат небуду говорити, може у них по інакшму). Просто якщо вона стане такою ж міцною то це вже кохання, а між хлопцями кохання неможе бути, якщо вони не голубі.
"Дружба — відносини між людьми, засновані на довірі, взаємних симпатіях, загальних інтересах і захопленнях. Для появи і підтримки дружби необхідно, щоб людям було приємно спілкуватися один з одним.
Вважаеться що дружба між жінками неможлива,та є протилежністю чоловічій дружбі. Дружба передбачае
своєрідну любов , та відсутість сексуальних стосунків.
Справжня дружба обєднує тільки тих людей, які здатні пробачити і зрозуміти недоліки інших. Дружба невід'ємна частинка життя кожної людини"
....то що за дурниці про не можливість міцної дружби між жінкою та чоловіком?....
За словами сказаними в попередньому пості, жінки тоді взагалі не знають що таке міцна дружба? (дивно як для істоти, якій природа довірила годувати молоком своїх дітей...)
але я - знаю ж! і мій друг - протилежної статі. сипматія є ПОСТІЙНО. і у нього до мене і у мене до нього! то й що? ПОВІРТЕ, ЯКЩО РАПТОМ ЗЯВЛЯЮТЬСЯ ПРИЗНАКИ КОХАННЯ, ТО ЦЕ ШВИДКО ПРОХОДИТЬ. просто так є через часте спілкуванні, взаємопідтримку, розуміння, дружба - це завжди своєрідна любов! (і між чоловіками теж! особливо міцна)... Але справжні ДРУЗІ не руйнують дружбу, через мимовільні бажання.
Хто не вірить - не треба. Але бодай би не заперечуйте, ніхто ж не заперечує що дружні стосунки
можуть (усього лиш "можуть" - бо нема вірогідності!) перерости у стосунки сексуального наповнення.
Das_Licht
20.5.2008, 16:52
Не всі здатні на цю дружбу, але вона існує. В моєму оточенні більше хлопців, ніж дівчат. Скажу більше, я вважаю, що у хлопців дружба сильніша... Дівчина буде вірним другом до тих пір, поки не побачить щось корисне для себе... Вона не так береже дружбу як хлопець.. хоча є винятки. У мене ліпша подруга - дівчина... ми вже 10 років дружим і серйозно не сварились ні разу, між нами ніколи не стояв хлопець, дружба перевірена часом та відстанню. Хоча з хлопцем знайти спільну мову набагато простіше. Дівчата - конкурентки, між ними постійне змагання та бажання бути кращою...
Цитата(LIORM @ 2.3.2008, 23:54)
«Чи може існувати дружба між хлопцем і дівчиною???
З власного досвіду можу прямо стверджувати: може. І взагалі, дружба статі не питає... Якщо це справді вона.
Ptashechka
5.6.2008, 14:13
Цитата(Stefa @ 3.3.2008, 13:09)
«А по-друге вони будуть дивитися одне на одного як на потенційних коханців і в кінці кінців або зійдуться або втратять інтерес до дружби.
Який жах! Як це прочитала, аж перехрестилася! В мене є знайомий, якого я вважала своїм кращім другом (ми розсварилися через дурнуватий жарт, повязаний з грошима). Я зним могла поговрити про все, про що не могла сказати навіть подрузі. Взагалі, я вважаю, що дружба між різними статтями має бути. Адже яка дівчина скаже своїй подрузі, про що думають хлопці. Вона ж сама дівчина і не знає. І навпаки. Іноді треба отримати таку пораду, яку може дати лише представник протилежної статті.
Думаю, така дружба існує. Але якщо твій найкращий друг це людина протилежної статі - одружуйтесь. Це з власного досвіду. Ви собі уявляєте прожити життя з людиною, з якою тобі справді цікаво, коли у вас спільні інтереси, поважаєте один одного.
Взагалі в мене завжди кращими друзями виявлялись чоловіки. Як на мене жіноча дружба є завжди корисливою.
COLOBOCman
7.8.2008, 11:15
Ну....а э ше така штука коли люди просто несумісні для подружнього життя, так сказать з інших світів....але друзями їм бути легко.
Тобто несумісні, поясніть, бо я шось не дуже уявляю несумісних людей, які могли б бути друзями. Якщо чесно то до свого друга-коханця я теж спочатку ставилась виключно як до друга. Він мені зовсім не подобався. Але коли ми познайомились ближче, багато часу проводили разом, розважалися, і пішло поїхало. Це справді людина з якою я могла поговорити про все і зараз так і залишається.
Хоча це не приклад для наслідування. Це моя історія. Але думаю більшість дружила з людиною, а вже потім починала зустрічатись. Крім випадків взаємного кохання з першого погляду.
Зазвичай як буває: ти знайомишся з людиною, не важливо як. Потім якось знайомство підтримується, переростає в дружбу і переважно завдяки тому що хтось з двох "друзів" симпатизує іншому, дружба переростає в щось більше.
COLOBOCman
7.8.2008, 23:17
Ну вот розумієш....коли ви друзі ви можете бути собою, і це може бути протилежністю, ви це можете висміювати, а коли ви разом, і від вас щос залежить коли треба приймати якісь рішення тоді вже не до шуток, вот тоді і хтось мусе жертвувати і це вже несе свої наслідки.
Взагалі то так. Зараз задумалась над твоїми словами і згадала, що в мене теж є друзі, з якими б я напевно нізащо не зв'язала свого життя. Але тут питання риторичне. Тому що і серед закоханих людей бувають цілком не сумісні пари, і часто це стає причиною розривів, а іноді і навпаки доповнюють одне одного.
Після довгих роздумів на дану тему прийшла до висновку, що будь-яких двоє друзів протилежної статі гіпотетично можуть стати коханцями, а як закінчаться ці стосунки, чи продовжаться, залежить тільки від них і від їхнього бажання. А бажання бувають дуже різні: не бути самотнім, гроші, стабільність і діти накінець.
перечитавши всі попередні пости, я щиро кажучи, неможу нічого нового додати, бо дуже багато було сказано, якихось конкретних аргументів в підтримку тієї чи іншої сторини в мене нема, я можу погодитись з кожним з вас.
я б сказав що дружба між чоловіком і жінкою -не є якимось сталим поняттям, і вона (дружба) немає конкретного визначення.
Така дружба може існувати, але ти ніколи на 100% незнаєш що саме може відчувати друг, чи подруга, можливо вона чи він вже закохані в тебе і хоче чогось більшого, але боїться це показати щоб не зіпсувати стосунки.
люди знайомляться, спілкуються, в них виникають спільні інтереси, спільні заняття, спільні знайомі, в цьому процесі вони починають відчувати симпатію один до одного- і стають близькими. Так! - спочатку друзями, а далі як вийде. діляться своїми почуттями, переживаннями, проблемами і це зближує їх ще більше.
це я взагальному описав процес знайомства. принаймі так відбувається в мене, бо я небуду спілкуватись з людиною яка мені неприємна, не симпатична (не в зовнішньому плані), з якою мені некомфортно. це незалежно від статі.
а хіба не так само люди закохуються? мені здається так само (ну приблизно) Знайомляться, спілкуються, проводять разом час, ДРУЖАТЬ, а кохання приходить в процесі, якщо звісно це не любов з першого погляду.
З вище написаним ви звісно можете не погоджуватись, але я думаю всі погодяться з тим, що між дружбою і коханням чоловіка і жінки існує дуже тонка межа, яку дуже легко переступити і навіть непомітити цього.
Тут писалось що деколи дівчина може поділитись з другом (хлопцем) тим чим не ділиться навіть з подружкою (чи навпаки)ВСЕ ПРАВИЛЬНО ТАК БУВАЄ -ЦЕ ПРИРОДНЬО ЩО НАС ТЯГНЕ ДО ПРОТИЛЕЖНОЇ СТАТІ. і тоді мимоволі починаш задумуватись : якщо все так добре, ми підходим одне одному, нам добре разом, то чому б не спробувати щось більше ніж просто дружба?
така дружба повинна існувати, но в наш час зустрічається рідко. Та й взагалі щирих друзів тяжко знайти, і бути другом треба ще вміти!!!
Вибачаюсь за каламбур слів і думок.
Антін Кравс
29.11.2008, 1:35
Ну...ось є тема про дружбі між хлопцем і дівчиною...Особисто я вірю а неї.
Але ловився на іншому, що надзвичайно турбує. Буває так, що все ніби добре.
Але стається так що дівчина починає подобатись, і то так сильно.
Власне в мене це вже сталося...
В розмовах проскакують різні жарти натяки і тд. сіль в тому що...
я небачу чи то лише по дружньому чи... (Ну я настільки пряма людина що НЕРОЗУМІЮ натяків, або скажем так затьмарений, і бачу ие що хочу бачити)
як?
І мучусь тим що незнаю як....емм протерти очі?...зрозуміти ставленнядо себе ? (
і дізнатися чи я їй до вподоби, чи друг?)

троха брєд написв але то так гризе....звичайно розумію, що якшо лише друг, то дружбі кінець, бо коли один хоче більшого то тружби невдасться (то я так собі чомусь вирішив)
ну по-перше, така тема вже наскільки я пам'ятаю існує...
нарахунок посту то висловлю свою думку:
Цитата
...і бачу ие що хочу бачити
не будуй замків бо буде ше гірше, хоча як хош, мож почути на своїй шкірі шо то

Цитата
Ну я настільки пряма людина що НЕРОЗУМІЮ натяків
якшо ти настільки пряма людина то і прямо запитай, дай питання таке шоб відповідь була очевидна
П.С. тему можна перенести до ранішествореної
Das_Licht
15.12.2008, 19:22
Нема чому мучитись у здогадках, це нічого не дасть. Тільки будеш біль собі приносити, а якщо подруга ще й замітить що тебе щось турбує, а ти не признаєшся, то її це насторожить. Звісно прямо запитати не в кожного є сили, бо виникає боязнь перед відмовою тобі, але ж ти не думаєш що вона сама потяне тебе за язик чи витяне з тебе цю інфу?... Після признання людині стає легше, перевірено. Навіть якщо вона тебе тільки другом вважає, то потрібно прийняти поразку і вирішити для себе чи ти хочеш її бачити тільки у ролі своєї подруги чи вона для тебе і як подруга важлива.
Nymphetamine
16.12.2008, 1:03
людина іноді затьмарюється,Бо не хоче вірити в те, що та,хто йому подобається,насправді до нього байдужа...людина має надію, і поки її не знищиш-нічого не завадить мріяти...з іншого боку, це почуття може бути взаємним...але тут треба бути обачним...але для того,щоб не було більш таких мук, бажано старатись дивитись реальності в очі...от і вся суть)))
Цитата(Nymphetamine @ 16.12.2008, 0:03)
«людина іноді затьмарюється,Бо не хоче вірити в те, що та,хто йому подобається,насправді до нього байдужа...людина має надію, і поки її не знищиш-нічого не завадить мріяти...
дружба між хлопцем і дівчиною існує. Я в це вірю бо маю декількох друзів-дівчат до яких у мене немає абсолютно ніяких почуттів крім дружніх. Нам приємно разом проводити час, балакаєм, ділимся своїми проблемами. Єдина відмінність від друзів-хлопців - вони пиво не п'ють але то не головне.
Я особисто за дружбу між хлопцем і дівчиною, але щодо переростання в щось більше є справді проблема, це ж дуже часто буває невзаємним. В результаті і одній особі погано, бо любов невзаємна, і іншій, адже вона не хоче робити боляче своєму другу. Але так чи інакше, краще розказати про свої почуття, щоб по-перше - не мучити себе "а може...", по-друге - хто його зна, можливо почуття взаємні.
дружба - це теж "любов" просто в інакшій реалізації.
за статистикою, найчастіше закохуються в тих хто слухає, підтримує, переживає разом, має спільні інтереси, дивиться схоже на світ. а хіба не те саме дають нам друзі?
тому все це - нормально. закоханість у друга, та щей протилежної статі - звична річ. і часто вона проходить зовсім безболісно не залишаючи плям на сторінках памяті. тут просто час і звичне спілкування все роставлять по місцям...
Marmeladka
30.6.2009, 13:14
Думаю, так, дружба існує, але не у всіх випадках. Бо не завжди хлопчик ,чи дівчинка зізнається своєму другові протилежноїстаті, що проявляє симпатію.
Я си думаю такуво...міжстатевої дружби в принципі не може існувати. Проте є дуже багато але. Єдине шось більш менш наближене до приятелювання може виникнути якщо і хлопець і дівчина має свою половинку і кохає її.
Але загалом то підтримую одного з резидентів російського камеді який співає шо "Лутшие друзья девушек ето пі****си". Надіюся сильно не будуть сварити за цитату)
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
30.6.2009, 20:53
Target,не сваритиму, бо ти закрив мат зірочками

А дружба між хлопцям і дівчиною може існувати хіба коли ти вважаєш свого хлопця/дівчину ще й другом і від якого/якої у тебе немає секретів
Але ця межа між "дружбою" і початком відносин дууууже тоненька... так тонко навіть комар не какає.
То спочатку виглядає ніби то дружба...а далі починаються мексиканські серіали і ти не радий шо почав дружити з нею(
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
30.6.2009, 23:56
ну як би тобі сказати. ти свою дівчину вважаєш лише дівчиною чи також і подругою?( для прикладу)
Andy_aka_Andy
1.7.2009, 1:59
Цитата(Target @ 30.6.2009, 21:37)
«...То спочатку виглядає ніби то дружба...а далі починаються мексиканські серіали і ти не радий шо почав дружити з нею(
а чому ж "не радий"??
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 30.6.2009, 23:56)
«ну як би тобі сказати. ти свою дівчину вважаєш лише дівчиною чи також і подругою?( для прикладу)
Дівчина полюбому повинна бути і подругою теж... але подруг багато може бути.
Цитата(Andy_aka_Andy @ 1.7.2009, 1:59)
«а чому ж "не радий"??
Та тому що в таких речах завжди все дуже складно((
От змодулюєм ситуацію... ти товаришуєш з дівчинкою там приблизно рік, і почав зустрічатись з іншою особою. І приходить час коли ти потихеньку починаєш їх порівнювати..і думати "а чому мені з моєю дівчиною інколи не так комфортно як з подругою" і маленький хробачок сумніву починає тебе гризти... і ти починаєш задумуватись шо от якшо ви товаришуєте стільки і знаєте все одне про одного і пережили вогонь і воду... то чим ви не пара? чого б вам не почати стосунки? ви ж класно підходите одне одному! і всі ваші друзі це підтверджують! І ти розходишся з дівчиною бо вона НЕ ТЕ що треба... і йдеш з букетом до подруги освідчуватись.... а у відповідь отримуєш "Вибач, я тебе сприймаю тільки як друга...і аніскілечки більше...ти такий хороший...давай і далі дружити...нам так класно разом!"....
І ти сидиш з тим віником в руках і думаєш... "блін, шось в цім світі не правильно(("..і з часом починаєш віддалятися від неї... а вона не хоче тебе втратити...і водночас знає як тебе втримати...і починає інколи давати маленьку надію на те що у вас щось може вийти....і ти хапаєшся за соломинку...а вона постійно ламається.....
І в кінечному результаті ти плюєш на то діло і кажеш їй "До зустрічі в наступному житті!" і йдеш далі....
Приклад взятий з мого життя.....
І чим тобі не мексиканьке мило??
І воно таки не приємно бо трошки боляче)