|
я був в галареї Н. Ходив перекусити. смачно) але ... вопшем ьобаний стид! як це так, взяв тарілку - заплати, взяв вилку - заплати, взяв ще щось - заплати. не здивуюсь, якщо захоцеться в сортір поссяти носік попудрити, тоже потрібно заплатити. Обурений, шановні менеджери галереї Н. Взяв я у вас, для прикладу шаурму, що не можна серветку за щьот завєдєнія дати щоб писок повитирати? Чи все одно що до вас прийде клієнт поїсти за 5 гривень чи за скільки борщ - але за тарілку і за ложку принципово не заплачу - ви йому що - борщ за пазуху налиєте? Чи в кишеню? а якшо я прийду до вас поїсти зі своїм сервізом - можна так?)))))))) Це мені нагадує, шановні йузери і манагєри галереї Н чи як вас там, середину 90х років. Часи були тоді не зовсім прості. Я тоді, будучі ~10-12 річним шмарком, захотів зі своїм кєнтухою з району, який вже другу ходку мотає на зоні, пивасіка бахнути. Пиво, звичайно, цю субстанцію важко було назвати але річ не про те. Всьо як має бути: пішли на Ратушу, взяли біля магазину Природа вязку тараньок-сральок і пішли в кафе, яке розташоване біля бані, як з вулиці Шептицького на Новгородську йти. Зайшли в це завєдєніє, підходим до барної стойки з кєнтухою, він постарше був трошки, тому сам пиво купляв. А йому й кажуть - мол пиво продамо, але при умові, якшо ви дасте за бокал в залог або гроші або шось цінне. Цінного в нас нічого не було, а грошей було тільки на два стакана пива, часи були важкі... Пиво не хотіли продавати ні в яку, без залогу, ібо дуже багато бокалів 3.14здять. Так ми й не попили пива, сиділи на районі, давились своєю таранькою і мріяли по півасік =) Так само і в галереї Н тепер. Ганьба вам!
|