Повна версія цієї сторінки:
Жінка з цигаркою
жінка з цигаркою - це не модно, шкідливо та не круто, а от кальян набагато привабливіше виглядає у тендітних, наманікюрених руках дівчини
кальян?! народ что вы в этом барахле нашли?!?!?!?!?!?!?
Реторичне питання....Куріння - це спосіб як то виділитися і привернути увагу, яке тільки
потім переходить в залежність і звичку, так що нічим спочатку виділитися і привернути до себе увагу
крім як курінням?
Раньше курила, после родов желание закурить пропало. Даже когда чувствую запах сигарет-раздражает
olexiilukish
19.6.2017, 14:52
Чому повинна і чому не повинна жінка курити?
Відповім чому не повинна: тому-що це повільно уб є їх. А стосовно того, що пересічні люди думають - "Та яка різниця що вони думають ...
Це рішення кожна жінка повинна приймати сама - палити чи ні, але виглядає це жахливо.
Сама не палю і не люблю коли дівчата палять. Це виглядає гидко
artelogic
21.7.2017, 13:12
Схоже, тепер куріння - більше аспект соціалізації.
ти куриш - маєш тусовку і перекур, офіційний, заслужений
аж моментами шкода, шо не вмію курити))
Цитата(vikaF @ 25.7.2017, 23:55)
«Схоже, тепер куріння - більше аспект соціалізації.
ти куриш - маєш тусовку і перекур, офіційний, заслужений
аж моментами шкода, шо не вмію курити))

Це ви правильно підмітили)))
katevarchenko
26.9.2017, 18:17
Цитата(Ptashechka @ 8.11.2007, 23:19)
«Я - "за". Ну хоча би тому, що сама курю :-[
Справа кожного!
valiron
26.10.2017, 13:42
Для мене це неприйнятно. Не має жінка курити. Та й чоловік теж. Марна трата грошей, щоб гнобити своє здоров’я.
Цитата(valiron @ 26.10.2017, 14:42)
«Для мене це неприйнятно. Не має жінка курити. Та й чоловік теж. Марна трата грошей, щоб гнобити своє здоров’я.
Абсолютно вірно. Та я ще й додам, що і пити не мають. Більшість зол у нашій країні тепер від алкоголю.
511basta511
2.5.2018, 12:56
я підтримою жінку з сигаретою
плюсую
ставлюсь до цього негативно. Особисто мені неприємно спостерігати, коли дівчина стоїть з цигаркою в руках
Sveta1508
23.11.2018, 12:37
Я думаю, ничего катастрофического нету в том, что женщина курит. И она, если на то пошло, совершенно ничего не должна мужчинам, которых даже не знает. Тут уже либо мужчине это не нравится и он не смотрит в её сторону, либо он готов с этим смириться
В принципе против того чтобы она курила, можно может по праздникам

и то не при ходьбе по улицам на глазах у людей. Ну не красиво даже когда идет девченку и дым валит со всех сторон. Конечно понимаешь всех - и каждому свое, но всеже, норавится тот момент когда женщина даже если курит, то делает так чтобы от нее не несло и не публично у всех на глазах. Отходят в сторонц и тд
Тут даже само отношение нравится к этому
kote4ka1
10.12.2018, 14:07
Каждый сам делает выбор, курить или не курить. Не могу судить. Только если мне этот дым не мешает. Не переношу сигаретный дым
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка,
перейдіть по посиланню.