Допомога - Пошук по форуму - Користувачі - Календар
Повна версія цієї сторінки: Жінка з цигаркою
Наше місто Івано-Франківськ - Форум > Особистість та суспільство > Відносини
Сторінки: 1, 2, 3
COLOBOCman
Якщо ти колись будеш вагітна і на той час будеш курящою, то нівякому разу непереставвай курити! це ше більше зашкодить! можеш курити, але не так інтенсивно, а якшо хочеш кидати то роби це дуже довгий період.
greya
... взагалі це не так робиться... а за дитину ще можна і планувати (між іншим) 

адже не лише жіноче здоровя має значення... за три місяці до спраб завагітніти в ідеалі слід пперестати пити та курити обом партнерам. так було б правильно...
Агонь
а я люблю подиміти) Люблю такі гарні дорогі сигари покурити за коньячком в компанії хорошій
Ну а так то курю Кент 8. і курю давно вже. Добре, що моя жінка не курить. я взагалі дєвушек які курять не люблю)
k00k
в мене в школі фізик казав: якби людині природньо було б курити, то й коминок в неї спеціальний був би))
я його підтримую - проти паління, особливо коли це стосується жінок!
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
ну від серпня я змінила свою думку, бо навколо мене курять майже всі подруги і знайомі...мої спроби зробити так, щоби вони перестали це робити виявились марними і я змирилась. їхнє життя, а не моє
LIORM
хлопець краще дивиться з цигаркою ніж дівчина!
а жінкам взагалі нізя курити. їхньому організму це наносить більше шкоди ніж чоловічому.
Andy_aka_Andy
якось важко в двох словах написати свою думку з цього приводу.

1) якщо дівчина мені не знайома і не приваблює мене, то цигарка в її руках просто ще більше відіб'є бажання щось із нею мати.
2) якщо ж дівчина мені не знайома, але приваблива, то цей критерій вже отримує для мене вищий пріоритет, ніж цигарка smile.gif
3) якщо йдеться про цигарку в руках добре/давно знайомої дівчини/жінки, то ця цигарка так само відходить на другий план.
4) якщо б йшлося про цигарку в руках доволі близької мені дівчини, то на перших порах, мабуть, терпів би якось.
5) але якщо б йшлося про цигарку в руках майбутньої дружини + мами, то змусив би кинути smile.gif

ще не люблю, коли хтось палить зі слабкості, постійно розпускаючи нюні з цього приводу і кажучи, мовляв, от уже завтра кидатиму ))
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
Про бажання кинути... Є у мене знайома, яка курить і ніяк не може кинути. спершу вона мені обіцяла, що кине, коли випаде перший сніг зимою.випав перший сніг і вона пообіцяла, що кине, коли випаде сніг по коліна. випав сніг по коліна і сказала, що купила собі останню пачку. викурила ту пачку, протрималась день і далі почала курити. тепер знов щось день не курить... подивимось, що буде далі))
Sashok
Цитата
Про бажання кинути... Є у мене знайома, яка курить і ніяк не може кинути. спершу вона мені обіцяла, що кине, коли випаде перший сніг зимою.випав перший сніг і вона пообіцяла, що кине, коли випаде сніг по коліна. випав сніг по коліна і сказала, що купила собі останню пачку. викурила ту пачку, протрималась день і далі почала курити. тепер знов щось день не курить... подивимось, що буде далі))

як писав Енді - це нюні, або слабка людина або невміє тримати слово))
k00k
тут є така дієва порада: Якщо хочеш щось зробити - зроби це зараз! вона взагалі універсальна, але і в цьому питанні бачу ще більш актуальна!
greya
а..... щодо більшої шкоди - жіночому здоровю.... - є така статистика, що жіноче здоровя якось міцнішим виходить ніж чоловіче. у них якраз саме та серцево-судинна - витримує більше. то байка що жінка чуть що за серце хапається, живуть все одно довше.  про неприродність - ну багато можна сперечатись ми просто стільки всього неприроднього у житті робимо... що фраза якась поверхнева виходить. 

одне точно -нікотин сприяє неконтрольованому розвитку онкологічно змінених клітин, які є в організмі кож-но-го. факт.

..інший факт - те що ми дихаємо, їмо, де живемо, що носимо, як працюємо і лікуємось - шкодить нам нажаль більше. куріння - просто "+1"  (не в позитивному значенні) до загальної картини.... 
Andy_aka_Andy
Цитата(greya @ 2.3.2009, 21:46) «
..інший факт - те що ми дихаємо, їмо, де живемо, що носимо, як працюємо і лікуємось - шкодить нам нажаль більше. куріння - просто "+1" (не в позитивному значенні) до загальної картини....

це точно sad.gif навіть ті ж ліки з аптеки і лікування в лікарнях наших безцінних (які мають, по ідеї, лікувати) нерідко шкодять більше, ніж якесь там куріння sad.gif

п.с. я вже давно зрозумів, що мені починати курити вже й нема сенсу, бо всі довкола (родичі і найкращі друзі) курять, ну і я попри них собі дихаю )))
shooroop
Не люблю, коли дівчина курить.
причина - майбутні мами.
greya
а майбутні тати - що не бувають?)))
Andy_aka_Andy
гм, в контексті шкідливості куріння для майбутніх дітей усе-таки варто застережувати саме жінок, адже жінка упродовж 9 місяців виношує дитину в собі, вони весь цей час є одним цілим!
і все, що накопичено через куріння в організмі матері, мабуть шкодить дитині значно більше, ніж один-єдиний сперматозоїд батька (яким накуреним він би не був smile.gif)
Roksana
Я наданий момент якраз у статусі "майбутньої мами" в скорому часі... до вагітності я періодично палила...але зрозуміла що вагітна тіки при повній страшній гидкій відразі до тютюнового диму...в білшості випадків таке трапляється з жінками, організм сам відштовхує негатив від себе.. smile.gif
Що стосується шкідливості паління до вагітності то це тільки для матусь негативно для здоровя..головне під час вагітності не палити...не затравлювати організм малюка...
До речі що стосується сперматозоїдів то я читала у певній літературі що при палінні вони втрачають свою рухливість, тому отримать меньше шансів запліднити яйцеклітину...але от на саму дитину це ніяк не впливає вже коли запліднення відбулося...
greya
Цитата(Andy_aka_Andy @ 4.3.2009, 22:33) «
гм, в контексті шкідливості куріння для майбутніх дітей усе-таки варто застережувати саме жінок, адже жінка упродовж 9 місяців виношує дитину в собі, вони весь цей час є одним цілим!
і все, що накопичено через куріння в організмі матері, мабуть шкодить дитині значно більше, ніж один-єдиний сперматозоїд батька (яким накуреним він би не був smile.gif )

мені трохи прикро вас засмучувати у прагнені перекинути відповідальність на безсоромних матусь що палять маючи гарнюні животики.... проте. той один сперматозоїд надто легко піддається впливу нікотину..... а пасивне куріння, якраз шкодить матусі більше за крутого курящого татуся. і навіть дуже шкодить. так свій механізм шкоди включається. ось так.
Roksana
На рахунок пасивного куріння згідна абсолютно, самі ж чоловіки рідко думають про це....і палять при вагітних жінках...я вважаю що це дуже жорстоко з їхнього боку...в першу чергу вони мають думати про шкідливість пасивного куріння на їхню ж дитинку.
А якщо говорити про громадській транспорт ...то там водіїв варто за паління штрафувати...адже зараз холодно вони вікна не відкриваюьть а їхні дим одразу попадає до салону...димова завіса капець...от вони якраз не думають про шкідливість пасивного паління...їм якраз категорично на--ть з десятого поверху на всіх..втому числі на вагітних жінок...
Gorolja
Шо б всі не говорили...а кожна людина повинна сама вирішити для себе "курити чи не курити"... rolleyes.gif
Позбутись залежності можна ))) головне бажання і підтримка))) tongue.gif
............ доречі в нас така екологія і така їжа шкідлива (і взагалі все шо нас оточує)... шо куріння це капля в морі))) sad.gif
Sportsman
Скажу прямо-бачу дівчину з цигаркою, то так і чешуться руки дати по писку. ІМХО ph34r.gif Але якщо порівняти статистику в світі, то курці просто швидше старіють, а не вмирають, бо з часом організм звикає до диму, тому навколишнє забруднення на них впливає як мінімум вдвічі менше. А от на здоров'я тих, хто не палить, забруднення впливає набагато гірше, тому краще вже загартовуйтесь цигарками, на здоров'я! sleep.gif
greya
Цитата(Sportsman @ 20.3.2009, 14:35) «
Скажу прямо-бачу дівчину з цигаркою, то так і чешуться руки дати по писку. ІМХО ph34r.gif

от люблю справжніх чоловіків... та ще й з особистою думкою! краса.... чуть що - по писку! 

шкода, що справжніх чоловіків по писку не можна.... вони ж тоді мабуть би здачу дали. а дурним дівкам - можна) вони ж ітак дурні  blink.gif

Sportsman
Відмазуватись? А хто тут відмазується? smile.gif Люди! Не читайте між рядків! По-перше: не казав що я б'ю дівчат; по-друге: фраза "руки чешуться" означає що це мене лише нервує; по-третє: я не хотів розпочинати тут якісь срачі, і це була лише моя власна думка. А якщо вас ніщо не може переконати, тоді вибачте за те, що я незрозуміло виражаю свої думки...
Gorolja
це звичайно все можна сприймати по різному)))

але уявіть, стоїть дівчина і курить) і кожен проходит і лупить її по писку бо бачте курити не можна!)))   шютка)))) rolleyes.gif це ж зрозуміло шо ніхто нікого слухати не буде! )) такі ми вже є)))

і взагалі  не хвилюйтесь, і так в 2012 планується кінець світу)) tongue.gif
Marmeladka
Особисто я, не бачу ніяких "за" в тому що дівчата, та й ті ж хлопці курять І ті і інші псують собі здоров"я та ще й навколишнім шкодять. І я не бачу ніякої різниці між хлопцем і дівчиною на рахунок цього. Люди не куріть! Чому я так кажу? бо сама раніше покурювала... І по власному досвіді знаю, що то гидко! Після того почалися запаморочиння в голові і тому подібне... та і зрозуміла я що то мені не потрібно!
13-den
Я скромно считаю, что курение - это личное дело каждого человека.
Хоч травись - хоч нет!
Главное что б твоя слабость не мешала жить другим людям... А насчёт здоровья - человек всегда может остановиться в следствии каких-то жизненных обстоятельств!
Galina
А я ось раніше палила як потяг) Нерви, таке-сяке. А зараз працюю на улюбленій роботі, багато всіляких цікавих справ. майже не палю. І доводити все, тим більше, нікому нічого не треба. Одним словом, паління відійшло як нераціональна та смердяяча ттрата часу та здоров`я. Завжди вважала, що це питання психології, а не фізіології. Та й не дуже це красиво. Коли нігті жовтіють. А ви як вважаете?)))
Alex90
Терпеть не могу девушек, которые курят! Такое ощущение, что общаешься с пепельницей. Это просто элементарно некрасиво когда девушка курит, не знаю с чего они взяли, что это сексуально или что-то в этом роде. Лично у меня (да и у многих моих знакомых) курящая девушка вызывает отвращение...
Ptashechka
Цитата(Marmeladka @ 30.6.2009, 12:04) «
Після того почалися запаморочиння в голові і тому подібне...

Мармеладко, просто до того, що ти курила, потрібно додавати хоча б трошки тютюну wink.gif
13-den
Правельно все переходим на сигары кубинки))))
Sid
Цитата(Alex90 @ 27.10.2009, 18:39) «
Терпеть не могу девушек, которые курят! Такое ощущение, что общаешься с пепельницей. Это просто элементарно некрасиво когда девушка курит, не знаю с чего они взяли, что это сексуально или что-то в этом роде. Лично у меня (да и у многих моих знакомых) курящая девушка вызывает отвращение...

полностью поддержую...современные девушки считают что это круто и модно объясняя это тем(мол если я курю то я ппц стерва,бойтесь мальчики),на самом деле они даже не задумываются что парням их целовать не совсем приятно после курения...
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
а дівчатам приємно цілувати курящих хлопців, га?
Sid
Цитата(Йа_ЯбЛуЧкО_XD @ 24.1.2010, 22:39) «
а дівчатам приємно цілувати курящих хлопців, га?

женщина-это прекрасный пол,женщина должна сиять красотой и цвести как весенний цветок,а не дыметь и матерится, а мужчины-это воины,это сильный пол им свойственно заниматься тяжким физическим трудом, и показать свою сильную сторону...я не говорю что они должны вонять и матерится как сапожники но всё же уклон идёт не к красоте а к силе!
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
почали за здоровя, закінчили за упокій. я про те, що це якась гендерна дискримінація. чому чоловікам має бути неприємно цілувати курящу жінку, а жінці курящого чоловіка - ні?
BAD__GIRL
не люблю курящих,і не тільки дівчат)
хоча зрозуміло,що кожен має право робити те,що вважає за потрібне!

сама не палю,всі подруги палять,а їх не мало)))
зате в моїй групі є 16 дівчат-і жодна і не куряща)але це зараз на 4 курсі,а на 1 курсі-курило десь 7-8 дівчат..маю таку думку,що це був ніби ПОнт))
Sid
[quote name='BAD__GIRL' date='25.1.2010, 21:55' post='134412']
не люблю курящих,і не тільки дівчат)
хоча зрозуміло,що кожен має право робити те,що вважає за потрібне!
 скажу тебе прямо женщина и сигарета не совместимы.
BAD__GIRL
Серйозно))? ohmy.gif а мені нащо казати,я не палю=)
Антін Кравс
Взагалі тютюн і людине речі які не бажано поєднувати=)
Мені дууууууууже неприємно цілувати дівчинку яка щойно покурила, а дівчатаи певно хлопців не дуже приємно цілувати "курвлящих", тож исновок напрошується один, не курити, ні тим ні іншим.
Куріння знищує націю, куріння знищує кожного з нас, активне чи пасивне ,байдуже.
Куріння... повільна смерть (( і це є наркотик, інколи психологічний інколи фізично...
Ай... взагналі один негатив, і дуже не люблю людей які кажуть "я в будь-який момент можу кинути, мені прост оподобається". як на мене це верх цинізму, і дурість вищої міри. ТА люди самі собі найгірший ворог, будь-що можуть обернути собі на шкоду. Он наприклад інтернет, дуже чудовий інструмент, і то теж для декого стає наркотикам
Як нема мізків , рах** інвалід!
Sid
Цитата(Антін Кравс @ 27.1.2010, 1:38) «
Взагалі тютюн і людине речі які не бажано поєднувати=)
Мені дууууууууже неприємно цілувати дівчинку яка щойно покурила, а дівчатаи певно хлопців не дуже приємно цілувати "курвлящих", тож исновок напрошується один, не курити, ні тим ні іншим.
Куріння знищує націю, куріння знищує кожного з нас, активне чи пасивне ,байдуже.
Куріння... повільна смерть (( і це є наркотик, інколи психологічний інколи фізично...
Ай... взагналі один негатив, і дуже не люблю людей які кажуть "я в будь-який момент можу кинути, мені прост оподобається". як на мене це верх цинізму, і дурість вищої міри. ТА люди самі собі найгірший ворог, будь-що можуть обернути собі на шкоду. Он наприклад інтернет, дуже чудовий інструмент, і то теж для декого стає наркотикам
Як нема мізків , рах** інвалід!

истину глаголиш)
husain_if
є набагато цікавіші способи гробити собі здоровя smile.gif
novara
Однозначної відповіді не можу дати. Коли вчилась - курила. Потім кинула, зара не палю і в принципі не тягне, але зрідка "балуюсь". Та все-таки вважаю це жахливою звичкою.
13-den
Цитата
є набагато цікавіші способи гробити собі здоровя

Эт точно)
greya
Цитата(Sid @ 25.1.2010, 21:26) «
женщина-это прекрасный пол,женщина должна сиять красотой и цвести как весенний цветок,а не дыметь и матерится, а мужчины-это воины,это сильный пол им свойственно заниматься тяжким физическим трудом, и показать свою сильную сторону...я не говорю что они должны вонять и матерится как сапожники но всё же уклон идёт не к красоте а к силе!

))) але в житті ж усе не так... чоловіки - "клоняться" до сили рівно стільки ж скільки й до краси))

та й поки чоловіки вирішують свої сильні "військові" справи у компанії собі подібних, самотні красуні, з найкращим парфюмом у торбинках, мовчки палять "слімки" у компанії вже собі подібних самотніх леді....

Ой, а у мене питання є, майже по темі. А як так довго живуть ті панянки з гуцулії, які тютюн курять? чи то тому, що вони вже у віці починають палити???
Sashok
Цитата
Ой, а у мене питання є, майже по темі. А як так довго живуть ті панянки з гуцулії, які тютюн курять? чи то тому, що вони вже у віці починають палити???

бо там умови хороші, а курять для того шоб здоров'я гробити...з часом жити набридає, так трошка менше нудитись))

13-den
Цитата
самотні красуні, з найкращим парфюмом у торбинках, мовчки палять "слімки" у компанії вже собі подібних самотніх леді....

Это значит их проблемы!
Правельно во всём виноват противоположный пол))))))))
BAD__GIRL
Цитата(greya @ 8.7.2010, 19:38) «

там жінки настільки зпахані роботою,що їх тютюн *не бере*

Стара гуцулка закурила, і люлька файка задиміла...
(С)Василь Герасим'юк
ratm
Цитата(BAD__GIRL @ 11.7.2010, 15:46) «
там жінки настільки зпахані роботою,що їх тютюн *не бере*

Стара гуцулка закурила, і люлька файка задиміла...
(С)Василь Герасим'юк

Швидше чисте повітря і взагалі екологія плюс тютюн там може свій вирощують, без хімії і домішок.

По сабжу: я проти куріння як жінок так і чоловіків, сам не курю, відвчив дівчину, для настрою інколи можна кальянон насолодитися.

А курять (і пьють доречі) через те, що є реклама (хоча вже менше троха), є дешевий тютюн (ніби знов підняли ціни) і є загальні тенденції, тобто курять всі, то чому б не курити мені.
13-den
Цитата
і є загальні тенденції, тобто курять всі, то чому б не курити мені.

если стадный инстинкт превышает разум то в чём тут проблема?! Надо думать своей головой, а не пользоваться общими канонами и модой....
ratm
Цитата(13-den @ 12.7.2010, 15:09) «
если стадный инстинкт превышает разум то в чём тут проблема?! Надо думать своей головой, а не пользоваться общими канонами и модой....

Швидше так - коли нема свого розуму, то починаєш оглядатися по сторонам, з цим я згоден. Але є ще такий момент, як курячі батьки, викладачі в школах та університетах... Якщо авторитетні тобі люди курять (п'ють, розмовляють матом, проявляють необгрунтовну агресію), то це передається іноді навіть на підсвідомому рівні.
lifelong
Нічого хорошого не можу сказати про таку дівчину, якщо кал'ян то це гарно.

після сигарети дуже неприємний запах, а від дивчини повинно гарно пахнути.

zakruisia643
Цитата
Нічого хорошого не можу сказати про таку дівчину, якщо кал'ян то це гарно.

після сигарети дуже неприємний запах, а від дивчини повинно гарно пахнути.

хм, а щодо хлопців, то як? Вонючі, задимлені - це терпимо, а дівчина -вкрай неприємно?
Для перегляду повної версії цієї сторінки, будь ласка, перейдіть по посиланню.
Invision Power Board IP.Board © 2001-2026 IPS, Inc.
Database Driver Error

Database Error

Batabase error occurred.
You can try to refresh page pressing here