Кібер_злючка
8.11.2007, 18:04
Отаке просте питання: за і проти?
Чому повинна і чому не повинна жінка курити? Які думки та асоціації викликає жінка з цигаркою? ...
pozitronik
8.11.2007, 18:10
Куряща жінка це всеодно що хлопака...
та чо хлопака... он дівчат багато які по молодості курять а потім кидають.
Та й я почав серйозно курити як дістав мегасерйозну гризоту, що хтілось вішатись (без перебільшень) так що сподіваюсь скоро то діло покину і повернусь до звичайного способу життя. тим більше що все більш менш владналось.
Ptashechka
8.11.2007, 23:19
Я - "за". Ну хоча би тому, що сама курю :-[
Кібер_злючка
9.11.2007, 0:00
Думаю що кожен може робити те , що йому подобається. Хочеш куриш - хочеш ні. Головне щоб дівчина не курила коли буде вагітною і в період годування дитини груддю. А на рахунок того що коли дівчина крить то вона як хлопець і тому подібна фігня - це вже стереотипи... Правда вони поступово відживають своє і до дівчат / жінок які курять уже ставляться спокійніше, ніж пару десятків років тому. Ну і ще саме місто дає можливіть почувати себе вільніше, ніж наприклад село, де кожна бабка потім буде шептатися що "а вот та дівка курить... фу.... "
COLOBOCman
9.11.2007, 0:52
Я думаю так....якщо це моя дівчина, то категорично ні, тому що сам не курящий. Якщо це якась інша дівчина, або подруга, то підтримую Злюку.
Кібер_злючка
9.11.2007, 17:56
Цитата(Sashok @ 9.11.2007, 14:09)
«бє...
Коротко і зрозуміло... А може поясниш, обгрунтуєш своє "бє..."???
COLOBOCman
9.11.2007, 21:39
А я думаю нема чого тут обусновувати наприклад при знайомстві з курящою дівчиною, вона майже завжди своєю цигаркою складає про себе враження жалюгідності, для мене єдиним вийнятком є хороші знайомі і друзі.
Ptashechka
9.11.2007, 22:18
Цитата(COLOBOCman @ 9.11.2007, 20:39)
«А я думаю нема чого тут обусновувати наприклад при знайомстві з курящою дівчиною, вона майже завжди своєю цигаркою складає про себе враження жалюгідності, для мене єдиним вийнятком є хороші знайомі і друзі.
Гг... Цікаво, якщо куріння викликає у тебе враження жалюгідності, то боюся навіть уявити, що у тебе може викликати слова дівчини, що їй треба в жіночу кімнату. Напевно після таких слів ти б кинув дівчину??? Якщо просте бажання для тебе прояв жалюгідності, то що ти скажеш про природні потреби?
Кібер_злючка
9.11.2007, 23:49
Цитата(COLOBOCman @ 9.11.2007, 20:39)
«при знайомстві з курящою дівчиною, вона майже завжди своєю цигаркою складає про себе враження жалюгідності, для мене єдиним вийнятком є хороші знайомі і друзі.
Ндя... Ти знаєш, сигарета, на відміну від алкоголю, не робить із людини сволочь... І те що дівчина курить це ще не показник що вона жалюгідна. Адже, жалюгідна людина в мене асоціюється із якимось жебраком чи тим хто просить милостиню.
А вот ще я що скажу: є дівчата, яким навіть пасує курити і які роблять це так, що це не викликає огиди. А є такі, які роблять це по-бичому, харкаючись через кожен крок - тоді це справді тупо.
І ще вот що, Колобок, якщо ти б любив дівчину до безтями, але якби її єдиним недоліком було б те, що вона курить - повір ти б перестав на це звертати увагу і максимум поступово відучив її від цієї привички...
Добре що винятком є хороші знайомі і друзі, а то я вже перелякалась...
Відповідаю нарахунок "бє": ну нейде молодим, гарним дівчатам сигара в зубах, вдобавок запах, який я непереношу, хоча вигляд неподаю. Вони думають шо от побавлюся, потом брошу, а бросають не так і багато...
COLOBOCman
10.11.2007, 11:25
Злюка, выдчуваю ппц ворожість. Зробила з мене психічно озабочену скотину.
Відповідаю чому: якщо дівчина при знайомстві старається чисто повий**уватись (бо куріння більшості(но не всіх!) дівчат і майже половини(а може і більше) хлопців це всьо просто вий**ки) в принципі мені на таке пох, пишу свою думку. За туалет тобі зачьот, + 1, може ше й погаркаємся сьо
дні чуть, зранку уж дуже цьою месагою настроїла мну.
Цитата
І ще вот що, Колобок, якщо ти б любив дівчину до безтями, але якби її єдиним недоліком було б те, що вона курить
Нереальну річ ти пишеш - зараз обясню чому.
Люблю таку до безтями, але при знайомстві зі мною вона не старалась показувати шо курить, х
оча ми до того часу були хорошоми друзями, але коли взнала мою думку про це(якос
ь гуляли і я побачив двох "мам"(якшо можна їх так назвати) з колясками) і почула шо я сказав. Навіть до того як ми почали зустрічатись - вона кинула(хоча то і не було повноцінним курінням - так...покурювала) оце я називаю шо коли в дівчини є єдиний недолік шо вона курил
а, але в дівчат я привик бачити плюси, це звісно ж розуміння, якась повага до ко
х
аного, ну і звісно ж ці три речі повністю загладили її бажання покурити, до речі вона ше довго не вагалась мені сказати шо "покурювала". Так тепер висновки, немає дівчини, яка має некурящого хлопця, яка курить,
і це її один недолік. АБо вона його за свого хлопця не вважає, або цих "недоліків" в неї гора. Що і тре було довести
Звісно це не стосується тих дівчат які люблять курити з хлопцем(тобто він курить), тих, хто дійсно курить, бо має різні ппц проблеми, і т.д. ну і тих хто немає хлопця, або кому на них пох(тут я про говорив про любовні почуття а не про звіринні інстинкти) ну і ше тих у кого хлопці - раби через.
Злюк, краще закрити тему, бо ти мене спровокувала на ппц сварку(хоча може сам винен), але на форумі того не тре.
BigSecret
11.11.2007, 20:11
Как по мне, так ничего зазорного в этом нету, курит женщина или нет. Так получилось, что все мои друзья и я в том числе, к куренью равнодушны. До "рахитических белых палочек" дело доходит крайне редко, когда выпито больше, чем может переварить печень. А вот жены и подруги почти все курят. И с этим как-то свыкся и не обращаю внимания.
Кібер_злючка
13.11.2007, 0:17
Цитата(COLOBOCman @ 10.11.2007, 10:25)
«Злюк, краще закрити тему, бо ти мене спровокувала на ппц сварку(хоча може сам винен), але на форумі того не тре.
Яй... Який ти ворожий
)) І надто ти все сприймаєш близько до серця... Бачу справді переймаєшся цим питанням. Але щоб настільки... Ого... Колобок, це просто тема для обговорення, а не тема для сварки
То по твоєму всі дічата що курять то вони не більше ніж вийо***ться? Хи... Трошки можу із цим поспорити... Дехто так, а дехто і ні... Більшість починають справді щоб погратися, дехто (ну як я колись у свій час коли була сильна депресія... ). Так що якби наш світ був без проблем то і рука б до сигарети не тянулась... А все із - за вас хлопчиків. Хто робить це для того щоб привернути до себе увагу (тобто для ВАС), а дехто щоб стало легше (тобто через ВАС)
Я вважаю, куріння то шкода для організму!!! І нема значення чи то хлопець чо то дівчина!!!
... НЕ важно коли дівчина курить до вагітності чи під-час!!! Певною мірою це дитині і так зашкодить... навіть якщо вона курила до того як завагінтіла!
ОСЬ ТАК!!!
COLOBOCman
25.11.2007, 19:28
Цитата
І надто ти все сприймаєш близько до серця...
- зря ти потерла своє попереднє повідомлення, тре було показати людям якої ти про мене думки...
Цитата
А все із - за вас хлопчиків.
- це аргумент.
Цитата
це дитині і так зашкодить... навіть якщо вона курила до того як завагінтіла!
+1
Majesty
28.11.2007, 17:13
Цитата
А все із - за вас хлопчиків. Хто робить це для того щоб привернути до себе увагу (тобто для ВАС), а дехто щоб стало легше (тобто через ВАС)
цікаво, чому слово ХЛОПЧИКІВ написано такими маленькими буквами))) напевно щоб показати їхню жалюгідність ))) Вони вороги жінок, тому що навіть не глянуть на дівчинку яка не курить і не привертає увагу. І взагалі, від хлопчиків саме зло в світі, і бідні дівчатка курять, щоб витримати їхні знущання )))))
Жінки більш свідомі на рахунок куріння, наприклад, одного разу я розмовляв з мамою, в неї вже дорослі діти, вона нам готувала їсти, потім попросила цигарку, закурили, і вона призналась, що жодного разу не курила в присутності дітей. Колись, коли я так собі покурював, не дуже схвально відносився до дівчат, які курять. Але потім виявилось, що не все так просто. Колись жінки носили виключно спідниці, і жінка в штанах це було щочсь страшне. Тепер маємо зменшення упередженого ставлення до жінок, які палять. Після народження дитини дівчата (?) кардинально змінюють своє ставлення до шкідливих звичок.
До речі, чоловікам куріння теж шкодить.
ех... Фройд був генієм.... раджу читнути розділ "Про фіксаці" в неті того діла повно то не буду тут клаву стирати дурно...
.......... куріть хоч віники, але окурки кидайте туда куда треба, диміть на тих хто буде терпіти і лікуйтеся потім в хороших лікарів..))) (бонхіт хронічний, туберкульойз, рак, карієс, непліддя, імпотенція) ...... ну зато понти.... і снімають частіше...
Нус... дивно... це вже просто якась дискримінація) а що? Мені чисто всерівно курить дівчина чи ні. Травись на здоров"я. Я теж час від часу травлюсь і що? Хтось має шось проти? І Юрка травиться, і хтось має шось проти? Так в чому проблема якшо ЖС буде травитись? Є башка. Знає що робить. Кинути можна завжди.
Majesty
26.12.2007, 23:45
Всьо куріння - то від нервів ))) Звикання більше психологічне, ніж біологічне )) Простіше викурити дзигар, і побазікати при цьому (найулюбленіший момент), ніж перебувати в пасивному очікуванні чогось неприємного. Дівчата теж не вийняток... Можливо вони спокійніші від природи, можливо більш мислячі, можливо мазохістки... А може більш делікатні. Тому курять в загальному менше...
ну, я проти куріння взагалі....
але й проти того, коли чоловіки вирішують курити жінкам чи ні. я не феміністка. ні, чоловіків я поважаю та люблю. але якщо вони дозволяють жінкам тяжко працювати, виховувати дітей самотніми, вживають при жінці мати, піднімають руку, дозволяють платити за себе в кафе, можуть образити і піти, від дружини з дитиною на дискотеку, тому що всі його друзі там. то може б вони не переймались чи курять жінки взагалі?..... а чи не всеодно? може хай краще вже курять... ніж спиваються.
Цитата
але й проти того, коли чоловіки вирішують курити жінкам чи ні.
Автор теми - дівчинка
Цитата
я не феміністка. ні, чоловіків я поважаю та люблю.
Я теж жінок поважаю і в міру намагаюсь любити
Цитата
вони дозволяють жінкам тяжко працювати, виховувати дітей самотніми, вживають при жінці мати, піднімають руку, дозволяють платити за себе в кафе, можуть образити і піти, від дружини з дитиною на дискотеку, тому що всі його друзі там.
Ці слова чомусь не свідчать про твоє неупереджене ставлення до чоловіків. Зрештою, як серед чоловіків трапляються окремі свиноподібні істоти, так і жіночий рід не є ідеальним.
Цитата(Majesty @ 22.2.2008, 22:08)
«Автор теми - дівчинка
Я теж жінок поважаю і в міру намагаюсь любити
Ці слова чомусь не свідчать про твоє неупереджене ставлення до чоловіків. Зрештою, як серед чоловіків трапляються окремі свиноподібні істоти, так і жіночий рід не є ідеальним.
не вигадуй. тема яка? про те і говоримо. дівчинка - запиталась. а ви зразу "жінка є жінка...." ну от я і висловила думку, інколи жінка З цигаркою саме з названих мною причин. чи заперечиш? ну давай..... аргументую.....
і доречі, лиш, ну, скажем не надто розумні жінки вважають чоловіків свиноподібними....
COLOBOCman
23.2.2008, 0:25
Ітог: Нарахунок куряння мало шо поняв, зато усвідомив, шо я свиноподобний мужчинка, шо вважає все жіноцтво планети власністю її сильної половини
Як то кажуть "все добре в міру". Якшо дівчина смалить як паровоз цигарку за цигаркою то вигляда є це м"яко кажучи негарно. А якшо як сказав Маджесті - від нервів - то я нічого поганого тут небачу.
ОК. Давай посперечаємось.
У своєму попередньому пості ти закликала чоловіків не перейматись проблемами здоров"я своїх подруг та коханих. І одразу аргументувала це їхньою негідною поведінкою.
Я знайшов у собі сміливості піддати критиці цей пост через суперечності, які у ньому помітив. Причому не погодився лише з тими самими суперечностями, та підкреслив, що через це твої слова правильно розуміти як частковий випадок.
Було би добре, та в наступному своєму повідомленні ти стверджуєш, що:
Цитата
інколи жінка З цигаркою саме з названих мною причин
Тут ти стверджуєш те, чого в попередньому висловлюванні не було ))
Цитата
не надто розумні жінки вважають чоловіків свиноподібними
Тут ти заперечуєш те, чого я не говорив ))
Цитата
дівчинка - запиталась. а ви зразу "жінка є жінка....
Я заперечував той факт, що чоловіки ініціювали заперечення проти куріння жінок. Ніхто нікому заперечувати не буде, і провина чоловіків у тому, щоб заперечити свою причетність до всіх смертних гріхів ))
COLOBOCman
23.2.2008, 0:53
Може просто потовчем одне одному морди?)
Strange_V
23.2.2008, 1:47
Кожна людина вправі сама робити свій вибір.
Цитата
Чому повинна
не знаю
Цитата
і чому не повинна жінка курити?
тому що це явно не скажеться позитивно на майбутніх дітях
Цитата
Які думки та асоціації викликає жінка з цигаркою? ...
Думки, асоціації.. та нічого такого, уже привик до цього (багато знайомих і друзів курить). Хоча відсутність у дівчини цієї звички, є для мене великим плюсом.
А от нарахунок дітей це ти правильно підмітив.... хоча здається шо це якшо під час вагітності курити.
Цитата(Majesty @ 22.2.2008, 23:40)
«ОК. Давай посперечаємось.
У своєму попередньому пості ти закликала чоловіків не перейматись проблемами здоров"я своїх подруг та коханих. І одразу аргументувала це їхньою негідною поведінкою.
Я знайшов у собі сміливості піддати критиці цей пост через суперечності, які у ньому помітив. Причому не погодився лише з тими самими суперечностями, та підкреслив, що через це твої слова правильно розуміти як частковий випадок.
Було би добре, та в наступному своєму повідомленні ти стверджуєш, що:
Тут ти стверджуєш те, чого в попередньому висловлюванні не було ))
Тут ти заперечуєш те, чого я не говорив ))
Я заперечував той факт, що чоловіки ініціювали заперечення проти куріння жінок. Ніхто нікому заперечувати не буде, і провина чоловіків у тому, щоб заперечити свою причетність до всіх смертних гріхів ))
в суперечці народжується істина.
перепрошую, що не надто зрозуміло для Вас висловила свої думки, і це викликало ваші заперечення... просто в житті я звикла що люди обдумують сказані (написані) мною слова, а вже потім заперечують.....
ну нічого спробую відповісти Вам і так.
все, що написала у першому повідомленні - життєва правда.
що стосується свиноподібності чоловіків - повторюю, я не вживаю таких термінів щодо протилежної статі, і взагалі виступаю проти взаємонападів, бо крім жінок та чоловіків - варіантів для одних та других немає.
єдине до чого можна придертись - це дійсно мої спостереження, та, в першу чергу, спостереження значно старших та розумніших ніж я людей, що зараз змінилася моральність статей. чоловіки не поспішають уступати місця в автобусах, дозволяють жінкам працювати більше за себе, частіше страждають на різні там дипресії не задумуються, чи не потребує хтось їхньої допомоги....
тому я й написала, що на мою думку, курити шкідливо взагалі, а якщо обговорювати жінку з цигаркою, то бодай би не писати, що "вона ж жінка, мати".... повірте хороша мати може і курити. мало хто кидає курити, бо він тато....
і наостанок(надіюсь), я не писала, щоб хтось переставав турбкватись про своїх "коханих", про них турбуйтесь наздоровя! турбуйтесь хоч поки кохаєте, любі чоловіки! бо потім навряд чи будете)
мда...дуже цікаво, але всежтаки мені не дуже подобається коли дівчина курить, але інколи буває таке що хочеться незвичайного, от і обходишся що маєш....а на рахунок стресу, я вважаю, є досдойною альтернативою курінню - це музика, не обов'язково повинна бути класика, це повинна бути музика яко тобі подобається(напр. Рамштайн), яка змінить твій настрій і світобачення на той момент ! ) А ще альтернатива одна - це шоколад ! ) Коли нервуєшся, депресія чи просто погано, то краще купити плитку шоколаду, за ті самі гроші, але це тобі буде набагато корисніше ! )
COLOBOCman
5.3.2008, 10:58
Цитата(Life @ 5.3.2008, 1:30)
«А ще альтернатива одна - це шоколад ! ) Коли нервуєшся, депресія чи просто погано, то краще купити плитку шоколаду, за ті самі гроші, але це тобі буде набагато корисніше ! )
І до того ж поїдання шоколаду при людях, шо цей шоколад не їдять не настільки шкідливе як куріння
Я вважаю, що куріння справа особиста кожної людини. І судити дівчину чи жінку не можна за куріння тільки через те, що вона жінка. Просто є ще така річ, що комусь пасує курити, а комусь ні, інколи гланеш як якась дівка затягує цигарку, аж тошнити починає... а комусь навіть пасує. А кому не подобаються курящі дівчата - шукайте таких, що не курять... хоча й ті покурюють інколи, не всі звичайно, але багато, ховаються від своїх хлопців як діти, щоб про них "зле" не подумали....
COLOBOCman
12.3.2008, 16:22
Нетреба говорити, що всі некурящі дівчата ховаються від своїх некурящих хлопців і втікахаря покурюють.
) звісно не всі... "ми - це наші звички" хтось колись досить розумно зауважив....
жінка- не жінка, у кожного своя совість... по-моєму, ще більш не гарно в таких ситуаціях когось осуджувати. потрібна тобі людина - не важлмво чи вона курить. зрештою, якщо захоче кинути - тут якраз можна втрутитсь і допомогти. головне - памятати, що у кожного свої "таланти")
Цитата(greya @ 12.3.2008, 15:47)
«головне - памятати, що у кожного свої "таланти")
я чуть невпав із стула і чуть невдавився морквою коли це прочитав....ну так, звичайно, можна полюбити дівчину що курить, і зробити її некурящою це краще, ніж щоб вона тебе травила, своїм димом, бо як доведено більше шкодить на здоров'я дим не курцю, а його оточуючим !!!!
...шкода, що не впав...
ну...це я так, до слова...
От через те, що поспішаємо змінити коханих, і маємо "нещасливі кохання" і тд.
(..."у кожного свої таланти" - може на цей раз подіє?.... )
Курити жінці, чи ні - її справа. Неподобається - не підходь, розійдись! значить ти нічого не знаєш про "фактор тиску".... можна і гірше зробити...
Є некурящі, а їх всеодно не люблять, а є курящі - і їх обожнюють!
то які закономірності шукаємо??!!.....
Цитата
це краще, ніж щоб вона тебе травила, своїм димом, бо як доведено більше шкодить на здоров'я дим не курцю, а його оточуючим !!!!

Я вважаю, в цьомувідношенні ти більше висловлюєш турботу про себе, аніж про дівчинку, яка курить ))) Погодьтесь, схильність до куріння не найбільший недолік людини ))
А дівчата часто підростаючи, покидають цю згубну звичку.
Das_Licht
20.5.2008, 17:07
Я негативно ставлюсь до паління. Чи це палить дівчина, чи хлопець. Сама не палю... хоча в житті спробувала багато=))) Думаю, кожен пробував хоча б затянутись.. а далі все залежить від самої людини, в більшості починають палити через компанію(((Ще не чула, щоб хтось сам собі почав палити)))))) Але не в компанії проблема... а в нас самих. Якщо не піддаєшся впливу оточуючих, то й не почнеш травити себе))
...ні, є люди що курять в своє задоволення. такі собі "гурмани". і компанія тут не причому...
деякі люди мають на біохімічному схильність до звикання. тому вірно - залежить від людини.... шкода лиш, що ми завжди рвемось осудити, а не зрозуміти і допомогти. якщо допомоги потребують.
Das_Licht
20.5.2008, 17:46
Все починається з компанії! А далі... чи людина починає пахтити як паровоз, чи інколи палить дійсно для задоволення чи назавжди відмовляється від цигарок залежить від людини.
Взагалі я вважаю, курити чи не курити, це справа особиста кожної людини. Стосовно жінок, особисто цього я не схвалюю, мабуть тому, що сам не палю. Я б не хотів, щоб моя жінка палила, по-перше шкідливо для здоров'я, по-друге, якось не дуже приємно цілуватись із попільничкою
Ptashechka
5.6.2008, 14:00
Цитата(Das_Licht @ 20.5.2008, 17:46)
«Все починається з компанії!
))) В кого з компанії, а в кого з першої сесії чи екзамену. Половина моїх одногрупниць (і я також) почали курити після отих нервотрьопок з заліками. Багато хто курить лише після екзамену, а в звичайному житті навіть і не дивиться на сигарети.
Думка про те, що неважливо хто курець - жінка чи чоловік - автору респект!
до паління ставлюсь-спокійно.
сам непалю.
якби при знайомстві з дівчиною знав що вона палить-ну м"ягко кажучи мене б це насторожило.
Злючку підтримую в:1 - є дівчати яким це пасує, а є що ні. (хоча проблема не в цьому)
2 - якби я ШАЛЕНО кохав дівчину, а вона палила і не хотіла кинути-- напевно я б з цим змирився.
3 - якщо вже дівчина палить - то будь-ласка хочаб підчас вагітності, заради дитини не палити.
підтримую тих хто писав що починають палити через компанію-- це 100% мовляв "друзі палять а я що рижий?"
паління починається з думки "а тре спробувати", а далі це або сподобалось, або ні.
Якщо дівчина мені чужа і байдужа то хай вкуриться, мене це не турбує. Проте якщо це моя знайома, а тим більше кохана людина, то не змирюсь із цим. Навіть важко обгрунтувати чому, але дозволити дівчині це робити неможу. Я сам кидаю палити, і то завдяки своїй дівчині і я їй дуже за це вдячний.
Йа_ЯбЛуЧкО_XD
18.8.2008, 0:40
Я сама не палю і мені трішки боляче дивитись, як палять мої друзі... адже то так тупо виглядає, коли 14-літня дівчина курить...та й шкоду наносить собі оой яку...
а от багато письменників навпаки захоплювались жінкою з цигаркою. присвячували опису такої кралі не один абзац..... хоча йшлося направду не про 14-ти літніх....
нагадав собі цікаву штуку.
був у мене придмет- психологічний тренінг., так от зайшла там мова за представниць прекрасної статі які палять. І наш викладач-тренер звернув нашу увагу на те, як саме такі подруги тримають сигарету--- цигарка в руці між вказівним і середнім пальцем, при цьому рука в запясті зігнута, і повернута долонею назовні.
пояснив він це тим, що тильна (внутрішня) сторона запястя вкрита дуже ніжною шкірою, а оскільки паління виглядає якось грубо, вульгарно, то цим самим жестом дівчина, яка палить, ніби показує свою ніжність і жіночність.
І дійсно, відтоді я став помічати таку особливість. Правда не кожна так робить, процентів десь 70-80.
Такі от цікаві істоти ці жінки! Спробуй зрозумій їх! (жарт)
Не розумію взагалі, чому до жінок, які курять, слід ставитися якось інакще, ніж до чоловіків з такою ж звичкою. Кожен має свою голову і сам повинен вирішувати, що з собою робити. Звісно, під час вагітності і годування груддю жінка мусить кинути курити, бо це впливає на організм дитини. А далі - це справа особиста, організм мій, як хочу, так і використовую.