Цитата(Ктото @ 23.9.2008, 20:30)
«Я с удовольствием просмотрю этот форум. Только укажите адрес.
я б дав посилання но там дійшло до такого що адмін повидаляв пости.
Цитата
Удивительно - Вы с непреклонным упорством пытаетесь сделать из русских граждан Украины россиян. Прямо агент Кремля какой-то.
Хто? Я? якщо Ви шановний КТОТО не помітили то я виділю, я писав:
російськомовні мешканці України, національні меншини якщо вам так ліпше. я неписав ні росіяни ні москалі ні ще якось. Я стараюсь висловити свою думку коректно по відношенню до ВСІХ, а якщо ви звертались не до мене особисто, то нетреба було мене цитувати.
Цитата
Это прямо бросается в глаза

- взять хотя бы телевидение и радиовещание (образование на подходе).
а як Ви хотіли щоб центральні канали вели трансляції на російській? чи як? хіба нема регіональних телеканалів як на сході так і на заході які російсько/українсько мовні?- Є!- і це нормально. А як освіта спитаєш ти? відповім: державна мова яка?- українська, а значить і школи мають бути українські в УСІХ РЕГІОНАХ, разом з цим школи для росіян, молдаванів, ромінів і т.д. а нетак як на сході 1 українська на 10російських. українська школа там на таких самих правах як би китайська.
Цитата
Уж не то ли, о чём пишете на этом форуме?
А що такого поганого я написав на цьому форумі? я когось образив? ВИБАЧТЕ мені будь-ласка.
Цитата
А сами как бы поступили с русским, не уважающем украинца в г. Ивано-Франковске?
До чого тут неповажаючих? просто те що говориш по українськи жителів сходу БІСИТЬ.
і ще одне
Цитата
живёте в государстве не одни
візьми наприклад Німеччину,- хіба там турецька державна?
Україна не частина Росії, не МАЛОРОСІЯ, і це не Азія це Євопа, і рано чи пізно (я в це вірю) Україна позбудеться цього шаленого впливу і тиску Росії. і не треба ділити державу на частини, і області- країна єдина.
зізнайся хочаб для себе - головний аргумент російської державної те, що рос. і укр. мови подібні, і ми ніби повинні дуже просто її розуміти.
а хіба на території росії тільки росіяни, і нема інших національностей--Є!, але вони навіть нерипаються.
Візьми будь-який документ паспорт, посвідчення водія, тех паспорт, все дублюється російською!
ВАМ ЦЬОГО МАЛО?подивись як люди живуть на сході в злиднях, в ніщиті, народ спився, рівень злочиннності, і порівняй з заходом- абсолютно різні речі. але то тоже Україна.
скажу більше український народ просто немає почуття національної свідомості, або воно дуже слабке, і цим користуються всі кому не лінь. багато хто немає своєї думки, або часто її міняє, і взагалі живе по принципу "моя хата зкраю"
Думаю, через декілька років все зіниться